Koncert w Lublinie - 06.10.2012

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Re: Koncert w Lublinie - 06.10.2012

Post autor: Naddel »

pawelf95 pisze: A teraz pytanie co do koncertu posiada ktoś jakieś nagranie z medley'a ?
Ja mam :-) Jakość taka se, są przebicia, dlatego nie wstawiłam na YT.
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
pawelf95

Post autor: pawelf95 »

Jak możesz to wyślij mi na maila Pawel_f95@wp.pl Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
aneskawb

Post autor: aneskawb »

Znalazłam ten filmik dzisiaj i z zaciekawieniem włączyłam, żeby przeżyc jeszcze raz niezapomniane emocje z koncertu. Początek jak dla mnie jest ewidentnym chwaleniem się Nabytkiem w postaci telefonu, od razu też słychac i widac, że chłopcy odstawiają jakiś teatr.. To co mówią po koncercie jest obraźliwe dla Thomasa, Jego zespołu jak i nas wszystkich - mimo to wydali kasę na bilety. Przekorna ta młodzież dzisiaj.
"Give me your palm, I can't live without you..."
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

aneskawb pisze:To co mówią po koncercie jest obraźliwe dla Thomasa, Jego zespołu jak i nas wszystkich - mimo to wydali kasę na bilety. Przekorna ta młodzież dzisiaj.
Ponoć wygrali te bilety tak uken mówi na początku.Nie mieli co zrobić z wolnym czasem? Równie dobrze mogli jechać na pastwisko krowy kręcić i skomentować,która ładniej ryczy :mrgreen: . Z tym iPhonem może się schować. Mam lepszy 8)
Awatar użytkownika
Blue Forever
Kontakt:

Post autor: Blue Forever »

Naddel pisze:
pawelf95 pisze: A teraz pytanie co do koncertu posiada ktoś jakieś nagranie z medley'a ?

Ja mam prawie godzinny materiał z koncertu. Na razie nie wstawiam na YT, bo troszkę potrwa upload filmu w HD. Medley akurat mam w całości.

Co do tego niby playbacku. Moja żona odpowiedziała na to krótko: Thomas śpiewa tak dobrze, że takim pseudo słuchaczom w głowie się nie mieści, że można tak śpiewać na żywo.

Co tu dużo gadać, wystarczy posłuchać fragment BISu...

Pozdrawiam was!
Awatar użytkownika
kicia

Post autor: kicia »

Hejka
Wie ktoś kiedy będą zdjęcia z koncertu ? :wink:
Bo już nie mogę się doczekać :D
Tzn. chodzi mi o zdjęcie z Thomaskiem :D
Ostatnio zmieniony sob paź 13, 2012 19:07 przez kicia, łącznie zmieniany 1 raz.

I will love you forever, Thomas.
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Blue Forever pisze:
Naddel pisze:

Ja mam prawie godzinny materiał z koncertu. Na razie nie wstawiam na YT, bo troszkę potrwa upload filmu w HD. Medley akurat mam w całości.

Co do tego niby playbacku. Moja żona odpowiedziała na to krótko: Thomas śpiewa tak dobrze, że takim pseudo słuchaczom w głowie się nie mieści, że można tak śpiewać na żywo.

Co tu dużo gadać, wystarczy posłuchać fragment BISu...

Pozdrawiam was!

Pamiętajcie by z tym YT nie przesadzić bo Thomas jest bardzo czuły na internet i nielegalność nagrań. Jakieś fragmenty czy mix ale nie całosc bo potem to sie na nas odbije - a wiem co mówie!!!
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
fan nr 1

Post autor: fan nr 1 »

cześć.pozdrawiam wszystkich fanów MT i TA .chcę się odnieść to tych panów z uken tv że nie mogą oczerniać osoby TA od tak sobie bo mieli kaprys.jestem fanem thomasa andersa i modern talking od lat 80-tych .oglądałem każde sekundy jego wywiadów i urywki koncertów i nikt nigdy ale to nigdy nie powiedział coś do jego głosu.on po prostu potrafi śpiewać i to wręcz doskonale taki głos to ma się jeden na milion.koncerty są też super .to że panowie z uken tv macie jakieś kompleksy to nie przelewajcie ich na coś o czym nie macie pojęcia .zrobili sobie jakiś wypad którego za parę dni nie będą pamiętać. nie lubicie takiej muzyki to po prostu nie słuchajcie i nie szkodzić innym.a bilety śmiem twierdzić że zostały przez was zmarnowane.w ogóle oni byli jacyś dziwni.i nie mają kompletnego pojęcia TA.na przyszłość niech ci panowie z uken tv nie wypowiadają się i zamilkną bo tu akurat nie mają racji.ja gdy jestem przez przypadek niedaleko domu na jakimś kocercie i widzę jak się oni , fani, dobrze bawią . to się uśmiechnę , zapytam czy z daleka przyjechali i powiem którędy na pks albo gdzie tanie noclegi.widzę jak marzą o ich autografie.i spotkaniu z idolem.przypomina mi sie moja sytuacja że marzę o autografie i wspólnym zdjęciu z Thomasem Andersie ale mam dopiero 40 lat także kiedyś to się spełni.narka pozdrawiam .trochę się zdenerwowałem .
Awatar użytkownika
aneskawb

fan nr 1 pisze:cześć.pozdrawiam wszystkich fanów MT i TA .chcę się odnieść to tych panów z uken tv że nie mogą oczerniać osoby TA od tak sobie bo mieli kaprys.jestem fanem thomasa andersa i modern talking od lat 80-tych .oglądałem każde sekundy jego wywiadów i urywki koncertów i nikt nigdy ale to nigdy nie powiedział coś do jego głosu.on po prostu potrafi śpiewać i to wręcz doskonale taki głos to ma się jeden na milion.koncerty są też super .to że panowie z uken tv macie jakieś kompleksy to nie przelewajcie ich na coś o czym nie macie pojęcia .zrobili sobie jakiś wypad którego za parę dni nie będą pamiętać. nie lubicie takiej muzyki to po prostu nie słuchajcie i nie szkodzić innym.a bilety śmiem twierdzić że zostały przez was zmarnowane.w ogóle oni byli jacyś dziwni.i nie mają kompletnego pojęcia TA.na przyszłość niech ci panowie z uken tv nie wypowiadają się i zamilkną bo tu akurat nie mają racji.ja gdy jestem przez przypadek niedaleko domu na jakimś kocercie i widzę jak się oni , fani, dobrze bawią . to się uśmiechnę , zapytam czy z daleka przyjechali i powiem którędy na pks albo gdzie tanie noclegi.widzę jak marzą o ich autografie.i spotkaniu z idolem.przypomina mi sie moja sytuacja że marzę o autografie i wspólnym zdjęciu z Thomasem Andersie ale mam dopiero 40 lat także kiedyś to się spełni.narka pozdrawiam .trochę się zdenerwowałem .
Witaj, doskonale Cię rozumiem, kiedy ogląda się, słyszy czy czyta takie hmm bzdury, chciałoby się wykrzyczeć autorowi w twarz, jak bardzo się myli - to tak bardzo delikatnie powiedziane.. Wg mnie chłopcy-panowie niepotrzebnie Nas rozdrażnili, a teraz pewnie mają z tego niezły ubaw. IGNOROWAĆ jednak takich zachowań nie potrafię! Wrr
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Re: Afterparty po koncercie w Lublinie

Post autor: 33ccd »

A to tak na podkręcenie tematu. Co o tym myslicie????

http://www.youtube.com/watch?v=rG9RoE1D ... r_embedded
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
dees
Członek TAFC Polska

Post autor: dees »

33ccd pisze:A to tak na podkręcenie tematu. Co o tym myslicie????

Straszne "buraki" z tych 2. gości w tej niby relacji.:-)
Awatar użytkownika
aneskawb

33ccd pisze:A to tak na podkręcenie tematu. Co o tym myslicie????

Witam, w temacie Forum ‹ News ‹ Thomas Anders "Koncert w Lublinie - 06.10.2012" poruszaliśmy już ten wątpliwej jakości wątek, szkoda słów na takich ignorantów.

viewtopic.php?f=2&t=4940&start=192

Pozdrawiam:)
Awatar użytkownika
Blue Forever
Kontakt:

Post autor: Blue Forever »

33ccd pisze:

Pamiętajcie by z tym YT nie przesadzić bo Thomas jest bardzo czuły na internet i nielegalność nagrań. Jakieś fragmenty czy mix ale nie całosc bo potem to sie na nas odbije - a wiem co mówie!!!

Zostawię jednak go dla siebie. ;)
ODPOWIEDZ