Oczywiście liczę wszystko łącznie
Wyjazd do Koblenz
- sucharyba
Wyjazd do Koblenz
Jeśli chodzi o mnie wyjeżdżać będę z okolic Żagania. W obydwie strony wychodzi około 1600km na moje przeliczenia to około 500 zł za paliwko. Moje autko dużo nie pali ale duże też nie jest. Do tego dochodzi nocleg:) Patrzyłam na oferty hoteli i można znaleźć za około 120 zł nocleg. Przynajmniej mi tak się udało:) Myślę że stali bywalcy tych imprez mają lepsze rozeznanie więc może coś zaproponują:) CO do jedzenia to każdy wie ile zje i o jakich porach więc napewno przydadzą sie zaskórniaki
ja na swoje potrzeby liczę około 1000 zł. Mi duzo do szczęścia nie trzeba podróż jest nagrodą i oczywiście spotkanie:D Gdyby razem się skumać można by pokombinować. Wiem że pociągiem można jechać z Polski i w Berlinie przesiadka ale z tego co się orientuje ceny nie są konkurencyjne;) Czekam na podpowiedzi Weteranów:) Pozdrawiam.
Stąd kwota jak dla mnie 1000zł. 
All You need Thomas... You are My Alterego 
- Evaalex
Re: Wyjazd do Koblenz
Czesc OluHeart&Soul pisze:Dopisuję się do listy chętnych:)
tylko co najważniejsze - jak to wyjdzie cenowo i kiedy? na 8 grudnia?:) byłoby fajnie.
będę śledzić temat, jestem zainteresowana jak najbardziej:)
To moze sie w na spotkaniu fanclubu spotkamy. Ja napewno bende. Do zobaczenia naj pierw w Krakowie a pozniej moze w niemczech
- Heart&Soul
Pewnie tak:)
Do zobaczenia i pozdrawiam:)
Do zobaczenia i pozdrawiam:)
- michal.czeslaw
Wydaje mi się,że troszkę za mało będzie ten tysiąc.Sam wstęp na fan-daj i koncert będzie kosztował ok 50e.Do tego nocleg plus inne wydatki-może nie starczyć.Ja też jadę z Polski zawsze w piątek i wracam w niedzielę,dlatego nocuję dwie noce.Więc moje koszty są nieco większe.Na fan -daj jeszcze obowiązkowo fotka z Thomem-20e,jakieś losy,lub inne zakupy na stoisku z gadżetami Thomasa.Coś trzeba przekąsić i wypić,bo to wiele godzin trwa ta imprezka.Radzę się zabezpieczyć i zabrać więcej kaski,żeby nie było przykrych niespodzianek.Pozdrawiamsucharyba pisze: Stąd kwota jak dla mnie 1000zł.
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Pozatym zawsze jest spotkanie polskiego i niemieckiego Fan Clubu w knajpce po imprezie.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- sucharyba