Koncert w Poznaniu (01.12.2012)

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Koncert w Poznaniu (01.12.2012)

Post autor: ArCrack »

Trzeci przystanek andrzejkowej trasy Thomasa i Modern Talking Band - Poznań. Koncert jak zawsze startuje o 18 :)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Agata

Re: Koncert w Poznaniu (01.12.2012)

Post autor: Agata »

Czyli nie o 18.00, jak podane jest na bilecie?
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Naturalnie mój błąd, poprawiam już ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

No ja już wiem od kolegi z Poznania,że Thomas po koncercie ,chętnie rozdawał autografy przed Hotelem czy też w Hotelu (nie zrozumiałam go dobrze,był podekscytowany)....czemu mnie to nie dziwi.... :D .
Awatar użytkownika
I-love-M-T

Post autor: I-love-M-T »

Wróciłam do domu jakąś godzinę temu, więc kilka słów tak całkiem na gorąco :) Koncert był po prostu MEGA :!: Thomas zachwycał jak zawsze - śpiewem, wyglądem i poczuciem humoru :D Z niecierpliwością czekałam na medley hitów MT z lat 80. i nie zawiodłam się - brzmiał naprawdę super :] Publiczność również dopisała. Szkoda tylko, że niektórzy fani na wieść o tym, że koncert nieco się opóźni, zareagowali buczeniem i gwizdami :? Pozytywne wrażenie zrobił za to gość aż z Berlina, który co kilka piosenek najgłośniej, jak tylko potrafił, wyznawał Thomasowi miłość :D Dzięki wielkie za wyśmienitą zabawę i serdeczne pozdrowienia dla wszystkich obecnych dziś w Arenie, zwłaszcza dla Agaty, Beaty i Soni :wink:
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."

Thomas, thank You sooooo much! :*
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

I-love-M-T pisze: serdeczne pozdrowienia dla wszystkich obecnych dziś w Arenie, zwłaszcza dla Agaty, Beaty i Soni :wink:
Dzięki, I-love-M-T, miło było zobaczyć Cię po tak długim czasie. Masz bardzo fajną klasę! Do zobaczenia w lutym, mam nadzieję :-)
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Już po koncercie.Wielkie emocje.Thomas w znakomitej formie!Koncert wspaniały :!: :!: :!: Byłam w towarzystwie osób,które po raz pierwszy widziały Thomasa na scenie,bardzo się podobało.Publika szalała,bawiliśmy się świetnie.Bardzo mi się koncert podobał,warto było na nim być :!: Spotkałam starych znajomych i poznałam nowych.Każdy koncert jest inny i lepszy od poprzedniego,takie mam wrażenie.Pozdrawiam dziewczyny z Fan-clubu,które dbały o oprawę koncertu,jesteście super :!: Również gorące pozdrowienia i podziękowania dla Patryka.Bez Waszej pracy kochani koncerty Thomasa wiele by straciły na jakości :D :D :D
Awatar użytkownika
I-love-M-T

Post autor: I-love-M-T »

Agata pisze:Dzięki, I-love-M-T, miło było zobaczyć Cię po tak długim czasie. Masz bardzo fajną klasę! Do zobaczenia w lutym, mam nadzieję :-)
Ja również cieszę się, że udało mi się z Wami spotkać po 2. latach przerwy i że mogłam bawić się na koncercie w Waszym towarzystwie :) A moja klasa... To faktycznie świetni ludzie :mrgreen: Pierwotnie miałam dostać od nich w prezencie płyty MT, których brakuje w mojej kolekcji, ale kiedy okazało się, że niestety nie dadzą rady załatwić ich dla mnie, wpadłam na pomysł z koncertem, który oni z chęcią zrealizowali :D Co się zaś tyczy Bydgoszczy - na razie nie mówię tak, nie mówię nie. Zobaczymy :wink:
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."

Thomas, thank You sooooo much! :*
Awatar użytkownika
steven
Kontakt:

Post autor: steven »

http://youtu.be/69-UJcVf6Jw?hd=1

Pierwszy rząd, nagranie w wersji HD vis a vis Thomasa, enjoy! :-)
klp

Post autor: klp »

Prośba do osób, które mogą pomóc w odnalezieniu, lub zdobyciu kontaktu do osoby widocznej na zdjęciu. Osoba ta stała przy ratownikach.
http://i50.tinypic.com/1nz34p.jpg
Awatar użytkownika
adrian_mt
Członek TAFC Polska

Post autor: adrian_mt »

Witam. Kolejny fantastyczny koncert Thomasa za nami. Jak zwykle bawiliśmy się świetnie. Thomas tradycyjnie w doskonałej formie. Szczególnie podobało nam się gdy robił fotki publiczności. Remix z przebojami z lat osiemdziesiątych po prostu znakomity. Natomiast my jesteśmy przeszczęśliwi, gdyż przed koncertem mieliśmy możliwość spotkania się z Thomasem. Wielkie podziękowania należą się dla Magdy za możliwość tego spotkania :)
Pozdrawiamy
Adrian i Agnieszka
Awatar użytkownika
steven
Kontakt:

Chcecie więcej nagrań z koncertu w Poznaniu? :-)
Wszystkie są w wersji HD, podobne do tego co wrzuciłem kilka postów wyżej.
Awatar użytkownika
maaateusz

Post autor: maaateusz »

steven pisze:Chcecie więcej nagrań z koncertu w Poznaniu? :-)
Bardzo chętnie
Obrazek
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

Post autor: weidung »

Koncert w Poznaniu był wspaniały. Chciałbym gorąco podziękować za wspaniałą zabawę wszystkim fanom, a w szczególności ziomkom z Leszna z Gosią na czele. Trzy osoby, które były ze mną na koncercie, były nim zachwycone (dodam, że jena osoba to fan muzyki rockowej i klimat Modern Talking jest jej raczej odległy). Potem była dyskoteka i zabawa do... 7 rano :) Teraz trochę boli głowa, ale weekend był niesamowity.
Awatar użytkownika
steven
Kontakt:

maaateusz pisze:
steven pisze:Chcecie więcej nagrań z koncertu w Poznaniu? :-)
Bardzo chętnie
Pliki aktualnie są uploadowane na serwer; z racji ich wielkości (kilka GB) zajmie to "chwilę".
Linki wrzucę jak wszystkie utwory się wgrają (5 filmów).
Molca

Post autor: Molca »

No i po koncercie... Emocje naprawdę niesamowite! Chyba wszyscy bawili się znakomicie. Chociaż właściwie to ja wypowiem się za siebie. Zdecydowanie zaliczam ten koncert do naprawdę udanych :D Nie myślałam, że będzie aż tyle osób. Cała Arena była zapełniona. Jednak spora większość zdecydowała się zakupić bilet tuż przed koncertem co prawdopodobnie mogło też mieć wpływ na pól godzinne jego opóźnienie :? Thomas wyglądał świetnie, ach te jego spojrzenie i czarujący uśmiech! Ci, którzy byli na koncercie w Krakowie i we Wrocławiu zwrócili uwagę, że ubrany był dokładnie w te same ciuchy haha (a widząc fotki z Warszawy to widać, że i tam też założył ten sam zestaw). Fani też dopisali, chociaż był jeden gościu pod sceną co non stop wydzierał się co raczej było żałosne :( bo Thomas nie zwracał na niego uwagi, a jego zachowanie powodowało dyskomfort w delektowaniu się koncertem osób stojących obok niego :( Akcja z balonami i różami niestety nie zrobiła na Thomasie wrażenia, nie był zaskoczony ani trochę, nawet nie udawał zaskoczonego. Wracając po koncercie słyszałam rozmowę pewnej grupy, że to rzucanie kwiatów na scenę skojarzyło się im z rzucaniem nieboszczykom do trumny podczas pogrzebu :shock: Ale tego już nie skomentuję. Ach szkoda, że wszystko co miłe tak szybko się kończy...
ODPOWIEDZ