Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
monikaszykula

Re: Modern Talking w mediach

Post autor: monikaszykula »

33ccd pisze:
atlantyda ;o) pisze:
Bolero pisze:Dziś w "Jaka to Melodia" ponownie był Thomas Anders z Cheri,Cheri Lady na sam początek.
Znów wykorzystali archiwalne nagranie do premierowego programu :)
Pozdrawiam
Bolero
Thomas tyle u nas koncertuje,że mogli by się postarać o nowe nagrania do programu skoro ten występ producentom "Jaka To Melodia" tak się spodobał.Najgorsze,że wykorzystali playbeck zmiksowany z piosenki nagranej w '84 roku.
Zupełnie ten "młody" głos do "dzisiejszego" Thomasa nie pasuje.

Nic prostego jak napisać do producentów programu w tej sprawie.
W tym programie tak robią,że puszczają i że niby w studiu jest na żywo w tym samym czasie jak jest odcinek nagrywany,a tak naprawdę nagranie baaardzo stare jest tylko mają dobrze zmontowane i wygląda tak jakby wszystko działo się w studiu w tej samej chwili :?
Awatar użytkownika
art_system

Post autor: art_system »

Ostatnio spotkałem Thomasa, który wykonał cover w konkursie Vobis i wygrał tam bezprzewodowy zestaw audio 2.0 Samsung DA-E550, oto ten klip;
http://www.youtube.com/watch?v=
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
Awatar użytkownika
FMike

Post autor: FMike »

Od początku roku mieszkam w Niemczech i chciałbym napisać że częstotliwość z jaką twarz Dietera pojawia się na pierwszych stronach gazet (wszelakich) jest iście imponująca, na własne oczy przekonuje się że jest tu niezwykle popularną szychą 8) .
"...I'm A Rough Boy..."
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Bohlen w Niemczech jest bardziej popularny i bardziej rozpoznawalny od królowej angielskiej w jej własnym kraju :lol: .
Lili Sol

Post autor: Lili Sol »

Agata pisze:Coś sprzed 14 lat:
Bardzo krótki, ale ciekawy wywiad. Szkoda, że w tamtym czasie byłam zajęta innymi sprawami i nie widziałam tego wywiadu. W ogóle tak jakoś dużo mi umknęło. Teraz to nadrabiam. Dobrze, że jest takie forum. Można dużo się dowiedzieć. Pozdrawiam wszystkich fanów MT.
Awatar użytkownika
Adrian77
Kontakt:

Post autor: Adrian77 »

Teraz w Radiu Elka Głogów leci Do You Really Want To Hurt Me - Thomas Anders. Prowadzący wspomniał, że 1 grudnia Thomas zagra koncert w Poznaniu z Modern Talking Band. Wspomniał też o jego świątecznym albumie.
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Adrian77 pisze:Teraz w Radiu Elka Głogów leci Do You Really Want To Hurt Me - Thomas Anders. Prowadzący wspomniał, że 1 grudnia Thomas zagra koncert w Poznaniu z Modern Talking Band. Wspomniał też o jego świątecznym albumie.
Brawo!Nasze lokalne radio też zaczyna promocję koncertu!!!
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Do koncertu w Bydgoszczy jeszcze parę miesięcy, ale już dziś można było usłyszeć piosenki MT w jednym z tutejszych Empików :-)
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

Dziś i jutro, na kanale Polo TV, będziemy mogli obejrzeć "Weekend z Thomasem Andersem" :)!
Emisja w porach:
Sobota - o każdej pełnej godzinie: 13, 14, 15, 16
Niedziela - o każdej pełnej godzinie: 16, 17, 18, 19.

Wśród teledysków - solowe (jak "All Around The World") oraz hity Modern Talking.
Źródło: http://polotv.pl/

Kanał Polo TV można oglądać w sieciach kablowych oraz w naziemnej telewizji cyfrowej (która od 7 listopada b.r. zastąpi analog w województwie lubuskim) :)
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
dieErdbeere91

Post autor: dieErdbeere91 »

Maro_D dzięki za informacje - dobrze że tu zajrzałam, nawet bym o tym nie wiedziała. :D
I wanna reach the sky and try to touch the sun!
I wanna leave the fear behind, run away and don't stop to fight!:) STRONG I'll be strong

Malediwy

Post autor: Malediwy »

Lili Sol pisze:
Agata pisze:Coś sprzed 14 lat:
Bardzo krótki, ale ciekawy wywiad. Szkoda, że w tamtym czasie byłam zajęta innymi sprawami i nie widziałam tego wywiadu. W ogóle tak jakoś dużo mi umknęło. Teraz to nadrabiam. Dobrze, że jest takie forum. Można dużo się dowiedzieć. Pozdrawiam wszystkich fanów MT.
Ha! Dopiero pierwszy raz zobaczyłem ten wywiad!:-) Studio i prowadzący - TRAGEDIA!:-)
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
bibigmbh

Post autor: bibigmbh »

nie tyle Modern Talking, co sam Thomas Anders dzis w Weekend z ... na polo.tv i na http://polotv.pl/player, kolejna część właśnie leci!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Maro_D

Na dziś koniec, jutro powtórka. Były 4 piosenki Modern Talking oraz 12 solowych. Dwie z nich pochodziły z lat 90-tych...ktoś kiedykolwiek widział w polskiej telewizji klip do "Standing Alone"? ;) Jeśli nie, to jutro będzie miał okazję ujrzeć.

I subiektywna refleksja na koniec - im dalej, tym gorzej...wyemitowano videoklip do "Stay With Me" i...ani piosenka, ani tym bardziej teledysk, nie przekonały mnie :? .
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Super,że wreszcie można było zobaczyć w polskiej telewizji solowe teledyski Thomasa :D
przegapiłam "Standing Alone" :( Dobrze,że jest jutro powtórka :)Jaki był drugi teledysk z lat 90-tych?
"Stay With Me" był dla mnie sporym zaskoczeniem :D
O,no to ciekawe :)
Ostatnio zmieniony sob lis 03, 2012 20:26 przez Ann, łącznie zmieniany 1 raz.
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Maro_D

Może nie teledysk, a występ TV - "When Will I See You Again" wraz z "Three Degrees" :)
Awatar użytkownika
Emil45677

Post autor: Emil45677 »

Świetny jest ten "Weekend z Thomasem Andersem" w Polo TV. Zdążyłem przed chwilą zobaczyć występ TV z "When Will I See You Again", pokazywane są klipy których nigdy wcześniej nie widziałem w telewizji. Teraz do szczęścia brakuje mi zobaczyć "Stay With Me" w wersji telewizyjnej :).
ODPOWIEDZ