Modern Talking w mediach
- aragorn
- Członek TAFC Polska
Re: Modern Talking w mediach
trafiłeś w dziesiątkę,z tym podsumowaniem,prymityw,tak jak by całą dobę puszczali THOMASA,chciałbym zadzwonić do tej stacji i po prostu prosto spytać się dlaczego nie puszczają prawdziwych melodyjnych kawałków z lat 80-tych,rozumiem że nie wszyscy mają taki sam gust jak my, ale to nieelegancki tekst nie na miarę takiego radia,ogólnie to cienizna jest w tych głównych stacjach w naszym kraju. 
That's the only thing i really know.......
- Dr Mabuse
Cóż ... jakie radio - taki tekst. Ja się na te RMF'y i Zet'afony już dawno wypiąłem. Ostatnio słucham przeważnie Radia Złote Przeboje, albo "Lata z Radiem". Osobiście wczoraj nawet nie włączyłem RMF'u. O audycji przypomniało mi się dopiero po 19-stej i stwierdziłem, że pewnie jest już po wywiadzie. W życiu bym nie przypuszczał, że będą tak na maxa przeciągać strunę.aragorn pisze:...ale to nieelegancki tekst nie na miarę takiego radia,ogólnie to cienizna jest w tych głównych stacjach w naszym kraju.
Z drugiej jednak strony, dostrzegam również pozytywny aspekt pojawienia się Thomasa chociażby w takiej formie w ogólnopolskiej rozgłośni radiowej - usłyszało go i dowiedziało się o jego bieżącej działalności wielu ludzi. Sam doświadczyłem tego dzisiaj, gdy mój szef słysząc w "Lecie z Radiem" BBB wspomniał o planowanych na ten rok koncertach Thomasa w Polsce

- agata_00000
Ja po postu sobie ten wywiad przeczytałam na stronie. Na złotych przebojach puszczają całkiem przyzwoitą muzykę a i nawet Modern Talking od czasu do czasu 
Radia rmf słucha ogólnie dużo ludzi, więc jak wspomina Dr Mabuse to ogromny plus że wspomniano tam o Thomasie i jego koncertach w Polsce!
Zainteresowanie jego osobą na pewno wzrośnie.
Radia rmf słucha ogólnie dużo ludzi, więc jak wspomina Dr Mabuse to ogromny plus że wspomniano tam o Thomasie i jego koncertach w Polsce!
` Witchqueen of Eldorado...
- MTalkingusia28
Przyznam się szczerze, że na śmierć zapomniałam o tym wywiadzie w tym badziewnym radiu. Ja żadnych stacji radiowych już od dawna nie słucham, bo nie cierpię RMF, Zet itp. Najbardziej nie lubię tych 2 stacji. Pewnie dlatego mi całkiem wyleciało z głowy w niedzielę, bo w sobotę jeszcze pamiętałam. Poza tym takie badziewne i tandetne piosenki w tych stacjach puszczają, że już dawno mi się odechciało tych stacji słuchać. Poza tym pewnie nie mam czego żałować, bo skoro tak podsumowaliście ten program no to ja nie mam pytań. Szkoda tylko, że Thomasa nie słyszałam, bo nawet myślałam, że nagrałabym co mówi na kasetę ale nie mam na co nagrać, bo w wieży magnetofonu nie mam, a i telefon mam w serwisie. Wywiad fajny, czytałam na stronce fanclubu.
Zawsze myślałam czemu nie mogliby puścić czasem piosenki Modern Talking zamiast tego badziewia, które zwykle puszczali, gdy słuchałam RMF, milej by się słuchało radia, ale niestety nigdy się nie doczekałam usłyszenia ich piosenek w tej głupiej stacji.
Cud, że teraz coś wspomnieli o Thomasie i pozwolili mu się wypowiedzieć w tej stacji. Jestem bardzo mile zaskoczona tym wydarzeniem.
Zawsze myślałam czemu nie mogliby puścić czasem piosenki Modern Talking zamiast tego badziewia, które zwykle puszczali, gdy słuchałam RMF, milej by się słuchało radia, ale niestety nigdy się nie doczekałam usłyszenia ich piosenek w tej głupiej stacji.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Będzie ten wywiad z RMF FM udostępniony do odsłuchania w całości? Tzn. mam na myśli w jednym ciągu
.
- sebciu1974
- Kontakt:
Ja mam go wszystko nagrane ale opracowanie tego wszystkiego zajmie trochę czasu. Więc niczego nie obiecuję ale postaram się to posklejać jakoś.atlantyda ;o) pisze:Będzie ten wywiad z RMF FM udostępniony do odsłuchania w całości? Tzn. mam na myśli w jednym ciągu.
- Fanka MT
Dosyć się zawiodłam.. słuchałam od 17:30 i doczekałam się raptem 2-3 piosenek i mixu.. No i kawałeczków wywiadu...
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Fajnie,jak zwykle można na Ciebie liczyć.Ja niestety (albo stety) nie słuchałem, czekałem do 18:40 i dałem sobie spokój.sebciu1974 pisze:Ja mam go wszystko nagrane ale opracowanie tego wszystkiego zajmie trochę czasu. Więc niczego nie obiecuję ale postaram się to posklejać jakoś.
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
Moim zdaniem najlepsze jest radio złote przeboje bo tam przynajmniej grają piosenki zarówno Modern Talking jak i C C Catch.
A co do RMF.FM to szkoda słów
.
A co do RMF.FM to szkoda słów
- dieErdbeere91
Wracając do tego wywiadu... ja też czekałam na niego. Włączyłam radio o 17.30 i trochę się rozczarowłam. W sumie to słyszłam tylko koawałek, potem wyłączyłam. Dobrze że był dąstępny do przeczytania na stronie w internecie.
Jeżeli chodzi o radio to ja w sumie słycham tylko kilku stacji na pewno złote przeboje (puszczają tam sporo muzyki z lat 80), czasem tez piekary
radio fest 100.2 fm, radio bielsko 106,7 fm tam również puszczają muzykę w stylu lat 80 od czasu do czasu a i pare razy zdażyło mi się usłyszeć piosenki Modern Talking. 
Jeżeli chodzi o radio to ja w sumie słycham tylko kilku stacji na pewno złote przeboje (puszczają tam sporo muzyki z lat 80), czasem tez piekary
I wanna reach the sky and try to touch the sun!
I wanna leave the fear behind, run away and don't stop to fight!:) STRONG I'll be strong
- Kontakt:
Dzisiaj przesłuchałem całą audycję raz jeszcze i stwierdziłem że tak na prawdę to nic tam nie ma. W audycji radiowej można było tylko usłyszeć fragmenty wywiadu. Niebawem cała audycja będzie do ściągnięcia z mojej strony internetowej.
- Dr Mabuse
RMF idzie za ciosem
... z pół godziny temu puścili YMHYMS. W życiu bym tego nie wychwycił, gdyby nie telefon od przyjaciela
A wywiad, mimo że posty nie zachęcają - jak będzie możliwość, chętnie odsłucham - z góry dzięki, Sebciu 

- MTalkingusia28
Ja też bardzo chętnie odsłucham wywiadu jeśli to tylko będzie możliwe. 
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Dopiero teraz miałam czas przeczytać wywiad.Szkoda,że nie chciało mi się go słuchać bezpośrednio na antenie,ale było to spowodowane straszną rozciągłością w czasie,przeplataną piosenkami nawet nie z lat 80tych,a to być może przytrzymało by mnie do końca audycji przy eterze. Ucieszyło mnie,że Thomas jednak wyda świąteczny album,a jeszcze bardziej to,że być może zaśpiewa coś z niego podczas listopadowo - grudniowych koncertów
. Pozdrowionka dla Thomasa :*
- Ann
- Członek TAFC Polska
Oby tylko to co jest napisane w tym wywiadzie to była prawda 
MY DREAMS COME TRUE 
-
FAN90
W poniedziałek 3 września na kanale e4 me TV o godzinie 18.30 leciały wszystkie teledyski Modern Talking oraz klipy z solowej kariery Thomasa. Niestety udało mi się obejrzeć tylko kilka teledysków. Ale nic straconego, podobno dziś o 14.30 jest powtórka. Nie jestem do końca pewny, ale warto sprawdzić. Pozdrawiam wszystkich