Thomas w długich czy krótkich włosach??

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
ODPOWIEDZ
Molca

Re: Thomas w długich czy krótkich włosach??

Post autor: Molca »

A mnie się podoba taki jedno-dwu-dniowy zarościk :)
Co do fryzury to moda się ciągle zmienia, kiedyś uwielbiałam go w długich włosach a teraz wydaje mi się że korzystniej wygląda w krótkich. Jakoś nie wyobrażam sobie go teraz z rozwianymi długimi lokami :wink:
Czasami zastanawiam się czy on czasami nie farbuje tych włosów, ma takie kruczoczarne :?:
Awatar użytkownika
aneskawb

Post autor: aneskawb »

Thomas z 1988 r. w bardzo długich :mrgreen: !! Dla mnie wyglądał tak hmm pewnie, bardzo sexi chociaż właśnie z tym "sexi" się nie obnosił, Nora czuwała :evil: Czasy obecne to zdecydowanie jak z okładki 100% Anders, chociaż brakuje mi opadającego zalotniczka na czoło.. :)

Pozdrawiam
"Give me your palm, I can't live without you..."
fan nr 1

Post autor: fan nr 1 »

w latach 80 jego włosy były dużym atutem i głos. wtedy te długie włosy to był szał i ta powalająca opalenizna.on był po prostu jak nie z tego świata .na jego widok wypieki mieli i faceci i kobiety.teraz żaden inny artysta nie powtórzy tego.to co było wtedy wokół modern talking to było coś nieopisanego niczym religia.to są niezapomniane chwile.fajnie jest że Thomas Anders dalej tworzy
Awatar użytkownika
dieErdbeere91

Post autor: dieErdbeere91 »

Hmm.. za młoda jestem żeby sobie to wyobrazić w sensie Modern Talking i Thomasa w latach 80 i to, co działo się w tamtych czasach. Kasety, winyle pisanie do fan clubu listu i czekanie na odpowiedź co tam dzieje się u idola itp. Ja muzykę lat 80tych jak i Modern Talking – Thomasa i Dietera odkrywam dopiero teraz. Swoją drogą tak sobie myślę, że chyba urodziłam się nie w tych czasach co powinnam.. (ale ten wątek to raczej nie w tym temacie).

Jeżeli już chodzi o fryzurę Thomasa, to obecna jest OK. Najlepiej wygląda na zdjęciu okładki świątecznego albumu. Super! :)
Powiem wam, że jakoś nie wyobrażam sobie Thomasa we włosach ściętych tak bardzo krótko, chyba się mówi „na jeża”. :o
I wanna reach the sky and try to touch the sun!
I wanna leave the fear behind, run away and don't stop to fight!:) STRONG I'll be strong

aldona
Członek TAFC Polska

Post autor: aldona »

no na jeża to nie , Thomas jest na taką fryzurę za stateczny i elegancki .Musi być trochę dłużej .no i oczywiście bez zarostu
Awatar użytkownika
dieErdbeere91

Post autor: dieErdbeere91 »

No zdecydowanie dłużej! Jakoś nawet nie przypominam sobie, bym natknęła się kiedyś na jakieś zdjęcie gdzie Thomas ma tak bardzo krótko ścięte włosy. :P
Co do zarostu to nie zawsze, ale widziałam kilka zdjęć gdzie Thomas ma zarost i powiem, że nawet całkiem bardzo mu pasował.
I wanna reach the sky and try to touch the sun!
I wanna leave the fear behind, run away and don't stop to fight!:) STRONG I'll be strong

aldona
Członek TAFC Polska

Post autor: aldona »

ten zarost pasuje gdy ma włosy uczesane właśnie do góry
Justine

Post autor: Justine »

Powiem tak wolę długie, ale teraz to lepiej w krótkich, albo takich poldługich.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

aldona pisze:no na jeża to nie , Thomas jest na taką fryzurę za stateczny i elegancki .Musi być trochę dłużej .no i oczywiście bez zarostu
O, tak, dokładnie. Ciut dłuższe włosy (cudnie się układają) i STANOWCZO bez zarostu. No niestety, nie każdemu pasuje. Thomas wygląda o niebo korzystniej, jak jest gładko ogolony.
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Na pewno nie krótkie, wyobrażacie go sobie opitolonego na zero? :lol: Toż to byłby dramat :lol: Ale też nie za długie z tym jak to ktoś ładnie wyżej nazwał "zalotniczkiem" na czole. Mnie się najbardziej podoba w długości jak w moim avatarze. Co do zarostu... Nie jestem obiektywna, bo jak facet ma 2-3 dniowy zarost, to mnie miękną kolana, oczywiście gdy facet jest przystojny 8) Chociaż patrząc na zdjęcia z koncertu w Warszawie, zarost go jednak jeszcze bardziej postarza :(
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Molca

Post autor: Molca »

W dzień dobry tvn Magda Mołek zapytała Thomasa właśnie o fryzurę, o te długie piękne loki, czy wróciłby to takiej fryzury. On oczywiście zaprzeczył :wink:
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Post autor: agnieszka12345 »

Zdecydowanie krótkie ,obecna jego fryzura jest fantastyczna... :wink:
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Pamiętam taką naszą rozmowę w sobotę na Afterparty, mieliśmy sale audio i leciały przeróżne teledyski z różnego okresu i komentowaliśmy różne fryzury Thomasa :lol: Mnie rozśmieszył Thomas w zupełnie krótkich włosach na górze postawionych na sztorc :mrgreen: :
Obrazek

Jak dla mnie lepiej mu w takich jak obecnie, trochę dłuższych :wink:
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Tak, tak!!! Zgadzam się! Te króciutkie to tak nie bardzo Mu pasowały ;p Ale te, jakie ma teraz.... No wow....! ;p
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

No ja generalnie nie lubię Thomasa w zbyt krótkich włosach (np za czasów płyty "Alone"), ale ta fryzura jaką ma teraz jest jak najbardziej ok :) Podobał mi się jeszcze za czasów teledysku "One thing", gdy nosił zarost i kitę :D
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

Jak dla mnie Thomasowi jest do twarzy we wszelkich fryzurach. Jak patrzę na jego zdjęcia to w życiu nie zdarzyło mi się pomyśleć, że w jakiś włosach mu źle. Thomas to Thomas. Zawsze dobrze wygląda :D
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
ODPOWIEDZ