"Christmas for You" - świąteczny album Thomasa
- Evaalex
Re: "Christmas for You" - świąteczny album Thomasa
Ja dzis nabylam plyte w obydwoch wersiach umnie w miescie w Saturnie. Teraz slucham versji normalnej. Piosenki sa piekne. Tego zdania jest tez moj o Thomasa zazdrosny partner.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Mógłby Thomas podczas zbliżających się koncertów na BIS zaśpiewać "Sleight Ride" i "Silent Night" w nawiązaniu do zbliżających się Świąt
. Chociaż....na Jego koncerty na pewno przychodzą ludzie różnego wyznania,więc też nie wiem czy był by to trafiony pomysł bo w sumie na śpiewanie tego rodzaju piosenek są odpowiednie do tego miejsca.
-
gosia33
- Członek TAFC Polska
Uważam że byłby to dobry pomysł z zaśpiewaniem tych świątecznych utworów przez Thomasa. Zrobiło by się tak nastrojowo i świątecznie.atlantyda ;o) pisze:Mógłby Thomas podczas zbliżających się koncertów na BIS zaśpiewać "Sleight Ride" i "Silent Night" w nawiązaniu do zbliżających się Świąt. Chociaż....na Jego koncerty na pewno przychodzą ludzie różnego wyznania,więc też nie wiem czy był by to trafiony pomysł bo w sumie na śpiewanie tego rodzaju piosenek są odpowiednie do tego miejsca.
-
fan nr 1
do mnie ta płyta jedzie z Niemiec.fajnie mieć taką płytkę.szkoda że nie ma ich w Polsce trzeba błagać znajomych o jej kupienie.Ale dla takiego wykonawcy jakim jest Thomas Anders warto.tylko zastanawiam się czy będzie z bonusami czy bez ,dodatkowy smaczek.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Być może cierpliwi będą mieli okazję zakupić ten album w sklepiku Thomasa podczas jego trasy 4-ro dniowej.fan nr 1 pisze:do mnie ta płyta jedzie z Niemiec.fajnie mieć taką płytkę.szkoda że nie ma ich w Polsce trzeba błagać znajomych o jej kupienie.Ale dla takiego wykonawcy jakim jest Thomas Anders warto.tylko zastanawiam się czy będzie z bonusami czy bez ,dodatkowy smaczek.
Bonusy są tylko w 2-u dyskowym wydaniu tzw. "Delux".
-
dawidsikorski2
Plyta sie w niemczech fatalnie sprzedaje nie ma jej na zadnych listach
:(
- Daniel
A czy ktoś się spodziewał że ta płyta zawojuje listy ?dawidsikorski2 pisze:Plyta sie w niemczech fatalnie sprzedaje nie ma jej na zadnych listach:(
Poza tym myślę, że tego typu wydawnictwa najlepiej sprzedają się przed samymi świętami.
A raczej klimatu świąt jeszcze nie czuć.
- Emil45677
Chciałbym Tobie zakomunikować że "Christmas For You" nie mogła się jeszcze ukazać na żadnych listach sprzedaży z powodu tego że nowe płyty na rynku w Niemczech, Austrii i Szwajcarii klasyfikowane są dopiero po drugim tygodniu swojej obecnościdawidsikorski2 pisze:Plyta sie w niemczech fatalnie sprzedaje nie ma jej na zadnych listach:(
- michal.czeslaw
Właśnie dotarła do mnie płyta Christmas for you w wersji deluxe.Jestem mile zaskoczona,bo płyta jest bardzo ładnie wydana.Jestem w trakcie słuchania i dokładnie tego się spodziewałam.Lubię,kiedy Thomas śpiewa nastrojowe utwory.Last Christmas w jego wykonaniu jest o niebo lepszy niż oryginał.Miodowy głos Thomasa jest odpowiedni do takich utworów.Z wielką przyjemnością słucham tej płyty.Polecam

- Ann
- Członek TAFC Polska
I tu się z Tobą zgadzam w 100%michal.czeslaw pisze:Last Christmas w jego wykonaniu jest o niebo lepszy niż oryginał.Miodowy głos Thomasa jest odpowiedni do takich utworów.:
MY DREAMS COME TRUE 
- Ann
- Członek TAFC Polska
Moje ulubione utwory z albumu "Christmas For You" to 2,4,5,6 (O wiele lepsza w wersji Thomasa, niż wersja G.M.)7,8 (super
),10 (piękna,tylko szkoda,że taka krótka
Mogłaby być dwa razy dłuższa),12,13,14 (świetnie Thomas wykonał tutaj "Cichą Noc" (Silent Night) ) i "Marry You" z drugiego CD."Have Yourself..." zaczyna się cudownie,ale potem wszystko psuje ten chórek
Kiedy się słucha tego albumu to czuje się,że Thomas nagrał go z lekkością i że sprawiało mu to przyjemność
A mnie sprawia przyjemność słuchanie tych utworów 
Trochę szkoda,że zabrakło na albumie piosenek "Let It Snow","Winter Wonderland" i "Jingle Bells",ale jak dla mnie jest to i tak wspaniały album
Kiedy się słucha tego albumu to czuje się,że Thomas nagrał go z lekkością i że sprawiało mu to przyjemność
Trochę szkoda,że zabrakło na albumie piosenek "Let It Snow","Winter Wonderland" i "Jingle Bells",ale jak dla mnie jest to i tak wspaniały album
Ostatnio zmieniony śr lis 28, 2012 19:47 przez Ann, łącznie zmieniany 1 raz.
MY DREAMS COME TRUE 
- phantomas
- Kontakt:
"Last Christmas" w wykonaniu Andersa? Nie, dziękuję. Wokal wyprany z emocji, podkład muzyczny jak do karaoke.
Nie ratuje tego barwa jego głosu, skoro nie potrafił zaśpiewać tego z jakimkolwiek zaangażowaniem.
Nie ratuje tego barwa jego głosu, skoro nie potrafił zaśpiewać tego z jakimkolwiek zaangażowaniem.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
-
ak04
Witam
Piszę do tych osób, które zakupiły oryginał płyty deluxe o mozliwosc przesłania skanów tzw. bookletu. Bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam
Piszę do tych osób, które zakupiły oryginał płyty deluxe o mozliwosc przesłania skanów tzw. bookletu. Bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam
- Emil45677
Krótki Medley z nowego albumu nagrany dla reklamy telewizyjnej, nawet fajnie to wyszło:
- MTalkingusia28
Ale ekstra urywki. Jestem wprost zachwycona.
Druga piosenka podoba mi się bardzo a w wykonaniu Thomasa brzmi ona naprawdę rewelacyjnie. Thomas ma głos do wszystkich piosenek. Wszystko potrafi tak cudownie zaśpiewać. Usatysfakcjonowałoby mnie, gdybym miała całą wersję tej piosenki.
Bardzo mnie ucieszyły te urywki. Bardzo mi się humor poprawił. Teraz będę sobie w kompie odsłuchiwać. Zarąbiste.
Pozdrawiam
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- Paradise
- Kontakt:
Mnie się płyta podoba,ale "last christmas" należy do George
Już zawsze będzie mi się kojarzyło z WHAM ...niestety ,albo stety bo bardzo lubię tę piosenkę.
"You can win if You want..."