"Christmas for You" - świąteczny album Thomasa
- Agata
"Christmas for You" - świąteczny album Thomasa
Wiemy już, jaki będzie nosił tytuł nowy album Thomasa. To "Christmas for You" - tak samo, jak zatytułowany jest świąteczny koncert w Ransbach-Baumbach.
Mniej oficjalne źródła donoszą, że album będzie wydany przez wytwórnię Capital Records, związaną z EMI. Premiera najprawdopodobniej 16 listopada.
Mniej oficjalne źródła donoszą, że album będzie wydany przez wytwórnię Capital Records, związaną z EMI. Premiera najprawdopodobniej 16 listopada.
- Ann
- Członek TAFC Polska
Re: "Christmas for You" - świąteczny album Thomasa
Wreszcie jakieś konkretne informacje
Już nie mogę się doczekać tego pierwszego świątecznego albumu Thomasa
Jeszcze (tylko) niecałe dwa miesiące 
MY DREAMS COME TRUE 
- Paradise
- Kontakt:
super !!!!!!!!! ja tez się nie mogę doczekać
)) tym bardziej że nie pojadę na koncert ...
((
"You can win if You want..."
- agnieszka12345
- Kontakt:
Fantastycznie !Ja również się nie mogę doczekać ,szkoda że nie mogę się wybrać na jeden z koncertów Thomasa...
Mam nadzieję że będzie koncert w Katowicach i że uda mi się pojechać w końcu... 
- dieErdbeere91
Świąteczny album Thomasa - super wiadomość
Thomas chyba coś wspominał w jakims wywiadzie nie dawno że może zaśpiewa jakąś piosenkę na andrzejkowym koncercie? czy mi się tak tylko wydaje...
W Katowicach to chyba nie prędko się Thomas ponownie pojawi.
W Katowicach to chyba nie prędko się Thomas ponownie pojawi.
I wanna reach the sky and try to touch the sun!
I wanna leave the fear behind, run away and don't stop to fight!:) STRONG I'll be strong
- Członek TAFC Polska
Znamy już okładkę i tracklistę świątacznego albumu Thomasa "Christmas For You" 
http://www.thomasanders-online.com/Vora ... um2012.htm
Jak Wam się podoba,bo mnie bardzo?
http://www.thomasanders-online.com/Vora ... um2012.htm
Jak Wam się podoba,bo mnie bardzo?
MY DREAMS COME TRUE 
-
smok04
Ooo,jest tez niesmiertelny(przez niektórych uwazany za koszmar Swiat )"Last Christmas"-Wham.Super 
- Emil45677
Najbardziej mnie cieszy właśnie "Last Christmas". Ten fragment brzmi obiecująco:
http://www.amazon.de/Last-Christmas/dp/ ... 761&sr=8-2
Ogólnie album utrzymany raczej w stylistyce starych świątecznych ballad... właściwie takiego albumu powinno się oczekiwać na święta
.
Ogólnie album utrzymany raczej w stylistyce starych świątecznych ballad... właściwie takiego albumu powinno się oczekiwać na święta
- JoannaIzabella
Emil45677 pisze:Najbardziej mnie cieszy właśnie "Last Christmas". Ten fragment brzmi obiecująco:
Ogólnie album utrzymany raczej w stylistyce starych świątecznych ballad... właściwie takiego albumu powinno się oczekiwać na święta.
Wow..! A myślałam, że dla mnie "Last Christmas" to tylko i niepodzielnie George Michael a tu....niespodzianka..... I to przemiłą!!!! Jestem zauroczona!!!!
- Ann
- Członek TAFC Polska
"Last Christmas" w wykonaniu Thomasa jest dla mnie wielką niespodzianką :)Nie trawię Georgea Michaela i zawsze wkurzało mnie to,że w okresie świątecznym w radiu na okrągło leciała ta piosenka a nie np. "It's Christmas" MT,ale "Last Christmas" w wykonaniu Thomasa to zupełnie co innego
Poza tym najbardziej jestem ciekawa tych piosenek,których nie słyszałam jeszcze w wykonaniu Thomasa.Szkoda,że nie będzie na albumie piosenek "Let It Snow" i "Winter Wonderland" 
MY DREAMS COME TRUE 
- weidung
- Członek TAFC Polska
już czekam ze zniecierpliwieniem na świąteczny album 
- MTalkingusia28
Ja też nie przepadam za George`m Michaelem, ale tę piosenkę bardzo lubię. W wykonaniu Thomasa na pewno z wielką radością będę jej słuchać.Ann pisze:"Last Christmas" w wykonaniu Thomasa jest dla mnie wielką niespodzianką :)Nie trawię Georgea Michaela i zawsze wkurzało mnie to,że w okresie świątecznym w radiu na okrągło leciała ta piosenka a nie np. "It's Christmas" MT,ale "Last Christmas" w wykonaniu Thomasa to zupełnie co innegoPoza tym najbardziej jestem ciekawa tych piosenek,których nie słyszałam jeszcze w wykonaniu Thomasa.Szkoda,że nie będzie na albumie piosenek "Let It Snow" i "Winter Wonderland"
Właśnie, Let It Snow i Winter Wonderland, który uwielbiam. Też żałuję, że nie ma jej na tej płycie. No i okładka jest cudna. Bardzo mi się podoba. Jeszcze tylko trochę poczekać i wielka moja radość.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- Agata
Warto zauważyć, że album ukaże się w dwóch edycjach: Basic i DeLuxe. Ta druga pozycja będzie to wydanie podwójne: na drugiej płycie będzie można usłyszeć bożonarodzeniową historię odczytywaną przez Thomasa.
- Gasolina91
Też jestem ciekawa jak Thomas zaśpiewa "Last Christmas", Jaka będzie aranżacja.
Point Of No Return
-
Molca
to już chyba wiem co będę chciała pod choinkę 
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Miałam okazję usłyszeć "Last Christmas" w wyk.Thomasa w całości i powiem,że nie jestem zachwycona.Thomas śpiewa zupełnie bez emocji,zbyt monotonnie.Ciekawa jestem,gdyby utwór był zupełna premierą jakie by były moje odczucia,bo na razie moja ocena opiera się na porównaniu z pierwowzorem.Duet Wham zaśpiewał o wiele lepiej.Mam nadzieję,że znajdzie się coś bardziej ciekawego na płycie świątecznej.Coś co będę długo nuciła,nie tylko w okresie świątecznym
.