Taaaa, propozycje już rzucił Patrykaragorn pisze:hej wszystkim,bardzo ten czas biegnie jeszcze w pamięci tkwi Szczecin a tu już kolejna możliwość posłuchania i zobaczenia naszego idola,oby atmosfera była taka sama albo lepsza,jesteście wszyscy fanowicze niesamowici,jeszcze raz chciałbym się przypomnieć ,jeżeli są 2-osoby z rejonu Grodziska Maz. chętnie razem pojedziemy tylko wyjeżdżam ok.4.30,sam nie wiem jeszcze co tyle godzin będę robił do 18-tej,może ktoś coś zaproponuje żeby czas szybko minął .![]()
![]()
Andrzejkowe tournee Thomasa po Polsce - 2012
- JoannaIzabella
Re: Andrzejkowe tournee Thomasa po Polsce - 2012
- aragorn
- Członek TAFC Polska
OK!!!!!!!!!!

That's the only thing i really know.......
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Witam. Proszę o info czy są osoby zainteresowane tanim noclegiem w Krakowie bardzo blisko Hali Wisła.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- Evaalex
Ja bym byla noclegiem uznajdujacym sie w poblizu Hali w Krakowie zainteresowana. Jak sie aftershow party odbedzie to z pewnoscia na nia pojde.
- dieErdbeere91
Ja również wraz z agata_00000 były byśmy zainteresowane tanim noclegiem w Krakowie. 
I wanna reach the sky and try to touch the sun!
I wanna leave the fear behind, run away and don't stop to fight!:) STRONG I'll be strong
No tak jestem za tanim noclegiem ale do tej pory bilety do mnie nie dotarłyyyyyyyyyyyyyyyy

` Witchqueen of Eldorado...
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Czy ktoś z okolic Rudy Ślaskiej lub Katowic,będzie jechał na koncert do Krakowa samochodem i wracał tego samego wieczora?Szukam transportu dla 2 osób.Interesował by mnie wyjazd w godzinach południowych miedzy 11 a 12.
- Evaalex
Ja jade z kolezanka z Zabrza. Z Katowic benda tez dziewczyny jewchaly. Jedna z nich stala na koncercie w Katowicach kololmnie. Moze ja nawet pamietasz. Dlugo wlosa dosyc przystojna blondyna.
Mogla bym ccie z nimi zapoznac
Mogla bym ccie z nimi zapoznac
- 33ccd
- Kontakt:
agata_00000 pisze:No tak jestem za tanim noclegiem ale do tej pory bilety do mnie nie dotarłyyyyyyyyyyyyyyyy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A do mnie Twoja przesyłka przyszła bo jej nieodebrałaś w terminie!!! Zaglądasz do skrzynki listowej czasami?
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- agata_00000
33ccd pisze:agata_00000 pisze:No tak jestem za tanim noclegiem ale do tej pory bilety do mnie nie dotarłyyyyyyyyyyyyyyyy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A do mnie Twoja przesyłka przyszła bo jej nieodebrałaś w terminie!!! Zaglądasz do skrzynki listowej czasami?
Tak, do skrzynki listowej zaglądam regularnie. Nie było w niej awizo.. W formularzu przy składaniu zamówienia podałam numer telefonu, czemu Pan nie skontaktował się ze mną w takiej sytuacji telefonicznie? Czy jest możliwość odesłania tych biletów ponownie do mnie???
- Evaalex
Bilety sa wysylane listam poleconym, Napewno mozna sie dowiedziec co sie z nimi stalo.agata_00000 pisze:33ccd pisze:agata_00000 pisze:No tak jestem za tanim noclegiem ale do tej pory bilety do mnie nie dotarłyyyyyyyyyyyyyyyy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak, do skrzynki listowej zaglądam regularnie. Nie było w niej awizo.. W formularzu przy składaniu zamówienia podałam numer telefonu, czemu Pan nie skontaktował się ze mną w takiej sytuacji telefonicznie? Czy jest możliwość odesłania tych biletów ponownie do mnie???
- 33ccd
- Kontakt:
A do mnie Twoja przesyłka przyszła bo jej nieodebrałaś w terminie!!! Zaglądasz do skrzynki listowej czasami?[/quote]
Tak, do skrzynki listowej zaglądam regularnie. Nie było w niej awizo.. W formularzu przy składaniu zamówienia podałam numer telefonu, czemu Pan nie skontaktował się ze mną w takiej sytuacji telefonicznie? Czy jest możliwość odesłania tych biletów ponownie do mnie???[/quote]
Bilety sa wysylane listam poleconym, Napewno mozna sie dowiedziec co sie z nimi stalo.[/quote]
Eva poraz kolejny APELUJĘ czytaj ze zrozumieniem. Napisałem że do mnie przyszły, więc wiadomo co się z nimi stało!
Agato00000 !Telefon biorę po to bo nagminnie zapominacie kompletnie wypełnić zgłoszenie i trzeba odzwaniać by uzupełniać dane adresowe.
Nie podaje go listonoszowi a i wiadomo że oni nie odzwonią do Ciebie bo to POCZTA POLSKA
. Przesyłka doszła w czawrtek a ja ze względu na Lublin nie miałem czasu tym się zając. Napisałaś dziś to Ci odpisałem że je mam.
Tak, do skrzynki listowej zaglądam regularnie. Nie było w niej awizo.. W formularzu przy składaniu zamówienia podałam numer telefonu, czemu Pan nie skontaktował się ze mną w takiej sytuacji telefonicznie? Czy jest możliwość odesłania tych biletów ponownie do mnie???[/quote]
Bilety sa wysylane listam poleconym, Napewno mozna sie dowiedziec co sie z nimi stalo.[/quote]
Eva poraz kolejny APELUJĘ czytaj ze zrozumieniem. Napisałem że do mnie przyszły, więc wiadomo co się z nimi stało!
Agato00000 !Telefon biorę po to bo nagminnie zapominacie kompletnie wypełnić zgłoszenie i trzeba odzwaniać by uzupełniać dane adresowe.
Nie podaje go listonoszowi a i wiadomo że oni nie odzwonią do Ciebie bo to POCZTA POLSKA
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- agata_00000
W takim razie, czy jest możliwość odesłania tych biletów ponownie do mnie?
- agata_00000
POCZTA POLSKA... - i wszystko jasne 
Mam nadzieję że tym razem jest wszystko ok i będę z dieErdbeere91 na koncercie.
Mam nadzieję że tym razem jest wszystko ok i będę z dieErdbeere91 na koncercie.
-
FAN90
Witam. Zamierzam kupić 2 bilety na koncert do Krakowa do Sektora FAN - VIP. I chciałbym się zapytać - upewnić czy te bilety zamawiamy na stronie:
http://www.thomas-anders.pl/zamow/ i wypełniam rubrykę dotyczącą tylko Krakowa? Może moje pytanie wydaje się banalne, ale wole się upewnić. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
http://www.thomas-anders.pl/zamow/ i wypełniam rubrykę dotyczącą tylko Krakowa? Może moje pytanie wydaje się banalne, ale wole się upewnić. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Do FAN90 :
Tak wpisz ile sztuk biletów zamawiasz na koncert w Krakowie i tylko w tej rubryce.Potem czekaj na e-mail zwrotny od Fan Clubu.
Tak wpisz ile sztuk biletów zamawiasz na koncert w Krakowie i tylko w tej rubryce.Potem czekaj na e-mail zwrotny od Fan Clubu.