Koncert w Warszawie (02.12.2012)
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Koncert w Warszawie (02.12.2012)
Ostatni etap andrzejkowej trasy Thomasa - warszawski Torwar. Start o godzinie 18:00, czekamy na relacje fanów!
Jak piszesz tak cię widzą.
- Sussudio
Re: Koncert w Warszawie (02.12.2012)
"Relacja" pierwsza,
Thomas pod studiem Dzień Dobry TVN.
Ci którzy nie przyszli po autograf, niech nie żałują.
Kiedy Thomas wchodził do studia, nawet się nie zatrzymał - zrozumiałe bo się mógł śpieszyć - jego ochroniarz obiecał że gdy wyjdzie będę rozdawał autografy.
No i faktycznie, po programie Thomas wyszedł, odgradzany cały czas od ludzi przez ochronę, rozdał 5-6 autografów a na prośbę o wspólne zdjęcie ochroniarz stwierdził że "nie, bo jest zimno".
Jedyne co udało mi się zdobyć, to autograf na 12" singlu You Are Not Alone, zresztą czarnym markerem na czarnym tle i zastanawiam się czy właśnie nie spadła wartość, dość cennego singla

Thomas pod studiem Dzień Dobry TVN.
Ci którzy nie przyszli po autograf, niech nie żałują.
Kiedy Thomas wchodził do studia, nawet się nie zatrzymał - zrozumiałe bo się mógł śpieszyć - jego ochroniarz obiecał że gdy wyjdzie będę rozdawał autografy.
No i faktycznie, po programie Thomas wyszedł, odgradzany cały czas od ludzi przez ochronę, rozdał 5-6 autografów a na prośbę o wspólne zdjęcie ochroniarz stwierdził że "nie, bo jest zimno".
Jedyne co udało mi się zdobyć, to autograf na 12" singlu You Are Not Alone, zresztą czarnym markerem na czarnym tle i zastanawiam się czy właśnie nie spadła wartość, dość cennego singla

Dieter Bohlen Królem Polski
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Miałam do czynienia z tym ochroniarzem w Krakowie w Hali,paskudny gość ! (ten za Thomasem). Ale to już inna historia...Sussudio pisze:"...odgradzany cały czas od ludzi przez ochronę, rozdał 5-6 autografów a na prośbę o wspólne zdjęcie ochroniarz stwierdził że "nie, bo jest zimno".
- Maro_D
OK, to chyba będę pierwszy, który skomentuje koncert w Warszawie jako, że z Torwaru mam 15 minut do domu
. Po kolei:
- sklepik fan clubowy był, udało mi się nabyć album "Christmas For You", sporo było asortymentu typu koszulki, były też kalendarze, ale pieniędzy nie za dużo
,
- koncert rozpoczął się z poślizgiem 40 minut, Pan Sierocki tłumaczył to...meczem na sąsiadującej z Torwarem Legii...ale w zamian co chwila można było się dowiedzieć, że drużyna z Warszawy prowadzi,
- w końcu Thomas i ekipa wyszli na scenę, by zaśpiewać - podam niepokolei:
* Why Do You Cry (w tle pokazano teledysk)
* You Can Win If You Want
* You Are Not Alone
* Give Me Peace On Earth
* Stay With Me (w tle pokazano teledysk, zaś sam Thomas opowiedział jak to wcielił się w Jamesa Bonda)
* It's Christmas Time (z tekstem na telebimie, w końcu idą święta...)
* Geronimo's Cadillac
* Modern Talking Medley - Diamenty, Mona Liza, Keep Love Alive, With A Little Love, Heaven Will Know, Do You Wanna
* No Face, No Name, No Number
* Jet Airliner / Atlantis Is Calling
* Last Exit To Brooklyn
* Sexy Sexy Lover
* Brother Louie
* You're My Heart, You're My Soul
* Cheri, Cheri Lady
W tle, na telebimie, często gościły różnego rodzaju filmiki, obrazki - jak np. okładki singla, kobiety itp.
Sala wypełniona niemal po brzegi, ludzie doskonale się bawili...niektórzy wyznawali mu miłość (nie ważna była płeć
), w zamian Thomas zaproponował jednej fance dziecko
oraz zamianę - "Ja idę z Tobą, a Twój partner bierze moją żonę na jedną noc"
. Do tego Thomas zrobił fotkę smarfonem. Jak dodał, jutro zagości ona na facebooku, po czym zaczął opowiadać jak to w latach 80-tych nie było czegoś takiego jak FB, za to była telewizja (tak, w Polsce Ludowej były dwa programy).
Nom...co tu dodać...podziękowania dla organizatorów, Solaris Music, TA FCPL, ochrony, Vox FM i wszystkich, którzy przyczynili się do tego występu.
Pozdrowienia dla spotkanych fanów: Ann, Agaty, Hellenki, 33ccd, Mikołaja!
- sklepik fan clubowy był, udało mi się nabyć album "Christmas For You", sporo było asortymentu typu koszulki, były też kalendarze, ale pieniędzy nie za dużo
- koncert rozpoczął się z poślizgiem 40 minut, Pan Sierocki tłumaczył to...meczem na sąsiadującej z Torwarem Legii...ale w zamian co chwila można było się dowiedzieć, że drużyna z Warszawy prowadzi,
- w końcu Thomas i ekipa wyszli na scenę, by zaśpiewać - podam niepokolei:
* Why Do You Cry (w tle pokazano teledysk)
* You Can Win If You Want
* You Are Not Alone
* Give Me Peace On Earth
* Stay With Me (w tle pokazano teledysk, zaś sam Thomas opowiedział jak to wcielił się w Jamesa Bonda)
* It's Christmas Time (z tekstem na telebimie, w końcu idą święta...)
* Geronimo's Cadillac
* Modern Talking Medley - Diamenty, Mona Liza, Keep Love Alive, With A Little Love, Heaven Will Know, Do You Wanna
* No Face, No Name, No Number
* Jet Airliner / Atlantis Is Calling
* Last Exit To Brooklyn
* Sexy Sexy Lover
* Brother Louie
* You're My Heart, You're My Soul
* Cheri, Cheri Lady
W tle, na telebimie, często gościły różnego rodzaju filmiki, obrazki - jak np. okładki singla, kobiety itp.
Sala wypełniona niemal po brzegi, ludzie doskonale się bawili...niektórzy wyznawali mu miłość (nie ważna była płeć
Nom...co tu dodać...podziękowania dla organizatorów, Solaris Music, TA FCPL, ochrony, Vox FM i wszystkich, którzy przyczynili się do tego występu.
Pozdrowienia dla spotkanych fanów: Ann, Agaty, Hellenki, 33ccd, Mikołaja!
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- bibigmbh
koncert faktycznie BAAARDZO UDANY i mam fotkę z Andersem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdro dal wszystkich, którzy byli na koncercie, a w szczególności dla malutkiej Madzi od hologramów i dla Piotrka z Częstochowy, aha i dla Gościa, który mnie 43 razy nadepnął 
http://www.bibigmbh.cba.pl
e-mail: bibigmbh@wp.pl
@BibiGmbH
http://www.bezdomnechrupki.flog.pl
---
You Can Win If You Want
e-mail: bibigmbh@wp.pl
@BibiGmbH
http://www.bezdomnechrupki.flog.pl
---
You Can Win If You Want
- Ann
- Członek TAFC Polska
Jestem już w domu (ledwo żywa,ale szczęśliwa
).Bolą mnie nogi od tańczenia i dłonie od klaskania
Było cudownie
Thomas jak zawsze wesoły i w świetnej formie
Koncert trwał około półtorej godziny. Wreszcie spełniły się moje dwa marzenia (koncert Thomasa w Warszawie i usłyszenie świątecznej piosenki w wykonaniu Thomasa na żywo)
Przed koncertem kupiłam w sklepiku kalendarz na przyszły rok,koszulkę i kubek "I like TA"
Do domu musieliśmy wrócić taksówką,bo nie miałam już siły iść do autobusu.W taksówce prawie usnęłam,a "otrzeźwiałam" dopiero jak dojechaliśmy pod dom
To był wspaniały i szalony dzień 
Pozdrowienia dla Marka (Maro_D),Agaty i Janka,których miałam przyjemność spotkać po koncercie
Podziękowania dla Patryka i Solaris Music
Byłam już wcześniej raz na Torwarze z rodzicami,jak miałam 3 albo 4 lata,na jakiejś imprezie choinkowej ( to było mniej więcej wtedy,kiedy Thomas pierwszy raz wystąpił na Torwarze,a ja Go wtedy nawet nie znałam).
Pozdrowienia dla Marka (Maro_D),Agaty i Janka,których miałam przyjemność spotkać po koncercie
Podziękowania dla Patryka i Solaris Music
Byłam już wcześniej raz na Torwarze z rodzicami,jak miałam 3 albo 4 lata,na jakiejś imprezie choinkowej ( to było mniej więcej wtedy,kiedy Thomas pierwszy raz wystąpił na Torwarze,a ja Go wtedy nawet nie znałam).
Ostatnio zmieniony pn gru 03, 2012 23:11 przez Ann, łącznie zmieniany 1 raz.
MY DREAMS COME TRUE 
- Agata
Dzięki, Ann, również pozdrawiamy. Podczas wieczornej przejażdżki tramwajem miałam okazję zobaczyć to, o czym wcześniej pisałaś - zapowiedź koncertu. To już po, ale mam nadzieję na kolejne w Waszym mieścieAnn pisze:
- Ann
- Członek TAFC Polska
Agata pisze:Dzięki, Ann, również pozdrawiamy. Podczas wieczornej przejażdżki tramwajem miałam okazję zobaczyć to, o czym wcześniej pisałaś - zapowiedź koncertu. To już po, ale mam nadzieję na kolejne w Waszym mieścieAnn pisze:
Dziękuję za pozdrowienia
W Warszawie już sypie śnieg
Ostatnio zmieniony pn gru 03, 2012 2:41 przez Ann, łącznie zmieniany 1 raz.
MY DREAMS COME TRUE 
- Sussudio
Duuuży minus za to, że pół koncertu poszło z playbacku/półplaybacku - reszta elegancko (chociaż basista jakiś taki...wolałem Roba) 
świeże foty :

świeże foty :

Dieter Bohlen Królem Polski
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Może skomentujesz ostatni koncert Dietera Bohlena.Sussudio pisze:Duuuży minus za to, że pół koncertu poszło z playbacku/półplaybacku - reszta elegancko (chociaż basista jakiś taki...wolałem Roba)![]()
-
joanna123
- Członek TAFC Polska
witam!! Było bosko!!!!!!!!Super atmosfera.Na koncert zabrałam męża(co się okazałoThomas ma nowego Fana) i od razu powiedział KUPUJ BILETY NA NASTĘPNY KONCERT!!!!!TO do Bydgoszczy tym razem mam bliżej niż do Łodzi.Pozdrowienia dla FC i podziękowania dla organizatorów !!!!DO ZOBACZENIA w Bydgoszczy.Joanna
- aragorn
- Członek TAFC Polska
hej......na początku odnośnie tego playbacku,to nawet jeśli ,nie ma co się diwic 2 tyg.w Rosji,i na dokładka maratonki w Polsce ,kto takie tępo wytrzyma,THOMAS jest żywy i nie opiera się na kiczowatej, sztucznej piosence,jaka jest obecnie na niby topie, i śpiewa wiecznie żywe kawałki.Koncert udany ogólnie może poza tymi ciszami miedzy piosenkami ale da się przeżyć w gruncie rzeczy to też zależało od publiczności ,świetna zabawa i oby więcej takich przyjazdów do stolicy i wtedy może nie sprawdzą się słowa piosenki Ley di Pank o szarej rzeczywistości.Czekamy wiec na nowy rok ,nowe projekty,koncerty, i.t.p.Podziękowania wielkie jak zawsze dla Solaris,Patryka,Magdy i całego fanklubu za zaszczyt spotkania się face to face z człowiekiem którego muzyka jest nieśmiertelna,Pozdrowienia dla Piotrka z Częstochowy,razem czekaliśmy na fotkę.............. Ready For The Victory..............

That's the only thing i really know.......
- JoannaIzabella
No i 4 wspaniałe dni minęły.... I wiecie co..? Jakoś mi dziś brakuje szykowania się na kolejny koncert...
Każdy koncert był rewelacyjny!!! I mimo, że słuchany i oglądany 4 razy pod rząd - za każdym razem czułam, jakby to był pierwszy raz
Niezwykłe emocje, magia Thomasa.... Teraz pozostaje czekać na luty i Łódź
dziękuję wszystkim, z którymi się tak wspaniale bawiłyśmy z Kariną! Dzięki Piotrkowi (Malediwy) za cierpliwość w znoszeniu nas przez 4 dni w samochodzie ;p Tatiana, Agnieszka z Łodzi z mężem - miło było Was poznać
Ogólnie powiem Wam, że nasza FanClubowa Rodzinka jest wspaniała!!!!!!
- KarinaMaria
- Kontakt:
Dołączam się do podziękowań!JoannaIzabella pisze: Dzięki Piotrkowi (Malediwy) za cierpliwość w znoszeniu nas przez 4 dni w samochodzie ;p
Ostatnio zmieniony pn gru 03, 2012 19:43 przez KarinaMaria, łącznie zmieniany 1 raz.
...because You are the KING OF LOVE..!
- michal.czeslaw
Dziękuję Karinko za miłe słowa i za miłe chwile spędzone z Wami.Fantastycznie jest spotkać się z Wami.Oczywiście w Łodzi się spotkamy,nie ma innej opcji,a po koncercie mam nadzieję,że zabalujemyKarinaMaria pisze:Już za Wami wszystkimi tęsknie, ale mam nadzieję, że spotkamy się w komplecie na koncercie w Łodzi
- Malediwy
To ja pozdrawiam Was i dziękuję za towarzystwo na całej andrzejkowej trasie! Gorąco pozdrawiam też Zuzię która odpuściła sobie ostatni koncert:-) Anioł nie kobieta! Prawie 4 dni razem w samochodzie i ani jednego słowa...KarinaMaria pisze:JoannaIzabella pisze: Dzięki Piotrkowi (Malediwy) za cierpliwość w znoszeniu nas przez 4 dni w samochodzie ;p
Ostatnio zmieniony pn gru 03, 2012 21:20 przez Malediwy, łącznie zmieniany 2 razy.
Spokojem można kamień ugotować...