Modern Talking na ścianie
- aldona
- Członek TAFC Polska
Re: Modern Talking na ścianie
cześć tu Aldona , szczerze zazdroszczę Ci tych plakatów ,kiedyś one również zdobiły moją ścianę i każdą szafkę . Niestety teraz mogę je sobie tylko pooglądać w internecie. a tak szczerze mówiąc byłoby świetnie gdyby sklep z FAN CLUBU oferował zdjęcia i plakaty THOMASA
-
Molca
Ależ wspomnienia... jak byłam nastolatką to rzecz jasna miałam plakaty na ścianach, a wycinki z kolorowych gazet o MT wklejałam do dużego zeszytu 
- aneskawb
Kiedy byłam nastolatką, miałam cały pokój w plakatach Modern Talking z gorączką kolekcjonowanych z ówczesnej praski dla młodzieży
Pamiętam, że zawsze marzyłam, żeby mieć chociaż jeden rozmiarów od sufitu do ściany - niespełnione marzenie!
niesamowite czasy! Ciekawe, jak dzisiejsze pokolenie ludzi młodych hołduje swoim idolom
?
Zeszyt kolekcjonerski również prowadziłam, było w nim miejsce dla ówczesnych gwiazd estrady : część dla MT, kolejna dla Sandry, Sabriny, Samathy Fox, ale to było szaleństwo i pościg, żeby mieć więcej i jak najwięcejMolca pisze:Ależ wspomnienia... jak byłam nastolatką to rzecz jasna miałam plakaty na ścianach, a wycinki z kolorowych gazet o MT wklejałam do dużego zeszytu
"Give me your palm, I can't live without you..."
- Ann
- Członek TAFC Polska
Kilka lat temu mojej mamy znajoma z Wałbrzycha,jak była u nas w Warszawie,powiedziała mi,że widziała we Wrocławiu bardzo duży plakat MT (taki na całe drzwi) i że go dla mnie załatwi.Kilka tygodni później,jak zadzwoniła do mamy, to powiedziała jej,że wysłała dla mnie ten plakat.Czekałam na na niego z niecierpliwością i się nie doczekałam

MY DREAMS COME TRUE 
- siara1971
- Członek TAFC Polska
Witam dzisiejsza młodzież wszystko ściąga z netu to jest podstawa a my od rana staliśmy pod kioskami ,żeby dostaś gazete z plakatem lub zdjęciem takie były czasy pozdrawiam wszystkich
-
Molca
hihi dokładnie tak byłosiara1971 pisze:Witam dzisiejsza młodzież wszystko ściąga z netu to jest podstawa a my od rana staliśmy pod kioskami ,żeby dostaś gazete z plakatem lub zdjęciem takie były czasy pozdrawiam wszystkich
-
Violl
Z chęcią bym zobaczyła ten wyszywany napis MT ale niestety zaden obrazek w tej chwili sie nie wyswietla, wiec jesli bylaby szansa wrzucenia go ponownie to bardzo bym byla wdzieczna 
Sama tez oprocz plyt, kaset, singli na CD, posiadam tez płyty winylowe albumy 1-5 na pewno mam na winylach + single YMHYMS'84 i YCWIFW'84. Ale to pewnie żadna nowość
Wiadomo jak to pod koniec lat 90-tych było z plakatami, marnie. Jakies 2-3 z brawo, popcornu. W każdym bądź razie udało mi się zdobyć za sprawą jakiejś jednej fanki z Kielc??? z którą kiedyś utrzymywałam kontakt, namiar do pewnego pana który mieszka w Krakowie w Nowej Hucie (nieciesząca się najlepszą opinią dzielnica) że niby jest w posiadaniu starych numerów Bravo z lat 80-tych. Jejku mialam wtedy jakies 14 lat? Pojechalam tam sama (co za nierozsądne dziecko
). Rzeczywiscie facet mial mase tych gazet. Nie tylko z polskich numerów ale i niemieckich. Powybieralam interesujące mnie artykuły, które mam do tej pory w segregatorze specjalnie wydzielonym na tego typu perełki. Oprócz tego plakat w stosunku 1:1 MT z lat 80-tych gdzie mialam tylko czesc z TA o ile pamietam brakowalo mi 1 kawałka. O ile kojarze ten plakat chyba mam w piwnicy
wynioslam tam czesc rzeczy gdy robilam remont w pokoju. Razem z plakatem jest tam chyba? moja koszulka z MT z nadrukiem takim jaki widnial na singlu YMHYMS'98. Mialam tez plakat promujący płytę "2000 Year of the dragon". Chyba bede musiala kiedys odwiedzic moja piwnice w poszukiwaniu dawnych skarbów 
Jak uruchomię aparat i odnajdę skarby myślę że zrobię fotę i pokażę co dokładnie mam w zanadrzu.
Sama tez oprocz plyt, kaset, singli na CD, posiadam tez płyty winylowe albumy 1-5 na pewno mam na winylach + single YMHYMS'84 i YCWIFW'84. Ale to pewnie żadna nowość
Jak uruchomię aparat i odnajdę skarby myślę że zrobię fotę i pokażę co dokładnie mam w zanadrzu.