Andrzejkowe tournee Thomasa po Polsce - 2012

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Re: Andrzejkowe tournee Thomasa po Polsce - 2012

Post autor: 33ccd »

Kolejne info o koncercie w Warszawie:

http://www.mmwarszawa.pl/431979/2012/11 ... ry=kultura
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Julita

Post autor: Julita »

Czy osoby ktore zakupily bilety poprzez Fan-club spotykaja sie gdzies czy kazdy idzie sam?
Czy jest jakies spotkanie z Thomasem przed koncertem? chodzi oczywiscie o Warszawe
Molca

Post autor: Molca »

hej, pytanie do osób, które już były na koncertach TA, od której godziny wpuszczają?
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Post autor: siara1971 »

Molca pisze:hej, pytanie do osób, które już były na koncertach TA, od której godziny wpuszczają?

Zależy od organizatora ale najczęsciej około dwie godziny przed koncertem pozdrawiam
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Julita pisze: chodzi oczywiscie o Warszawe
A dlaczego to miałoby być takie oczywiste, że chodzi Ci o Warszawę?:-) Trasa zaczyna się od Krakowa i to tam będą pierwsze spotkania itp...:-)
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
pysia20
Członek TAFC Polska

Post autor: pysia20 »

Czesc wszystkim:) ja juz tez bilecik mam na szykowany na Wrocław:):) choc myslałam że juz mi nie wypali koncert,ale na szczęście wszystko poszło po mojej myśli:),wiec widzimy sie we Wrocławiu.Pozdrawiam!!!
You Are Not Alone..!!
Molca

Post autor: Molca »

siara1971 pisze:
Molca pisze:hej, pytanie do osób, które już były na koncertach TA, od której godziny wpuszczają?

Zależy od organizatora ale najczęsciej około dwie godziny przed koncertem pozdrawiam

Tak myślałam, no to spotykamy się przed poznańską Areną :D
Julita

Post autor: Julita »

Poniewaz wybieram sie na koncert w Warszawie,i tylko ten koncert mnie interesuje
czy taka odpowiedz jest juz wystarczajaca ? :shock:
Awatar użytkownika
Adrian77
Kontakt:

Post autor: Adrian77 »

Witam
O której godzinie jest zaplanowany wstęp ludzi na halę w Poznaniu. Nie chodzi mi o wstęp dla posiadaczy biletów, którzy zakupili bilety przez fanclub, ale do sektora fan organizatora.
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Adrian77 pisze:Witam
O której godzinie jest zaplanowany wstęp ludzi na halę w Poznaniu. Nie chodzi mi o wstęp dla posiadaczy biletów, którzy zakupili bilety przez fanclub, ale do sektora fan
organizatora.
Nie ma znaczenia gdzie kupiłeś bilet.Jeżeli ma stempel Fan-clubu,to wchodzisz do sektora Fan.Przeważnie otwierają bramy 2 godz. przed koncertem.I tak będzie w Poznaniu. :D
Awatar użytkownika
Adrian77
Kontakt:

michal.czeslaw pisze:
Adrian77 pisze:Witam
O której godzinie jest zaplanowany wstęp ludzi na halę w Poznaniu. Nie chodzi mi o wstęp dla posiadaczy biletów, którzy zakupili bilety przez fanclub, ale do sektora fan
organizatora.
Nie ma znaczenia gdzie kupiłeś bilet.Jeżeli ma stempel Fan-clubu,to wchodzisz do sektora Fan.Przeważnie otwierają bramy 2 godz. przed koncertem.I tak będzie w Poznaniu. :D
Do Wrocławia zakupiłem przez fanclub bilet. Do Poznania dostanę za promowanie koncertu do sektora fan, ale chyba tego nie fanclubowego, więc bez pieczęci. Więc się spytałem, o której godzinie jest zaplanowane otwarcie bram hali w Poznaniu dla ludzi z biletami niefanclubowymi.
Dzięki za odpowiedź
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

Już za trzy dni, drodzy państwo, spotkamy się w Hali Stulecia we Wrocławiu :) Miło będzie ponownie zobaczyć znajome (a także nieznajome) twarze z Fan Clubu. Czy wiadomo od której godziny będzie można wejść do Hali? A może fani planują jakieś spotkanie po koncercie? Wiem, że część z Was wyrusza w dalszą podróż za artystą, ale niektórzy są z Wrocławia, lub zostają tu na noc. Gdyby było planowane jakieś spotkanie fanów, to dajcie znać odpowiednio wcześniej. :)
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Mam pytanie odnośnie sklepiku.Czy w Lublinie były dostępne takie cd jak:Why Do You Cry,Stay WithMe,Ibiza,Kisses For Christmas i album Two A/F?Jeżeli tak,t
o jakie były ceny?
Awatar użytkownika
Adrian77
Kontakt:

Joanna91 pisze:Już za trzy dni, drodzy państwo, spotkamy się w Hali Stulecia we Wrocławiu :) Miło będzie ponownie zobaczyć znajome (a także nieznajome) twarze z Fan Clubu. Czy wiadomo od której godziny będzie można wejść do Hali?
W mailu Magdalena_92 napisała czas, w którym będą wchodzić ludzie do sektora fanclubowego.
Ostatnio zmieniony śr lis 28, 2012 10:54 przez Adrian77, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
KASIA 1986

Post autor: KASIA 1986 »

We Wrocławiu miejsca pod sceną już niestety zajęte :-( została mi tylko Płyta, mam jedynie nadzieję że będę widzieć cokolwiek... oby:)
Bardzo się cieszę i odliczam dni kiedy po pierwszy usłyszę Thomasa na żywo czekałam na to całe 14lat, już nie mogę doczekać się piątku:) Pozdrawiam wszystkich fanów:)
"I NEED YOU NOW":)
ala33

Post autor: ala33 »

danielk pisze:Jeśli ktoś juz znalazł tanie hotele w Poznaniu oraz Warszawie to bardzo proszę o info
hej, wybieram się na koncert do Poznania i zarezerwowałam nocleg w Pit Stop hostel.
to jest ich strona: http://pitstop-hostel.pl/
to jest tuż obok Areny. no i mają zniżkę dla osób przyjeżdżających na koncert, takie info znalazłam na ich stronie na fejsie https://www.facebook.com/PitStopHostel?ref=sgm.
może się spotkamy:)
ODPOWIEDZ