Spojrzenie Thomasa
- selena
Spojrzenie Thomasa
W jednym z ostatnich wątków było pytanie, co kochamy w Thomasie i wielu z nas wspomniało o magnetycznym , elektryzującym, i zmysłowym spojżeniu. Wiecie, zastanawia mnie czy jest ktos w show-biznesie kto ma choć troche podobne spojrzenie? moze kojarzycie kogos takiego? A może nasz Thomas jest jedyny w swoim rodzaju
?
Ostatnio zmieniony ndz sie 05, 2012 8:28 przez selena, łącznie zmieniany 1 raz.
- LadySmile
Re: Spojżenie Thomasa
Spojrzenie się pisze przez "rz" 
Nie, ja myślę, że pewnych rzeczy nie da się powielić i to jest jedna z TYCH rzeczy <3
Nie, ja myślę, że pewnych rzeczy nie da się powielić i to jest jedna z TYCH rzeczy <3
"... Baby, don't, don't give up
If your heart is broken
Make a brand new start ..."
If your heart is broken
- Ann
- Członek TAFC Polska
Są mężczyźni,któży mają wyjątkowe spojrzenie ale nie znam nikogo,kto by miał takie spojrzenie jak Thomas 
MY DREAMS COME TRUE 
- selena
ok, dzięki, choć uważam ze każdemu zdarzaja sie blędy ortograficzne czy literówki.LadySmile pisze:Spojrzenie się pisze przez "rz"
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Re: Spojrzenie Thomasa
Nie koniecznie może aktorzy czy piosenkarze,ale są na pewno osoby w naszym otoczeniu,które mają takie spojrzenie
. W moim jest,nie będę wymieniała nazwiska bo i tak nie znacie
. Jest taka osoba w której spojrzeniu chciało by się zatopić i już z niego nie wychodzić
. Co do konkretnie spojrzenia Thomasa to rzeczywiście. Miałam okazję 3 razy spotkać się z Thomasem,podać mu dłoń i spojrzeć w oczy.Spojrzenie trwało może jakieś 2,może 3 sekundy i ustawienie się do zdjęcia,ale są to te 2-3 sekundy,które pamiętam do dziś. Thomas ma ciemno brązowe oczy jeśli ma się tą świadomość,że patrzy tylko w Twoje oczy ... kolana się robią jak z waty...
. Dziwne uczucie a jednocześnie przyjemne.
- selena
Tak, wiem coś o tym, bo na koncercie w Katowicach 2 razy spojrzał mi w oczy ze sceny. Możecie powiedzieć że mi sie mogło to wydawać ale jestem pewna ze spojrzał w moje oczy. Z tym ze nie miałam w tym momencie nóg jak z waty, ale.....zrobiło mi sie głupio i pomyślałam sobie "o ja nie mogę! Thomas patrzy mi w oczy......" i wtedy sie lekko uśmiechnęłam, chyba sama do siebie......to rzeczywiscie niesamowite uczucieatlantyda ;o) pisze:Nie koniecznie może aktorzy czy piosenkarze,ale są na pewno osoby w naszym otoczeniu,które mają takie spojrzenie. W moim jest,nie będę wymieniała nazwiska bo i tak nie znacie
. Jest taka osoba w której spojrzeniu chciało by się zatopić i już z niego nie wychodzić
. Co do konkretnie spojrzenia Thomasa to rzeczywiście. Miałam okazję 3 razy spotkać się z Thomasem,podać mu dłoń i spojrzeć w oczy.Spojrzenie trwało może jakieś 2,może 3 sekundy i ustawienie się do zdjęcia,ale są to te 2-3 sekundy,które pamiętam do dziś. Thomas ma ciemno brązowe oczy jeśli ma się tą świadomość,że patrzy tylko w Twoje oczy ... kolana się robią jak z waty...
. Dziwne uczucie a jednocześnie przyjemne.
- LadySmile
To nie było złośliweselena pisze:ok, dzięki, choć uważam ze każdemu zdarzaja sie blędy ortograficzne czy literówki.LadySmile pisze:Spojrzenie się pisze przez "rz"
If your heart is broken
If your heart is broken
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Kiedyś Thomas powiedział,że widzi każdego z nas patrząc ze scenyselena pisze: Tak, wiem coś o tym, bo na koncercie w Katowicach 2 razy spojrzał mi w oczy ze sceny. Możecie powiedzieć że mi sie mogło to wydawać ale jestem pewna ze spojrzał w moje oczy. ..
- selena
Ok, rozumiem:) powiedziałam to bo na innych forach ludzie ,zamiast odpowiedzieć na konkretną wypowiedz, to zwracają uwagę tylko na ortografię i nazywaja czlowieka analfabetąLadySmile pisze:To nie było złośliweselena pisze:ok, dzięki, choć uważam ze każdemu zdarzaja sie blędy ortograficzne czy literówki.LadySmile pisze:Spojrzenie się pisze przez "rz"
Czyli że jednak dobrze widziałam- Thom patrzył na mnieatlantyda ;o) pisze:Kiedyś Thomas powiedział,że widzi każdego z nas patrząc ze scenyselena pisze: Tak, wiem coś o tym, bo na koncercie w Katowicach 2 razy spojrzał mi w oczy ze sceny. Możecie powiedzieć że mi sie mogło to wydawać ale jestem pewna ze spojrzał w moje oczy. ... Kiedyś na koncercie w Nędzy stałam blisko sceny i wiem,że Thomas kilka razy też na mnie spojrzał
. Na pewno jest sporo takich osób jak My
,którzy są szczęśliwi kiedy artysta spojrzy na niego.Wiemy,że "..o Boże on mnie widzi..."
.Są też tacy na których "zawołanie" -Thomas odpowiada,chociaż nie koniecznie tą osobę widzi,też jest to na pewno miłe
.
- LadySmile
Ja w Katowicach tez byłam i też ze dwa razy, tak przelotnie na mnie spojrzał <3333 
If your heart is broken
If your heart is broken
- Ann
- Członek TAFC Polska
Jak w Kielcach stanęłam twarzą w twarz z Thomasem i On na mnie spojrzał to aż zrobiło mi się gorąco i myśli "to chyba mi się śni"
Z tego wszystkiego nie podałam mu nawet ręki 
MY DREAMS COME TRUE 
- selena
Gdybym miala tą przyjemność podać mu ręke i poczułabym ciepło jego dłoni to chyba spłonełabym z wrazenia, a gdyby jeszcze obdarował mnie uśmiechem patrząc mi w oczy to byłoby boskoAnn pisze:Jak w Kielcach stanęłam twarzą w twarz z Thomasem i On na mnie spojrzał to aż zrobiło mi się gorąco i myśli "to chyba mi się śni"Z tego wszystkiego nie podałam mu nawet ręki
- JoannaIzabella
Oj, taaaaak....
To niesamowite wrażenie.... Miałam ogromną przyjemność rozmowy z Thomasem, podania dłoni no i bycia obdarowaną uśmiechem i spojrzeniem...
Pamiętam też na koncercie w Zielonej Górze, gdy wziął ode mnie prezent, tą własnoręcznie wykonaną perłową tabliczkę z Jego inicjałami.... Wtedy czas się zatrzymał, a On spojrzał, skłonił głowę i powiedział "Thank you....." Na szczęście na YouTube jest filmik i ten fragment mogę oglądać i oglądać.....
A rozmawiając z Nim i patrząc w te cudne oczyska....
BOSSSSSKIE uczucie! :*
A rozmawiając z Nim i patrząc w te cudne oczyska....
- selena
JoannaIzabella pisze:Oj, taaaaak....To niesamowite wrażenie.... Miałam ogromną przyjemność rozmowy z Thomasem, podania dłoni no i bycia obdarowaną uśmiechem i spojrzeniem...
Pamiętam też na koncercie w Zielonej Górze, gdy wziął ode mnie prezent, tą własnoręcznie wykonaną perłową tabliczkę z Jego inicjałami.... Wtedy czas się zatrzymał, a On spojrzał, skłonił głowę i powiedział "Thank you....." Na szczęście na YouTube jest filmik i ten fragment mogę oglądać i oglądać.....
A rozmawiając z Nim i patrząc w te cudne oczyska....BOSSSSSKIE uczucie! :*
-
fanka_kasia
Spojrzenie Thomasa jest jednak jedyne w swoim rodzaju.
To też dzięki niemu, oczywiście oprócz tych wszystkich cudownych hitów, zdobył sobie tak liczną grupę fanów. On sam i jego spojrzenie nie ma sobie równych, jest poprostu czarujący i tyle. Podoba mi się też to, że szanuje swoich fanów i to dla nich wciąż jest na scenie.
To też dzięki niemu, oczywiście oprócz tych wszystkich cudownych hitów, zdobył sobie tak liczną grupę fanów. On sam i jego spojrzenie nie ma sobie równych, jest poprostu czarujący i tyle. Podoba mi się też to, że szanuje swoich fanów i to dla nich wciąż jest na scenie.
- maria MT
Przepraszam, że może nie na temat ale czytając powyższe wpisy przypomniał mi się weekend z Shakin Stevensem. Oglądałam jego występ na scenie i nagle Shakin pochylił się i pocałował jedną z dziewczyn, które stały pod sceną. Byłam w szoku, że tak spontanicznie, nagle, nachylił się i szybko pocałował jedną z fanek. Ona to dopiero była w szoku. To jest szczęście i wyróżnienie.
A teraz na temat. W Kielcach też miałam szczęście uścisnąć dłoń Thomasa. Podał mi ją aby pomóc mi wejść na scenę. Przeżycie niesamowite. Do dziś pamiętam tą delikatną dłoń. Gdy opowiadałam o tym wydarzeniu moim znajomym to śmiałam się, że do dziś nie myję tej ręki
:):)
A teraz na temat. W Kielcach też miałam szczęście uścisnąć dłoń Thomasa. Podał mi ją aby pomóc mi wejść na scenę. Przeżycie niesamowite. Do dziś pamiętam tą delikatną dłoń. Gdy opowiadałam o tym wydarzeniu moim znajomym to śmiałam się, że do dziś nie myję tej ręki
Pozdrawiam Maria