Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
Awatar użytkownika
Maro_D

Re: Modern Talking w mediach

Post autor: Maro_D »

@Emil45677 - oglądaj co godzinę weekend, to na bank zobaczysz ;)
Znalazłem na Wirtualnych Mediach ranking najchętniej oglądanych kanałów muzycznych w Polsce. Pośród statystyk jest też top programów, które przyciągnęły najwięcej widzów. Zobaczcie co zajęło 3 miejsce: http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/di ... muzycznych :shock:
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
ludka5
Członek TAFC Polska

Post autor: ludka5 »

Emil45677 pisze:Świetny jest ten "Weekend z Thomasem Andersem" w Polo TV. Zdążyłem przed chwilą zobaczyć występ TV z "When Will I See You Again", pokazywane są klipy których nigdy wcześniej nie widziałem w telewizji. Teraz do szczęścia brakuje mi zobaczyć "Stay With Me" w wersji telewizyjnej :).
Tak ja też oglądam z ciekawością-miło po wspominać i zobaczyć Thomasa chociaż tylko na ekranie,ale póki co czekam z niecierpliwością na koncert w Krakowie-serdecznie pozdrawiam i zycze miłej niedzieli w atmosferze przemiłych wspomnień z czasów Modern Talking i solówek Thomasa-pozdrawiam :D :)
Jeśli nigdy nie zobaczę słońca
Jeśli nigdy nie podasz mi pomocnej dłoni
Jeśli nigdy nie zobaczę jak śmieją się dzieci
Mój świat jest skończony, jeśli nie spróbujemy
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

A miała być powtórka od 16,ech... :? Po 14 coś mnie tknęło i przełączyłam na POLO TV żeby zobaczyć co tam w tej chwili leci,a tu kończy się teledysk "Standing Alone" :(
Szkoda,że już koniec "Weekendu z Thomasem Andersem" :( ale było super :D

Dzięki Maro za listę klipów :) Myślałam,że było też "Cheri Cheri Lady" ale jednak pomyliłam się.
Ja widziałam ostatnio w 2004 roku teledysk "Independent Girl" na kanale VIVA POLSKA :)
Ostatnio zmieniony ndz lis 04, 2012 18:08 przez Ann, łącznie zmieniany 3 razy.
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Maro_D

A oto pełna lista tego, co zostało zaprezentowane w POLO TV:

Thomas Anders - All Around The World
Modern Talking - You're My Heart, You're My Soul
Thomas Anders & The Three Degrees - When Will I See You Again
Thomas Anders - Cry For Help
Modern Talking & Eric Singleton -Brother Louie'98
Thomas Anders & Glenn Medeiros - Standing Alone
Thomas Anders - King Of Love
Modern Talking - Atlantis Is Calling (SOS For Love)
Thomas Anders - Stay With Me
Thomas Anders & Sandra - The Night Is Still Young
Modern Talking - TV Makes The Superstar
Thomas Anders - Tonight Is The Night

Dziwne, że na stronie podają inne godziny emisji, a w praktyce inne...wiele osób się nastawiło na oglądanie...na pocieszenie napiszę, że pewnie z czasem wrzucą wszystko wyżej wymienione na stronie http://www.polotv.pl (pewnie do końca roku będzie, na razie mają zaległości z umieszczaniem klipów :? ).

Swoją drogą - ktoś pamięta kiedy ostatnio były emitowane klipy Thomasa w polskiej telewizji? Nie liczę TV Disco, gdzie można było zobaczyć "The Night Is Still Young" oraz "Forever In A Dream".
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Ja jedynie dziś trafiłam na "TV Makes The Superstar".
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Przed chwilą na kanale TVP3,w tle poleciał fragment melodii z piosenki MT "Lucky Guy" :)
Awatar użytkownika
Maro_D

W warszawskim VOX FM na dobre ruszyła promocja koncertu Thomasa Andersa w stolicy. Od rana można było usłyszeć nieemitowane na antenie utwory: Cheri, Cheri Lady, You Can Win If You Want oraz...UWAGA!...Lady Lai (tyle, że była to wersja z 1998 roku). Ciekawe co jeszcze w zanadrzu przygotowali? :]
Vholff

Post autor: Vholff »

Dziś jadąc autobusem słyszałem w radiu New York City Girl. To było "radio Expres". Pare dni temu ,zaś na trasie leciał Mix z Alone
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Maro_D pisze:W warszawskim VOX FM na dobre ruszyła promocja koncertu Thomasa Andersa w stolicy. Od rana można było usłyszeć nieemitowane na antenie utwory: Cheri, Cheri Lady, You Can Win If You Want oraz...UWAGA!...Lady Lai (tyle, że była to wersja z 1998 roku). Ciekawe co jeszcze w zanadrzu przygotowali? :]
Super! :D Teraz nie mam czasu,ale później włączę sobie VOX FM :wink:

Przed kilka minut temu na VOX FM poleciało "Don't Play With My Heart" :D .Wcześniej słyszałam tylko przed 15 "Jet Airliner" i dwa razy jak Thomas zapowiada koncert w Warszawie.
Ostatnio zmieniony wt lis 06, 2012 22:32 przez Ann, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Wychodząc z toalety w M1 na drzwiach wisi plakat promujący koncert Thomasa Anderesa 29 listopada w Krakowie :D
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
Maro_D

W Vox FM poleciały jeszcze: I Will Follow You, Jet Airliner'98 oraz Angie's Heart - nie wiem jaka wersja, ale podejrzewam, że też 98. Szkoda, że jadą po remiksach...chyba, że codziennie będą prezentować co raz to inny album? W sumie do koncertu sporo czasu, więc promocja taka jest realna...a co!

Skyliner89MT - ciekawe miejsce na promocję koncertów ;)...psychoanalitycy szukali by drugiego dna w uzasadnieniu wieszania plakatów w tym a nie innym miejscu ;) :?
Awatar użytkownika
maaateusz

Post autor: maaateusz »

Przed chwilą na VOX FM puścili Don't Play With MY Heart
Obrazek
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Dzisiaj słyszałam w radiu VOX FM piosenki MT "In 100 Years","Give Me Peace On Earth","YMHYMS '84" ,"Brother Louie","We Take The Chance" i "Aatlantis Is Calling.Poza tym jeszcze zaproszenie Thomasa na koncert ( w dwóch wersjach) :D
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Coś mało dzisiaj dają utworów MT na VOX FM.Ja słyszałam tylko "YCWIYW" :(
A przed chwilą w "Jaka to melodia?" był Thomas z piosenką "Brother Louie" :)
Awatar użytkownika
Maro_D

Nie tak mało - właśnie w Voxie leci Cheri, Cheri Lady - wersja '98, a w ciągu dnia słyszałem Geronimo's Cadillac. Szkoda tylko, że w promocji postawili na album "Back For Good"..."Final Album" byłby lepszy - niemal same oryginały...ale niech im będzie ;).

A Thomasa widziałem w "Jaka to melodia?".
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

A mnie Brother Louie właśnie obudziło, bo zasnęłam już na Teleexpresie. :lol: Telewizor miałam puszczony dość głośno i gdy zabrzmiało Brother Louie to zaraz się obudziłam. :lol: Te piosenki jednak mają w sobie to coś co pobudza do życia. :>
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ODPOWIEDZ