O zdjęciach gorszych i lepszych

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
Awatar użytkownika
Agata

Re: O zdjęciach gorszych i lepszych

Post autor: Agata »

Zdjęcia z wczorajszego występu w Krasnodarze:
- konferencja: http://www.livekuban.ru/node/486820
- koncert: http://www.livekuban.ru/image/486817#
Awatar użytkownika
Agata

Koncert Thomasa w Kurganie, 28.10.2012:
http://www.nm45.ru/category/40-koncert- ... dersa.html
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Obrazek
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Bardzo dużo zdjęć z koncertu Thomasa w Nowosybirsku 30.10.2012:
http://fotograf.x1.ru/cataloge/concert/ ... as_anders/
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
kicia

Post autor: kicia »

Rosjanie to zawsze siedzą jak jakieś mumie... :shock: jak można tak spokojnie siedzieć na koncercie Thomasa ? :roll: :wink:
Ale trzeba przyznać, że zdjęcia są super :D

I will love you forever, Thomas.
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

atlantyda ;o) pisze:Obrazek
Czy wiadomo skąd pochodzi to zdjęcie? Gdzie było zrobione?
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Obrazek

Pięknie Thomas wyszedł na tym zdjęciu :D

Obrazek

A to zdjęcie ustawiłam sobie wczoraj jako tapetę,na komórce ;)
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

O, piękne to drugie zdjęcie. :D Podobny screen zrobiłam wczoraj, gdy oglądałam koncertówki Thomasa w kompie. Uwielbiam robić screeny, bo wtedy zatrzymuję w takim miejscu w jakim mi się podoba. A Thomas jest uroczy i bardzo fotogeniczny, więc mam bardzo dużo tych screenów. :wink: Potem je tylko oglądać w albumie w programie w kompie przy piosenkach Thomasa. :mrgreen: Bardzo mnie to odstresowuje. Pyszna zabawa. Polecam :P
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Marcin87

Post autor: Marcin87 »

Obrazek
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

No wreszcie dowiedziałam się skąd to nagranie się wzięło, które już dość dawno oglądałam na YT w kompie brata i potem juz w moim nie mogłam tego znaleźć. I wszystko dzięki mojemu przedmówcy, któremu jestem dozgonnie wdzięczna, bo całkiem niespodziewanie umieścił tu to zdjęcie z tego koncertu Fancy`ego. :D Tyle koncertówek Fancy`ego przeszukałam na YT i tego właściwego niestety nie znalazłam aż do teraz, gdzie tam pod zdjęciem w komentarzu z powyższego linku ktoś napisał, że było emitowane w Formel Eins. Ale extra. :D Niesamowite szczęście mi to sprawiło, bo chciałam bardzo znaleźć ten filmik gdzie pod koniec tego mixu, który Fancy wykonał podszedł Thomas i o czymś mówili. To było dla mnie bardzo ważne te kilka chwil z Thomasem u Fancy`go na scenie. Właśnie tego nagrania szukałam z Fancy i Thomasem - Fancy - Megamix (Formel 1). :wink:
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Post autor: agnieszka12345 »

Mnie bardzo zafascynowało to zdjęcie ! Jest superowe ,Thomas niesamowicie wygląda ,ta jego opalenizna i uśmiech ,po prostu brak słów... :P
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 805&type=1
polaczek892
Członek TAFC Polska

Post autor: polaczek892 »

No właśnie sobie myślałam czy to aby nie Thomas czy mi się zdawało oglądając nagranie na youtube :) :) :) .
Ale jak zobaczyłam to zdjęcie teraz już mi się nie zdawało :) .
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

MTalkingusia28 pisze:
No wreszcie dowiedziałam się skąd to nagranie się wzięło, które już dość dawno oglądałam na YT w kompie brata i potem juz w moim nie mogłam tego znaleźć. I wszystko dzięki mojemu przedmówcy, któremu jestem dozgonnie wdzięczna, bo całkiem niespodziewanie umieścił tu to zdjęcie z tego koncertu Fancy`ego. :D Tyle koncertówek Fancy`ego przeszukałam na YT i tego właściwego niestety nie znalazłam aż do teraz, gdzie tam pod zdjęciem w komentarzu z powyższego linku ktoś napisał, że było emitowane w Formel Eins. Ale extra. :D Niesamowite szczęście mi to sprawiło, bo chciałam bardzo znaleźć ten filmik gdzie pod koniec tego mixu, który Fancy wykonał podszedł Thomas i o czymś mówili. To było dla mnie bardzo ważne te kilka chwil z Thomasem u Fancy`go na scenie. Właśnie tego nagrania szukałam z Fancy i Thomasem - Fancy - Megamix (Formel 1). :wink:
W latach 2004-2007 na niemieckim kanale Kabel1,był nadawany program "Best of Formel Eins".Thomas był jednym z prowadzących tan program.Występowali tam różni muzycy (m.in. Fancy).Z tego programu pochodzi właśnie to zdjęcie Thomasa z Fancy'm.
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Ann pisze:
MTalkingusia28 pisze:
W latach 2004-2007 na niemieckim kanale Kabel1,był nadawany program "Best of Formel Eins".Thomas był jednym z prowadzących tan program.Występowali tam różni muzycy (m.in. Fancy).Z tego programu pochodzi właśnie to zdjęcie Thomasa z Fancy'm.
Wiesz co, ja to zdjęcie mam już od dość dawna z internetu i bardzo mi wyglądało na to, że Thomas mógł być prowadzącym jakiś program, ale niczego nie byłam pewna. No i nie myliłam się. :wink: Nareszcie wiem to co odłuższego czasu bardzo mnie interesowało. Dzięki za potwierdzenie moich domysłów. :D Byłoby miło mieć od początku do końca choćby jeden taki odcinek gdzie Thomas prowadził taki program. Nawet jeśli nie rozumiem o czym mówi, bo nie znam niemieckiego to i tak jest to dla mnie fascynujące, bo lubię słuchać jak mówi nie tylko po angielsku ale i po niemiecku, którego nie umiem. :> Mam sporo różnych wywiadów z nim, w większości w angielskim języku. Nawet gdyby mówił po chińsku to też bym go oglądała i słuchała. :mrgreen: A to zdjęcie jest naprawdę bardzo fajne. :wink:

Awatar użytkownika
Agata

Czy takiego Thomasa Rosjanie zobaczą w kwietniu w Moskwie? W Gdańsku przekonamy się, czy do tego zmierza. :wink:

Obrazek
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

Ło matko, jaki bosman :D Skąd taka fota?
Don’t Give Up!
ODPOWIEDZ