Czytałam to. Super książka strasznie mnie wciągnęła. Z tego co pamiętam tak szybko chciałam poznać prawdę,że przeczytałam ją w jeden dzień. Nic innego nie robiłam tylko czytałamPeter pisze:Obecnie czytam "Dwa słodkie aniołki" dreszczowiec ww autorki, polecam każdemu, który lubi dobrą, trzymająca w napięciu książkę.
Co czytacie?
- kate
Re: Co czytacie?
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
-
Marcin87
Ja czytam teraz horror (a właściwie już kończę) "Instynkt Śmierci". Autorem jest Bentley Little.
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Witam.
Jakieś dwa tygodnie temu skończyłem czytać autobiografię Thomasa Andersa "100 Prozent Anders" a teraz jestem w trakcie czytania dwóch innych biografii: "Łowca krokodyli - Steve & Terri Irwin" oraz "Krzysztof Krawczyk & Andrzej Tomala - Życie jak wino".
Pozdrawiam.
Jakieś dwa tygodnie temu skończyłem czytać autobiografię Thomasa Andersa "100 Prozent Anders" a teraz jestem w trakcie czytania dwóch innych biografii: "Łowca krokodyli - Steve & Terri Irwin" oraz "Krzysztof Krawczyk & Andrzej Tomala - Życie jak wino".
Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
- Jasmine
Ja zaprzestałam ostatnio czytania, wcześniej czytałam 'Tożsamość Bourne'a' i 'Na złotej górze' (autobiografia Lisy See, autorki piszącej książki o dawnych Chinach, moja ulubiona autorka
)
- JoannaIzabella
Graham Masterton
i.....wczesna Joanna Chmielewska; no co, czasem trzeba się odprężyć 
- Gasolina91
Ja czytam (a raczej próbuję) Kodeks Postępowania Administracyjnego. Już mi się obleciały te wszystkie paragrafy, no ale cóż, jak zadali to trza czytać.
Point Of No Return
-
Marcin87
Czytasz Mastertona? Ja właśnie czytam jego książkę "Aniołowie Chaosu". Czytałaś to może?JoannaIzabella pisze:Graham Mastertoni.....wczesna Joanna Chmielewska; no co, czasem trzeba się odprężyć
- ewka_si
- Kontakt:
Ja natomiast lubię czytać Harrego Pottera(przeczytałam wszystkie), Władcę Pierścieni ,i kryminały Anne Holt 
A ostatnio mój znajomy z uczelni polecił mi bardzo fajną książkę , którą polecam wszystkim Fanom
Stephen Covey ,,7 nawyków skutecznego działania'' fajna i refleksyjna książka 
A ostatnio mój znajomy z uczelni polecił mi bardzo fajną książkę , którą polecam wszystkim Fanom
,,Your good Karma,
everytime I leave you, something bad happens
good karma,
Are you just trying to tell me, that I can´t stay
I don´t need to deal with all this drama
You´re the one that makes me feel this way''
everytime I leave you, something bad happens
good karma,
Are you just trying to tell me, that I can´t stay
I don´t need to deal with all this drama
You´re the one that makes me feel this way''
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
Ostatnio zaczęłam czytać książkę byłej Pierwszej Damy pt:"Marzenia i tajemnice", w której opisuje swoje dzieciństwo, młodość, a także swoje życie u boku męża i dzieci.
Naprawdę polecam.
Naprawdę polecam.
- dieErdbeere91
Tak sobie z nudów przeglądam forum i natrafiłam na ten temat.. dość zresztą fajny.
Ja bardzo lubię czytać, oczywiście nie wszystko.. Szkolnych lektur nie tknęłam prawie wcale po za Zbrodnią i Karą F. Dostojewskiego, która mnie bardzo wciągnęła, przeczytałam w sumie ją dwa razy.
Najbardziej lubię fantastykę i z tego gatunku mogę wam polecić Trylogię Czarnego Maga (Gildia magów, Wielki mistrz, Nowicjuszka) autorstwa Trudi Canavan. Trylogia dla młodzieży bardziej, ale myślę że i starszym czytelnikom by się spodobało. Mnie bardzo wciągnęła i tym którzy nie czytali naprawdę polecam.
Godna uwagi również jest książka pod tytułem „Widmo” Jackson Joshilyn. Kobieta widzi zwłoki dziewczynki w basenie, nikt nie wie co się tak naprawdę wydarzyło, zamierza sama rozwiązać tę zagadkę. Książka ta jest bardzo ciekawa, przeczytałam ją jednym tchem. Trzyma w napięciu i tak naprawdę do końca nie wiadomo jaka jest prawda. Sam koniec jest bardzo zaskakujący! Warto przeczytać.
Teraz czytam książkę autorstwa Doroty Terakowskiej „Poczwarka” nie jest to fantastyka lecz książka o młodym małżeństwie, które ma zaplanowane dokładnie całe życie. Wszystkie ich plany i marzenia odchodzą na drugi plan, a ten piękny starannie poukładany świat w jakim żyją zostaje „zniszczony”, gdy na świat przychodzi chore dziecko – nie będę pisać streszczenia i zagłębiać się bardziej w treść, lepiej jak sami przeczytacie. Bardzo mi się ta książka spodobała, raz już ją czytałam i teraz pod dłuższym czasie do niej wracam.
W ogóle lubię książki Doroty Terakowskiej i jeżeli chodzi o tą autorkę, to polecam również "Tam gdzie spadają anioły".
Ja bardzo lubię czytać, oczywiście nie wszystko.. Szkolnych lektur nie tknęłam prawie wcale po za Zbrodnią i Karą F. Dostojewskiego, która mnie bardzo wciągnęła, przeczytałam w sumie ją dwa razy.
Najbardziej lubię fantastykę i z tego gatunku mogę wam polecić Trylogię Czarnego Maga (Gildia magów, Wielki mistrz, Nowicjuszka) autorstwa Trudi Canavan. Trylogia dla młodzieży bardziej, ale myślę że i starszym czytelnikom by się spodobało. Mnie bardzo wciągnęła i tym którzy nie czytali naprawdę polecam.
Godna uwagi również jest książka pod tytułem „Widmo” Jackson Joshilyn. Kobieta widzi zwłoki dziewczynki w basenie, nikt nie wie co się tak naprawdę wydarzyło, zamierza sama rozwiązać tę zagadkę. Książka ta jest bardzo ciekawa, przeczytałam ją jednym tchem. Trzyma w napięciu i tak naprawdę do końca nie wiadomo jaka jest prawda. Sam koniec jest bardzo zaskakujący! Warto przeczytać.
Teraz czytam książkę autorstwa Doroty Terakowskiej „Poczwarka” nie jest to fantastyka lecz książka o młodym małżeństwie, które ma zaplanowane dokładnie całe życie. Wszystkie ich plany i marzenia odchodzą na drugi plan, a ten piękny starannie poukładany świat w jakim żyją zostaje „zniszczony”, gdy na świat przychodzi chore dziecko – nie będę pisać streszczenia i zagłębiać się bardziej w treść, lepiej jak sami przeczytacie. Bardzo mi się ta książka spodobała, raz już ją czytałam i teraz pod dłuższym czasie do niej wracam.
W ogóle lubię książki Doroty Terakowskiej i jeżeli chodzi o tą autorkę, to polecam również "Tam gdzie spadają anioły".
I wanna reach the sky and try to touch the sun!
I wanna leave the fear behind, run away and don't stop to fight!:) STRONG I'll be strong
Ja musiałem dorosnąc do czytania...trochę mi to zajeło, ale było warto.
Najbardziej uwielbiam czytac biografię ponieważ interesuję mnie to jak ktoś do czegoś dochodził, jakie decyzje podejmował, jakie miał marzenia, przygody życiowe i z jakimi przeciwnościami walczył. Naprawdę coś niesamowitego móc korzystać z czyiś doświadczeń (gdy rady i opowiadania najbliższych i własne dwadzieścia jeden lat to ciągle mało
)
A jesli chodzi o autorów to moim zdecydowanym numerem jest Mario Puzo, "swój chłop".
...choć tak naprawdę najczęściej i najwięcej czytam listy składników na opakowaniach produktów na półkach sklepowych (znajomośc i znaczenia symboli zaczynając od E100 a kończąc na ok. E1000 przydaje mi się w życiu lepiej niż nie jedna obowiązkowa lektura).
Najbardziej uwielbiam czytac biografię ponieważ interesuję mnie to jak ktoś do czegoś dochodził, jakie decyzje podejmował, jakie miał marzenia, przygody życiowe i z jakimi przeciwnościami walczył. Naprawdę coś niesamowitego móc korzystać z czyiś doświadczeń (gdy rady i opowiadania najbliższych i własne dwadzieścia jeden lat to ciągle mało
A jesli chodzi o autorów to moim zdecydowanym numerem jest Mario Puzo, "swój chłop".
...choć tak naprawdę najczęściej i najwięcej czytam listy składników na opakowaniach produktów na półkach sklepowych (znajomośc i znaczenia symboli zaczynając od E100 a kończąc na ok. E1000 przydaje mi się w życiu lepiej niż nie jedna obowiązkowa lektura).
"...I'm A Rough Boy..."