Andrzejkowe tournee Thomasa po Polsce - 2012

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Re: Andrzejkowe tournee Thomasa po Polsce - 2012

Post autor: JoannaIzabella »

aragorn pisze:hej wszystkim,bardzo ten czas biegnie jeszcze w pamięci tkwi Szczecin a tu już kolejna możliwość posłuchania i zobaczenia naszego idola,oby atmosfera była taka sama albo lepsza,jesteście wszyscy fanowicze niesamowici,jeszcze raz chciałbym się przypomnieć ,jeżeli są 2-osoby z rejonu Grodziska Maz. chętnie razem pojedziemy tylko wyjeżdżam ok.4.30,sam nie wiem jeszcze co tyle godzin będę robił do 18-tej,może ktoś coś zaproponuje żeby czas szybko minął . :) :) 8)
Taaaa, propozycje już rzucił Patryk :) O 15.30 zbiórka pod halą :)
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

OK!!!!!!!!!! 8) 8)
That's the only thing i really know.......
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Witam. Proszę o info czy są osoby zainteresowane tanim noclegiem w Krakowie bardzo blisko Hali Wisła.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Ja bym byla noclegiem uznajdujacym sie w poblizu Hali w Krakowie zainteresowana. Jak sie aftershow party odbedzie to z pewnoscia na nia pojde.
Awatar użytkownika
dieErdbeere91

Post autor: dieErdbeere91 »

Ja również wraz z agata_00000 były byśmy zainteresowane tanim noclegiem w Krakowie. :)
I wanna reach the sky and try to touch the sun!
I wanna leave the fear behind, run away and don't stop to fight!:) STRONG I'll be strong

agata_00000

Post autor: agata_00000 »

No tak jestem za tanim noclegiem ale do tej pory bilety do mnie nie dotarłyyyyyyyyyyyyyyyy :( :( :( :( :( :(
` Witchqueen of Eldorado...
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Czy ktoś z okolic Rudy Ślaskiej lub Katowic,będzie jechał na koncert do Krakowa samochodem i wracał tego samego wieczora?Szukam transportu dla 2 osób.Interesował by mnie wyjazd w godzinach południowych miedzy 11 a 12.
Awatar użytkownika
Evaalex

Ja jade z kolezanka z Zabrza. Z Katowic benda tez dziewczyny jewchaly. Jedna z nich stala na koncercie w Katowicach kololmnie. Moze ja nawet pamietasz. Dlugo wlosa dosyc przystojna blondyna.
Mogla bym ccie z nimi zapoznac
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

agata_00000 pisze:No tak jestem za tanim noclegiem ale do tej pory bilety do mnie nie dotarłyyyyyyyyyyyyyyyy :( :( :( :( :( :(

A do mnie Twoja przesyłka przyszła bo jej nieodebrałaś w terminie!!! Zaglądasz do skrzynki listowej czasami?
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
Awatar użytkownika
agata_00000

33ccd pisze:
agata_00000 pisze:No tak jestem za tanim noclegiem ale do tej pory bilety do mnie nie dotarłyyyyyyyyyyyyyyyy :( :( :( :( :( :(

A do mnie Twoja przesyłka przyszła bo jej nieodebrałaś w terminie!!! Zaglądasz do skrzynki listowej czasami?

Tak, do skrzynki listowej zaglądam regularnie. Nie było w niej awizo.. W formularzu przy składaniu zamówienia podałam numer telefonu, czemu Pan nie skontaktował się ze mną w takiej sytuacji telefonicznie? Czy jest możliwość odesłania tych biletów ponownie do mnie???
Awatar użytkownika
Evaalex

agata_00000 pisze:
33ccd pisze:

Tak, do skrzynki listowej zaglądam regularnie. Nie było w niej awizo.. W formularzu przy składaniu zamówienia podałam numer telefonu, czemu Pan nie skontaktował się ze mną w takiej sytuacji telefonicznie? Czy jest możliwość odesłania tych biletów ponownie do mnie???
Bilety sa wysylane listam poleconym, Napewno mozna sie dowiedziec co sie z nimi stalo.
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

A do mnie Twoja przesyłka przyszła bo jej nieodebrałaś w terminie!!! Zaglądasz do skrzynki listowej czasami?[/quote]

Tak, do skrzynki listowej zaglądam regularnie. Nie było w niej awizo.. W formularzu przy składaniu zamówienia podałam numer telefonu, czemu Pan nie skontaktował się ze mną w takiej sytuacji telefonicznie? Czy jest możliwość odesłania tych biletów ponownie do mnie???[/quote]

Bilety sa wysylane listam poleconym, Napewno mozna sie dowiedziec co sie z nimi stalo.[/quote]

Eva poraz kolejny APELUJĘ czytaj ze zrozumieniem. Napisałem że do mnie przyszły, więc wiadomo co się z nimi stało!

Agato00000 !Telefon biorę po to bo nagminnie zapominacie kompletnie wypełnić zgłoszenie i trzeba odzwaniać by uzupełniać dane adresowe.
Nie podaje go listonoszowi a i wiadomo że oni nie odzwonią do Ciebie bo to POCZTA POLSKA :). Przesyłka doszła w czawrtek a ja ze względu na Lublin nie miałem czasu tym się zając. Napisałaś dziś to Ci odpisałem że je mam.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
Awatar użytkownika
agata_00000

W takim razie, czy jest możliwość odesłania tych biletów ponownie do mnie?
Awatar użytkownika
agata_00000

POCZTA POLSKA... - i wszystko jasne :)
Mam nadzieję że tym razem jest wszystko ok i będę z dieErdbeere91 na koncercie.
FAN90

Post autor: FAN90 »

Witam. Zamierzam kupić 2 bilety na koncert do Krakowa do Sektora FAN - VIP. I chciałbym się zapytać - upewnić czy te bilety zamawiamy na stronie:
http://www.thomas-anders.pl/zamow/ i wypełniam rubrykę dotyczącą tylko Krakowa? Może moje pytanie wydaje się banalne, ale wole się upewnić. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Do FAN90 :
Tak wpisz ile sztuk biletów zamawiasz na koncert w Krakowie i tylko w tej rubryce.Potem czekaj na e-mail zwrotny od Fan Clubu.
ODPOWIEDZ