Andrzejkowe tournee Thomasa po Polsce - 2012
-
Julita
Re: Andrzejkowe tournee Thomasa po Polsce - 2012
Witam wszystkich
Jestem osoba nowa i chcialabym zasiegnac informacji na temat zakupu biletow przez internet
Firma Dj Serwis Office z Krakowa czy jest godna zaufania,mozna bez obawy przelac pieniadze na konto za bilety?
Jestem osoba nowa i chcialabym zasiegnac informacji na temat zakupu biletow przez internet
Firma Dj Serwis Office z Krakowa czy jest godna zaufania,mozna bez obawy przelac pieniadze na konto za bilety?
- sebciu1974
- Kontakt:
100% pewności i zaufania.
- JoannaIzabella
Tak jest, potwierdzam.
Jedyne miejsce, do którego mam zaufanie.
-
Julita
Bardzo dziekuje za odpowiedz,teraz spokojnie moge zrobic przelew
pozdr.
pozdr.
- michal.czeslaw
Zadziwiasz mnieJulita pisze:Bardzo dziekuje za odpowiedz,teraz spokojnie moge zrobic przelew
pozdr.
-
Julita
Jesli ty masz takie zaufanie do wszystkich twoja sprawa,ja wole sie upewnic
Amber Gold tez ludzie zaufali,i co?!
Amber Gold tez ludzie zaufali,i co?!
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Witam.michal.czeslaw pisze:Zadziwiasz mnieJulita pisze:Bardzo dziekuje za odpowiedz,teraz spokojnie moge zrobic przelew
pozdr.Do głowy by mi nie przyszło pomyśleć,że zarząd naszego fan-clubu jest niewiarygodny
Też byłam kiedyś nowa,ale takich wątpliwości nie miałam.Więcej wiary w ludzi koleżanko!
Nie za bardzo rozumiem zarzutów do nowej koleżanki. Jest tu od niedawna, więc nie musi się orientować we wszystkich relacjach i powiązaniach naszych forumowiczów. Nie była pewna, więc najzwyczajniej w świecie zadała zupełnie niewinne pytanie na temat w.w. firmy.
Każdy z nas był tu kiedyś nowy i na początku nie za bardzo się orientował w sprawach użytkowników i innych rzeczach związanych bezpośrednio lub pośrednio z naszym forum...
Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
- Malediwy
Jedyna rada dla "nowych" - Czytać! Czytać! I jeszcze raz czytać!....
Spokojem można kamień ugotować...
- JoannaIzabella
Tak jest - dokładnie!Malediwy pisze:Jedyna rada dla "nowych" - Czytać! Czytać! I jeszcze raz czytać!....
-
Julita
jest madre przyslowie
KTO PYTA NIE BLADZI
pozdrawiam mile nastawionych do mojego pytania,jak i rowniez wrogo
KTO PYTA NIE BLADZI
pozdrawiam mile nastawionych do mojego pytania,jak i rowniez wrogo
- aragorn
- Członek TAFC Polska
Witam wszystkich,jak się dodzwonię do radia Złote Przeboje to wiem co powiedzieć,jedyne chyba radio w którym puszczają M.T.,w LUBLINIE już ruszyła kampania reklamowa.

That's the only thing i really know.......
- Evaalex
Bardzo dobrze Cie rozoumie Julito. Ja sama jestem bardzo ostroznym czlowiekiem. 100% zaufaniem darze tylko tych ktorzy sie pruzez wiele lat sprawdzili. Sa nimi tylko i wylacznie ludzie ktorzy pomoga o kazdej poze dnia i sa w zasiegu reki.Julita pisze:Witam wszystkich
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Jestes nowa to masz prawo nie wiedzieć 
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- JoannaIzabella
Słuchajcie, czy są osoby, które jadą na wszystkie koncerty andrzejkowe.....? Ja mam lekki problem z Krakowem i Wrocławiem, bo to primo: w tygodniu, secundo: tak pozmieniali pociągi, że masakra
Chyba trzeba się będzie wybrać do Krakowa i nie wracać bez sensu do domu, tylko stamtąd jechać do Wrocławia. Pozostaje przekonać w pracy szefa, że to niezbędne
Na szczęście układ jest dobry, to się chyba uda 
A może ktoś będzie jechał do Krakowa przez Kutno czy Łódź...? To chętnie bym się z Kariną zabrała
A może ktoś będzie jechał do Krakowa przez Kutno czy Łódź...? To chętnie bym się z Kariną zabrała
- Malediwy
Ja wybieram się na wszystkie cztery koncerty. Wybieram się samochodem i kiedyś pisałem już na forum, że szukam osób które chciałby się dołączyć i chciałyby oczywiście partycypować w kosztach tej podróży. Już w maju zadeklarował się niejaki Maringo18 ze swoimi znajomymi. Choć bardzo prosił żebym trzymał dla niego te miejsca to do tej pory się nie odezwał. Pisałem do niego w sierpniu i cisza...
W związku z tym moja propozycja jest nadal aktualna. Mogę zabrać maksymalnie 4 os. które zechcą podzielić koszty przejazdu. Do Krakowa będę jechał od Częstochowy ale w zasadzie mogę zabrać kogoś dopiero następnego nawet dnia z Krakowa do Wrocławia itd. Jeśli więc JoannoIzabello będziesz zainteresowana to zapraszam!
W związku z tym moja propozycja jest nadal aktualna. Mogę zabrać maksymalnie 4 os. które zechcą podzielić koszty przejazdu. Do Krakowa będę jechał od Częstochowy ale w zasadzie mogę zabrać kogoś dopiero następnego nawet dnia z Krakowa do Wrocławia itd. Jeśli więc JoannoIzabello będziesz zainteresowana to zapraszam!
Spokojem można kamień ugotować...
- JoannaIzabella
Oooo, fajnie! No Kutno nie jest, niestety, po drodze do Krakowa z Częstochowy ;p ale później to chętnie! Wrocław-Poznań-Warszawa - na chwilę obecną jak najchętniej, a na 100% potwierdzę Ci w piątek. OK?