Walentynki z Thomasem i Sandrą!!! 16.02.2013 Łódź
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Re: Walentynki z Thomasem i Sandrą!!! 16.02.2013 Łódź
Ja bym chciała na żywo usłyszeć "Lady Lai", "China in her eyes", "Win the race" i "We take the chance".
- shoker191
- Członek TAFC Polska
Moim zdaniem to że We Take The Chance zostanie zaśpiewane kiedykolwiek przez Thomasa jest mało prawdopodobne ponieważ jest piosenką którą się Thomas troche wstydzi i nie dziwie mu się.. ale reszta jak najbardziej 
Good Guys Only Win In Movies
Everyone has their Bohlen
- Ann
- Członek TAFC Polska
Ja bym chciała,żeby Thomas na koncertach w Polsce wykonywał "Mandy",tak jak to było w 1987 roku i później.Pomarzyć sobie można 
MY DREAMS COME TRUE 
- Monia82
- Członek TAFC Polska
shoker191, czemu się tej piosenki wstydzi?
Ja "Lady Lai" pamiętam z wykonania na koncercie w 98 roku i pokochałam ją całym sercem
Ja "Lady Lai" pamiętam z wykonania na koncercie w 98 roku i pokochałam ją całym sercem
-
joanna123
- Członek TAFC Polska
witam!! super pomysł to ja się piszę prawdę mówiąc szykowałam się na koncert w Bydgoszczy ale z tego co widzę na forum to większość szykuje się na koncert w Łodzi.
- Malediwy
Ta piosenka była na trasie MT w 1998 roku. Nie bardzo rozumiem, dlaczego Thomas miałby się wstydzić? Dlatego, że już na wstępie kojarzy się ze słynnym przebojem Europe "The Final Countdown"??? Ale to nie Thomas tylko Didi powinien się wstydzić jeśli już...shoker191 pisze:Moim zdaniem to że We Take The Chance zostanie zaśpiewane kiedykolwiek przez Thomasa jest mało prawdopodobne ponieważ jest piosenką którą się Thomas troche wstydzi i nie dziwie mu się.. ale reszta jak najbardziej
Spokojem można kamień ugotować...
- Monia82
- Członek TAFC Polska
No właśnie, ale wielu artystów ściąga do swoich piosenek fragmenty różnych przebojów innych wykonawców. A "Finall countdown" to piosenka mojego życia niemalże, jako 3-4 letnie dziecko leżałam w szpitalu i ciągle ją słyszałam i kocham ją nade wszystko.
- shoker191
- Członek TAFC Polska
Malediwy pisze:Ta piosenka była na trasie MT w 1998 roku. Nie bardzo rozumiem, dlaczego Thomas miałby się wstydzić? Dlatego, że już na wstępie kojarzy się ze słynnym przebojem Europe "The Final Countdown"??? Ale to nie Thomas tylko Didi powinien się wstydzić jeśli już...shoker191 pisze:Moim zdaniem to że We Take The Chance zostanie zaśpiewane kiedykolwiek przez Thomasa jest mało prawdopodobne ponieważ jest piosenką którą się Thomas troche wstydzi i nie dziwie mu się.. ale reszta jak najbardziej
Tu mnie masz , przyznaje bez bicia
- Naddel
- Członek TAFC Polska
Dieter całe mnóstwo razy pisał swoje utwory na wzór i podobieństwo cudzych... tu mamy tego świetnie podsumowanie: http://www.youtube.com/watch?v=8j3ICZTlX48&feature=fvstshoker191 pisze: Tu mnie masz , przyznaje bez biciaTak czy siak moim zdaniem Thomas woli się z nią nie utożsamiać , natomiast jeśli chodzi o samą piosenkę to nie rozumiem po co Dieter robił takie podobieństwo ,czyżby jego przeboje mu nie wystarczały ? ale to temat chyba na inny dział
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
- sucharyba
Walentynki z Thomasem i Sandrą!!! 16.02.2013 Łódź
Tak się tym wszystkim przejęłam, że aż miałam dość ciekawy sen hehehe
A nawiązując do aktualnego wątku wolne klimaty w wykonaniu Thomasa są po prostu czarujące..
Luty przybywaj szybko
A nawiązując do aktualnego wątku wolne klimaty w wykonaniu Thomasa są po prostu czarujące..
Luty przybywaj szybko
All You need Thomas... You are My Alterego 
- shoker191
- Członek TAFC Polska
To że Dieter miał nawyk zapożyczania to wiadomo nie od dziś bo jest nawet lista jego plagiato podobnych piosenek ale moim zdaniem z tym We Take The chance to lekka przesada..to jest CHAMSKO podobne .Naddel pisze:Dieter całe mnóstwo razy pisał swoje utwory na wzór i podobieństwo cudzych... tu mamy tego świetnie podsumowanie: http://www.youtube.com/watch?v=8j3ICZTlX48&feature=fvst
Ale mniejsza o to , to jest dział dotyczący koncertu Thomasa
- Malediwy
Myślę, że nie ma co popadać znowu w histerię. Przecież nie całe We Take The Chance przypomina znany przebój Europe ale tylko parę akordów...Naddel pisze:Dieter całe mnóstwo razy pisał swoje utwory na wzór i podobieństwo cudzych...
Spokojem można kamień ugotować...
- JoannaIzabella
Ekhm....ale tu jest wątek dotyczący koncertu w Łodzi 
Mam prośbę: wzorem wcześniejszych list wpisujmy się i tu, odnośnie koncertu w Łodzi. Osoby, które będą dodatkowo chciały bawić się na Afterparty
proszone są o dodanie przy nazwisku w nawiasie literki (A). Afterparty będzie od ok.godz.22.00 ( w zależności od tego, kiedy zakończy się koncert) do....ile kto wytrzyma.
Wraz z Kariną i Agnes911 zapraszamy Was, FanClubową Rodzinkę i Zarząd FanClubu na wspaniałą zabawę w Klubie Piotrkowska97
BĘDZIE SUPER!!!! 
No i zaczynam listę. Kopiujcie, dopisujcie się i wklejajcie dalej
Joannaizabella (A)
KarinaMaria (A)
Moi.Anne (A)
Mam prośbę: wzorem wcześniejszych list wpisujmy się i tu, odnośnie koncertu w Łodzi. Osoby, które będą dodatkowo chciały bawić się na Afterparty
Wraz z Kariną i Agnes911 zapraszamy Was, FanClubową Rodzinkę i Zarząd FanClubu na wspaniałą zabawę w Klubie Piotrkowska97
No i zaczynam listę. Kopiujcie, dopisujcie się i wklejajcie dalej
Joannaizabella (A)
KarinaMaria (A)
Moi.Anne (A)
- shoker191
- Członek TAFC Polska
Jeśli after party nie jest tylko dla członków tafc to ja również wezmę udział 
Joannaizabella (A)
KarinaMaria (A)
Moi.Anne (A)
Shoker191 (A)
Joannaizabella (A)
KarinaMaria (A)
Moi.Anne (A)
Shoker191 (A)
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Joannaizabella (A)
KarinaMaria (A)
Moi.Anne (A)
Shoker191 (A)
Monia82 (A)
Nie wiem, czy będę mieć gdzie spać w Łodzi przed Bydgoskim koncertem, więc na Afterparty się piszę
KarinaMaria (A)
Moi.Anne (A)
Shoker191 (A)
Monia82 (A)
Nie wiem, czy będę mieć gdzie spać w Łodzi przed Bydgoskim koncertem, więc na Afterparty się piszę
- domi88
- Członek TAFC Polska
Joannaizabella (A)
KarinaMaria (A)
Moi.Anne (A)
Shoker191 (A)
Monia82 (A)
Domi88 (A)
KarinaMaria (A)
Moi.Anne (A)
Shoker191 (A)