Miejsce, w którym możecie tworzyć sondy i ankiety. UWAGA - dyskusje na temat poszczególnych płyt i piosenek prowadzimy w tematach im poświęconych, tu jedynie głosujemy i komentujemy wyniki!
Ja również planuję zakup wyłącznie składanki Dietera Bohlena. Niemieckojęzyczne utwory Thomasa już się przecież ukazały na oryginalnym nośniku CD, więc mająca się dopiero ukazać kompilacja niemieckojęzycznych utworów Thomasa nie jest dla mnie niczym szczególnym...
Wolę kupić płytę któregoś z moich idoli, której jeszcze nie posiadam na oryginalnym nośniku CD.
Ja zdecydowanie kupię składankę "The Best Of Dieter Bohlen" i mi wystarczy"
A co do piosenek Thomasa po niemiecku to i tak mam na tej trzy płytowej składance.
Jeżeli miałabym kupić którąś z płyt to wybrałabym składankę "The Best Of... Thomas Anders". Co prawda te piosenki ukazały się już wcześniej na płycie cd , ale ja niestety jej nie posiadam .
Jeśli chodzi o mnie to jeśli będzie możliwe kupić w polskim sklepie w internecie to zamówię tą składankę Thomasa, choć mam ten trójpłytowy zestaw i te niemieckie tam są na 1 krążku. Na początku miałam mieszane uczucia na temat tej składanki, ale teraz jestem zdecydowana na tą płytę Thomasa, bo załączę ją do mojej kolekcji modernowo Thomasowej. Poza tym mam już sporo składanek Modern Talking i 2 składanki Thomasa, które ostatnio wyszły czyli ten trójpak Hits & Raritaeten i Balladen. Lubię składanki, bo słucham je na zmianę z albumowymi. Pozdrawiam
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
Ja Bohlena kupiłem, ale Andersa nie zamierzam bo wszystko już mam na wydaniu 3-płytowym.
Jakby były jakieś zmiany w piosenkach u Thomasa to bym też kupił. Ale dla innej okładki? Sorry, nie jestem aż takim maniakiem