Koncert w Warszawie (02.12.2012)

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Koncert w Warszawie (02.12.2012)

Post autor: ArCrack »

Ostatni etap andrzejkowej trasy Thomasa - warszawski Torwar. Start o godzinie 18:00, czekamy na relacje fanów!
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Sussudio

Re: Koncert w Warszawie (02.12.2012)

Post autor: Sussudio »

"Relacja" pierwsza,

Thomas pod studiem Dzień Dobry TVN.

Ci którzy nie przyszli po autograf, niech nie żałują.

Kiedy Thomas wchodził do studia, nawet się nie zatrzymał - zrozumiałe bo się mógł śpieszyć - jego ochroniarz obiecał że gdy wyjdzie będę rozdawał autografy.
No i faktycznie, po programie Thomas wyszedł, odgradzany cały czas od ludzi przez ochronę, rozdał 5-6 autografów a na prośbę o wspólne zdjęcie ochroniarz stwierdził że "nie, bo jest zimno".

Jedyne co udało mi się zdobyć, to autograf na 12" singlu You Are Not Alone, zresztą czarnym markerem na czarnym tle i zastanawiam się czy właśnie nie spadła wartość, dość cennego singla :)

Obrazek

Obrazek
Dieter Bohlen Królem Polski
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Sussudio pisze:"...odgradzany cały czas od ludzi przez ochronę, rozdał 5-6 autografów a na prośbę o wspólne zdjęcie ochroniarz stwierdził że "nie, bo jest zimno".
Miałam do czynienia z tym ochroniarzem w Krakowie w Hali,paskudny gość ! (ten za Thomasem). Ale to już inna historia...
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

OK, to chyba będę pierwszy, który skomentuje koncert w Warszawie jako, że z Torwaru mam 15 minut do domu :D. Po kolei:
- sklepik fan clubowy był, udało mi się nabyć album "Christmas For You", sporo było asortymentu typu koszulki, były też kalendarze, ale pieniędzy nie za dużo :(,
- koncert rozpoczął się z poślizgiem 40 minut, Pan Sierocki tłumaczył to...meczem na sąsiadującej z Torwarem Legii...ale w zamian co chwila można było się dowiedzieć, że drużyna z Warszawy prowadzi,
- w końcu Thomas i ekipa wyszli na scenę, by zaśpiewać - podam niepokolei:
* Why Do You Cry (w tle pokazano teledysk)
* You Can Win If You Want
* You Are Not Alone
* Give Me Peace On Earth
* Stay With Me (w tle pokazano teledysk, zaś sam Thomas opowiedział jak to wcielił się w Jamesa Bonda)
* It's Christmas Time (z tekstem na telebimie, w końcu idą święta...)
* Geronimo's Cadillac
* Modern Talking Medley - Diamenty, Mona Liza, Keep Love Alive, With A Little Love, Heaven Will Know, Do You Wanna
* No Face, No Name, No Number
* Jet Airliner / Atlantis Is Calling
* Last Exit To Brooklyn
* Sexy Sexy Lover
* Brother Louie
* You're My Heart, You're My Soul
* Cheri, Cheri Lady

W tle, na telebimie, często gościły różnego rodzaju filmiki, obrazki - jak np. okładki singla, kobiety itp.
Sala wypełniona niemal po brzegi, ludzie doskonale się bawili...niektórzy wyznawali mu miłość (nie ważna była płeć :P), w zamian Thomas zaproponował jednej fance dziecko :D oraz zamianę - "Ja idę z Tobą, a Twój partner bierze moją żonę na jedną noc" :P. Do tego Thomas zrobił fotkę smarfonem. Jak dodał, jutro zagości ona na facebooku, po czym zaczął opowiadać jak to w latach 80-tych nie było czegoś takiego jak FB, za to była telewizja (tak, w Polsce Ludowej były dwa programy).

Nom...co tu dodać...podziękowania dla organizatorów, Solaris Music, TA FCPL, ochrony, Vox FM i wszystkich, którzy przyczynili się do tego występu.
Pozdrowienia dla spotkanych fanów: Ann, Agaty, Hellenki, 33ccd, Mikołaja!
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
bibigmbh

Post autor: bibigmbh »

koncert faktycznie BAAARDZO UDANY i mam fotkę z Andersem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdro dal wszystkich, którzy byli na koncercie, a w szczególności dla malutkiej Madzi od hologramów i dla Piotrka z Częstochowy, aha i dla Gościa, który mnie 43 razy nadepnął ;-)
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Jestem już w domu (ledwo żywa,ale szczęśliwa ;) ).Bolą mnie nogi od tańczenia i dłonie od klaskania ;) Było cudownie :D Thomas jak zawsze wesoły i w świetnej formie :D Koncert trwał około półtorej godziny. Wreszcie spełniły się moje dwa marzenia (koncert Thomasa w Warszawie i usłyszenie świątecznej piosenki w wykonaniu Thomasa na żywo) :D Przed koncertem kupiłam w sklepiku kalendarz na przyszły rok,koszulkę i kubek "I like TA" :D Do domu musieliśmy wrócić taksówką,bo nie miałam już siły iść do autobusu.W taksówce prawie usnęłam,a "otrzeźwiałam" dopiero jak dojechaliśmy pod dom ;) To był wspaniały i szalony dzień :D

Pozdrowienia dla Marka (Maro_D),Agaty i Janka,których miałam przyjemność spotkać po koncercie :)

Podziękowania dla Patryka i Solaris Music :)

Byłam już wcześniej raz na Torwarze z rodzicami,jak miałam 3 albo 4 lata,na jakiejś imprezie choinkowej ( to było mniej więcej wtedy,kiedy Thomas pierwszy raz wystąpił na Torwarze,a ja Go wtedy nawet nie znałam).
Ostatnio zmieniony pn gru 03, 2012 23:11 przez Ann, łącznie zmieniany 1 raz.
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Ann pisze:
Pozdrowienia dla Marka (Maro_D),Agaty i Janka,których miałam przyjemność spotkać po koncercie :)
Dzięki, Ann, również pozdrawiamy. Podczas wieczornej przejażdżki tramwajem miałam okazję zobaczyć to, o czym wcześniej pisałaś - zapowiedź koncertu. To już po, ale mam nadzieję na kolejne w Waszym mieście :)
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Agata pisze:
Ann pisze:
Dzięki, Ann, również pozdrawiamy. Podczas wieczornej przejażdżki tramwajem miałam okazję zobaczyć to, o czym wcześniej pisałaś - zapowiedź koncertu. To już po, ale mam nadzieję na kolejne w Waszym mieście :)

Dziękuję za pozdrowienia :) Ja też ma nadzieję,że Thomas wystąpi jeszcze w Warszawie ;)
W Warszawie już sypie śnieg :D
Ostatnio zmieniony pn gru 03, 2012 2:41 przez Ann, łącznie zmieniany 1 raz.
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Sussudio

Post autor: Sussudio »

Duuuży minus za to, że pół koncertu poszło z playbacku/półplaybacku - reszta elegancko (chociaż basista jakiś taki...wolałem Roba) ;)

świeże foty :
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Dieter Bohlen Królem Polski
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Sussudio pisze:Duuuży minus za to, że pół koncertu poszło z playbacku/półplaybacku - reszta elegancko (chociaż basista jakiś taki...wolałem Roba) ;)
Może skomentujesz ostatni koncert Dietera Bohlena.
joanna123
Członek TAFC Polska

Post autor: joanna123 »

witam!! Było bosko!!!!!!!!Super atmosfera.Na koncert zabrałam męża(co się okazałoThomas ma nowego Fana) i od razu powiedział KUPUJ BILETY NA NASTĘPNY KONCERT!!!!!TO do Bydgoszczy tym razem mam bliżej niż do Łodzi.Pozdrowienia dla FC i podziękowania dla organizatorów !!!!DO ZOBACZENIA w Bydgoszczy.Joanna
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

hej......na początku odnośnie tego playbacku,to nawet jeśli ,nie ma co się diwic 2 tyg.w Rosji,i na dokładka maratonki w Polsce ,kto takie tępo wytrzyma,THOMAS jest żywy i nie opiera się na kiczowatej, sztucznej piosence,jaka jest obecnie na niby topie, i śpiewa wiecznie żywe kawałki.Koncert udany ogólnie może poza tymi ciszami miedzy piosenkami ale da się przeżyć w gruncie rzeczy to też zależało od publiczności ,świetna zabawa i oby więcej takich przyjazdów do stolicy i wtedy może nie sprawdzą się słowa piosenki Ley di Pank o szarej rzeczywistości.Czekamy wiec na nowy rok ,nowe projekty,koncerty, i.t.p.Podziękowania wielkie jak zawsze dla Solaris,Patryka,Magdy i całego fanklubu za zaszczyt spotkania się face to face z człowiekiem którego muzyka jest nieśmiertelna,Pozdrowienia dla Piotrka z Częstochowy,razem czekaliśmy na fotkę.............. Ready For The Victory.............. :D 8)
That's the only thing i really know.......
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

No i 4 wspaniałe dni minęły.... I wiecie co..? Jakoś mi dziś brakuje szykowania się na kolejny koncert... :) :) :) Każdy koncert był rewelacyjny!!! I mimo, że słuchany i oglądany 4 razy pod rząd - za każdym razem czułam, jakby to był pierwszy raz :) Niezwykłe emocje, magia Thomasa.... Teraz pozostaje czekać na luty i Łódź ;) dziękuję wszystkim, z którymi się tak wspaniale bawiłyśmy z Kariną! Dzięki Piotrkowi (Malediwy) za cierpliwość w znoszeniu nas przez 4 dni w samochodzie ;p Tatiana, Agnieszka z Łodzi z mężem - miło było Was poznać :) Ogólnie powiem Wam, że nasza FanClubowa Rodzinka jest wspaniała!!!!!!
Awatar użytkownika
KarinaMaria
Kontakt:

Post autor: KarinaMaria »

JoannaIzabella pisze: Dzięki Piotrkowi (Malediwy) za cierpliwość w znoszeniu nas przez 4 dni w samochodzie ;p
Dołączam się do podziękowań! :D oraz pozdrawiam Patryka, Anetę, Magdę, Michała, Darka, Daniela, Krzysię,Ewelinę, Alicję, Dominikę, Agnieszkę z mężem, Tatianę, Beatę, Elę, panią Małgosię z rodzinką, Ewę - po prostu wszystkich, którzy byli na koncertach! :D Już za Wami wszystkimi tęsknie, ale mam nadzieję, że spotkamy się w komplecie na koncercie w Łodzi! :) :)
Ostatnio zmieniony pn gru 03, 2012 19:43 przez KarinaMaria, łącznie zmieniany 1 raz.
...because You are the KING OF LOVE..!
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

KarinaMaria pisze:Już za Wami wszystkimi tęsknie, ale mam nadzieję, że spotkamy się w komplecie na koncercie w Łodzi
Dziękuję Karinko za miłe słowa i za miłe chwile spędzone z Wami.Fantastycznie jest spotkać się z Wami.Oczywiście w Łodzi się spotkamy,nie ma innej opcji,a po koncercie mam nadzieję,że zabalujemy :!: Całuski dla Asi :D :D :D
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

KarinaMaria pisze:
JoannaIzabella pisze: Dzięki Piotrkowi (Malediwy) za cierpliwość w znoszeniu nas przez 4 dni w samochodzie ;p
To ja pozdrawiam Was i dziękuję za towarzystwo na całej andrzejkowej trasie! Gorąco pozdrawiam też Zuzię która odpuściła sobie ostatni koncert:-) Anioł nie kobieta! Prawie 4 dni razem w samochodzie i ani jednego słowa... :-)
Ostatnio zmieniony pn gru 03, 2012 21:20 przez Malediwy, łącznie zmieniany 2 razy.
Spokojem można kamień ugotować...
ODPOWIEDZ