Andrzejkowe tournee Thomasa po Polsce - 2012
-
Julita
Re: Andrzejkowe tournee Thomasa po Polsce - 2012
Jestem swiezo po koncercie w Warszawie
Koncert zaczal sie z godzinnym opoznieniem,poniewaz obok jest stadion Legii na ktorym w tym samym czasie byl mecz i powstaly gigantyczne korki .I stad opoznienie koncertu ,poniewaz czekali aby wszyscy weszli na Torwar.
Thomas dal fantastyczny koncert,ale jak dla mnie za malo bisowal.Mysle ze jest w tym troche winy publicznosci ,poniewaz nie klaskali dosyc intensywnie tylko zaczeli sie rozchodzic
Koncert zaczal sie z godzinnym opoznieniem,poniewaz obok jest stadion Legii na ktorym w tym samym czasie byl mecz i powstaly gigantyczne korki .I stad opoznienie koncertu ,poniewaz czekali aby wszyscy weszli na Torwar.
Thomas dal fantastyczny koncert,ale jak dla mnie za malo bisowal.Mysle ze jest w tym troche winy publicznosci ,poniewaz nie klaskali dosyc intensywnie tylko zaczeli sie rozchodzic
- KarinaMaria
- Kontakt:
Julita pisze:Jestem swiezo po koncercie w Warszawie
To nie wina publiczności, Thomas bisuje 2 razy na każdym koncercie, pierwszy to You're my heart, you're my soul a drugi Chery chery lady i to koniec. Potem jedzie od razu do hotelu lub na lotnisko
...because You are the KING OF LOVE..!
- JoannaIzabella
DokładnieKarinaMaria pisze:Julita pisze:
To nie wina publiczności, Thomas bisuje 2 razy na każdym koncercie, pierwszy to You're my heart, you're my soul a drugi Chery chery lady i to koniec. Potem jedzie od razu do hotelu lub na lotnisko
- siara1971
- Członek TAFC Polska
Ale naszczęście mamy nagranie z koncertów i wszystko można sobie powspominać i przypomnieć pozdrawiam
http://www.youtube.com/watch?v=sRb1qTXsrpc
http://www.youtube.com/watch?v=sRb1qTXsrpc
-
Molca
Słuchajcie, w Poznaniu pod sceną chodził taki gościu z kamerą i wszystko filmował - i publiczność i występ Thomasa. Wiecie czy to będzie można gdzieś obejrzeć?
- JoannaIzabella
Na każdym koncercie był 
Na pewno niebawem doczekamy się materiału z tych koncertów
OGROMNE podziękowania dla Organizatora - Solaris Music oraz dla Zarządu Fan Clubu za możliwość spędzenia tych 4 wspaniałych dni z Wami i Thomasem!!!!
Na pewno niebawem doczekamy się materiału z tych koncertów
OGROMNE podziękowania dla Organizatora - Solaris Music oraz dla Zarządu Fan Clubu za możliwość spędzenia tych 4 wspaniałych dni z Wami i Thomasem!!!!
-
Julita
W takim razie wszystko jasne ,jestescie dziewczyny zaprawione w chodzeniu na koncerty i juz wiecie jak to jest
Ten koncert w Warszawie byl moim 1-wszym koncertem po 25 latach
wtedy Thomas mial piekne dlugie czarne wlosy,pod scena byl taki tlum (byl to rowniez Torwar) ze ludzie mdleli i ochrona za rece do gory wyciagala
Ten koncert w Warszawie byl moim 1-wszym koncertem po 25 latach
wtedy Thomas mial piekne dlugie czarne wlosy,pod scena byl taki tlum (byl to rowniez Torwar) ze ludzie mdleli i ochrona za rece do gory wyciagala
- Malediwy
Na 3 z 4 koncertów, Marek Sierocki rozgrzewając publikę wtrącał co rusz kilka informacji z życiorysu Thomasa. Wspominał też o duetach w których zaśpiewał i wymienił Sandrę oraz Glena Medeirosa. Ani słowa jednak nie wspomniał o Gigolo! Czyżby nie był świadomy wydanego przez Thomasa z nim albumu???
Spokojem można kamień ugotować...
- Malediwy
Na 3 z 4 koncertów, Marek Sierocki rozgrzewając publikę wtrącał co rusz kilka informacji z życiorysu Thomasa. Wspominał też o duetach w których zaśpiewał i wymienił Sandrę oraz Glena Medeirosa. Ani słowa jednak nie wspomniał o Gigolo! Czyżby nie był świadomy wydanego przez Thomasa z nim albumu???
Spokojem można kamień ugotować...
- steven
- Kontakt:
Witajcie,
poniżej linki do piosenek z koncertu w Poznaniu 01.12.2012 w wersji HD z pierwszego rzędu:
Thomas Anders - Intro + Why Do You Cry [Live] HD:
Thomas Anders - Stay With Me [Live] HD:
Thomas Anders - Modern Talking Medley [Live] HD:
Thomas Anders - It's Christmas Time [Live] HD:
Thomas Anders - You Are Not Alone [Live] HD:
Thomas Anders - You're My Heart, You're My Soul [Live] HD:
Pozdrawiam
poniżej linki do piosenek z koncertu w Poznaniu 01.12.2012 w wersji HD z pierwszego rzędu:
Thomas Anders - Intro + Why Do You Cry [Live] HD:
Thomas Anders - Stay With Me [Live] HD:
Thomas Anders - Modern Talking Medley [Live] HD:
Thomas Anders - It's Christmas Time [Live] HD:
Thomas Anders - You Are Not Alone [Live] HD:
Thomas Anders - You're My Heart, You're My Soul [Live] HD:
Pozdrawiam
- Netaja
Koncerty w Poznaniu i Warszawie wspominam bardzo miło ... Nadal żyję weekendem. Było wspaniale ... już czekam na następną okazję by wybrać się na koncert..
Szkoda tylko że niektórzy ludzie na koncertach nie potrafią się zachować.. ;/ Niestety miałam okazję przekonać się o tym w Warszawie.
Tak szybko minął mi ten czas poza domem ..
| Szkoda że wszystko co dobre tak szybko się kończy ... 
Szkoda tylko że niektórzy ludzie na koncertach nie potrafią się zachować.. ;/ Niestety miałam okazję przekonać się o tym w Warszawie.
Tak szybko minął mi ten czas poza domem ..
- Magdalena_92
- Członek TAFC Polska
Oto link do zbiorowych zdjęć z TA TOUR 2012... Życzę udanych poszukiwań spośród tłumu... 
https://plus.google.com/photos/11370426 ... M7ssZnYpQE
https://plus.google.com/photos/11370426 ... M7ssZnYpQE
Pozdrawiam M.
-
Julita
Szkoda ze wiekszosc zdjec jest jednych i tych samych osob 
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Widzisz taka zgrana ekipa! Jeździ na koncerty, zawsze przychodzi pierwsza i stoi pierwsza pod sceną. Nie mam czasu przepychać się między ludźmi a i tak szkła mam ustawione na scenę i było by ciemno.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
-
Julita
Swoj swojego popiera!
- Naddel
- Członek TAFC Polska
Ale nie rozumiem, o co masz pretensje? Przecież każdy, kto kupił bilet przez naszą stronkę, miał takie same szanse, by znaleźć się pod samiutką sceną i tym samym - na zdjęciachJulita pisze:Swoj swojego popiera!
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.