Wyjazd do Koblenz

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
Awatar użytkownika
sucharyba

Wyjazd do Koblenz

Post autor: sucharyba »

Jeśli chodzi o mnie wyjeżdżać będę z okolic Żagania. W obydwie strony wychodzi około 1600km na moje przeliczenia to około 500 zł za paliwko. Moje autko dużo nie pali ale duże też nie jest. Do tego dochodzi nocleg:) Patrzyłam na oferty hoteli i można znaleźć za około 120 zł nocleg. Przynajmniej mi tak się udało:) Myślę że stali bywalcy tych imprez mają lepsze rozeznanie więc może coś zaproponują:) CO do jedzenia to każdy wie ile zje i o jakich porach więc napewno przydadzą sie zaskórniaki ;) ja na swoje potrzeby liczę około 1000 zł. Mi duzo do szczęścia nie trzeba podróż jest nagrodą i oczywiście spotkanie:D Gdyby razem się skumać można by pokombinować. Wiem że pociągiem można jechać z Polski i w Berlinie przesiadka ale z tego co się orientuje ceny nie są konkurencyjne;) Czekam na podpowiedzi Weteranów:) Pozdrawiam.
Oczywiście liczę wszystko łącznie ;) Stąd kwota jak dla mnie 1000zł. :)
All You need Thomas... You are My Alterego ;)
Awatar użytkownika
Evaalex

Re: Wyjazd do Koblenz

Post autor: Evaalex »

Heart&Soul pisze:Dopisuję się do listy chętnych:)

tylko co najważniejsze - jak to wyjdzie cenowo i kiedy? na 8 grudnia?:) byłoby fajnie.

będę śledzić temat, jestem zainteresowana jak najbardziej:)
Czesc Olu
To moze sie w na spotkaniu fanclubu spotkamy. Ja napewno bende. Do zobaczenia naj pierw w Krakowie a pozniej moze w niemczech
Awatar użytkownika
Heart&Soul

Post autor: Heart&Soul »

Pewnie tak:)

Do zobaczenia i pozdrawiam:)
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

sucharyba pisze: Stąd kwota jak dla mnie 1000zł.
Wydaje mi się,że troszkę za mało będzie ten tysiąc.Sam wstęp na fan-daj i koncert będzie kosztował ok 50e.Do tego nocleg plus inne wydatki-może nie starczyć.Ja też jadę z Polski zawsze w piątek i wracam w niedzielę,dlatego nocuję dwie noce.Więc moje koszty są nieco większe.Na fan -daj jeszcze obowiązkowo fotka z Thomem-20e,jakieś losy,lub inne zakupy na stoisku z gadżetami Thomasa.Coś trzeba przekąsić i wypić,bo to wiele godzin trwa ta imprezka.Radzę się zabezpieczyć i zabrać więcej kaski,żeby nie było przykrych niespodzianek.Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Pozatym zawsze jest spotkanie polskiego i niemieckiego Fan Clubu w knajpce po imprezie.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
sucharyba

Wyjazd do Koblenz

Post autor: sucharyba »

Dziękuję za cenne informacje:D
All You need Thomas... You are My Alterego ;)
ODPOWIEDZ