Andrzejkowe tournee Thomasa po Polsce - 2012
- Evaalex
Re: Andrzejkowe tournee Thomasa po Polsce - 2012
Jestem ciekawa jakie dwie niespodzianki dostane i jak dlogo bedzie list domnie szedl. mam nadzieje ze po koncercie w Krakowie odbedzie sie aftershow party.Chciala bym poznac na takiej party paru fanow
- sheena
- Członek TAFC Polska
Witam!
A ja mam pytanko w sprawie ceny tych biletów, bo coś nie zajarzyłam tematu. Na mapce prezentującej rozłożenie miejsc na hali widnieje cena 120,00 PLN w sektorze FAN (Warszawa), natomiast składając zamówienie pojawiła się informacja, że do zapłaty jest 113,00 wraz z ubezpieczeniem. Więc jak to jest? Jeśli pojawiła się już wcześniej na forum ta wątpliwość to poproszę o przekierowanie, bo jestem w pracy i nie mam możliwości czasowych w tej chwili na analizę całego wątku.
Z góry dziękuję:)
A ja mam pytanko w sprawie ceny tych biletów, bo coś nie zajarzyłam tematu. Na mapce prezentującej rozłożenie miejsc na hali widnieje cena 120,00 PLN w sektorze FAN (Warszawa), natomiast składając zamówienie pojawiła się informacja, że do zapłaty jest 113,00 wraz z ubezpieczeniem. Więc jak to jest? Jeśli pojawiła się już wcześniej na forum ta wątpliwość to poproszę o przekierowanie, bo jestem w pracy i nie mam możliwości czasowych w tej chwili na analizę całego wątku.
- Adrian77
- Kontakt:
Na żółty sektor bilety sprzedaje Thomas Anders Fanclub Polska. Kosztują one 113 zł. Do jasnoniebieskiego sektora bilety w Warszawie kosztują 120 zł. Sektor jasnoniebieski jest utworzony przez organizatora.sheena pisze:Witam!
http://facebook.com/Heaven.Of.System
Adrian77
Adrian77
- sheena
- Członek TAFC Polska
Oki, rozjaśniłeś mi sytuację, serdecznie dziękuję za info.
-
dzola3
Już nie mogę się doczekać występu w Krakowie!!!Emil45677 pisze:Świetna wiadomość...jestem totalnie zaskoczony. Thomas w Warszawie...hmm kiedy to było
. W końcu nasz idol wystąpi w naprawdę znaczących miejscach - Kraków, Wrocław, Poznań...no i Stolica, wspaniała wiadomość
. Takie koncerty na pewno dodają prestiżu...choć trzeba przyznać że Thomas ostatnio zaczyna nas przyzwyczajać do biletowanych koncertów w interesujących miejscach
.
dzola3[*]
Kod: Zaznacz cały
- Evaalex
Czesc
Bilety na koncerty w Krakowie i Wroclawiu dzis otrzymalam. Dzienki za niesüpodzianke.Zaraz jade do Koblenz. Jutro dam na facebook zdjecia z wycieczki.
Bilety na koncerty w Krakowie i Wroclawiu dzis otrzymalam. Dzienki za niesüpodzianke.Zaraz jade do Koblenz. Jutro dam na facebook zdjecia z wycieczki.
- Skyliner89MT
Zamawiałem 3 bilety na żółty sektor na koncert Thomasa Andersa w Krakowie. Czy jeżeli się okaże, że ja tylko dam radę iść na koncert. To te dwa bilety będę mógł zwrócić czy raczej nie?
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
-
tatiana
- Członek TAFC Polska
Witam! Andrzejkowy komplet biletów posiadam już od jakiegoś czasu i cierpliwe czekam no koncerty!!! natomiast profesjonalna fanklubowa niespodzianka mnie zaskoczyła i cieszy codziennie.Serdeczne podziękowania za świetny pomysł dla Patryka i organizatorów.
- Naddel
- Członek TAFC Polska
Bileciki, które zamówiłam już przyjechały
Pokazałam je z dumą mojemu TŻ, a on na to: "To macie miejsca stojące? Ueee, dla fan klubu, to powinny być miejsca KLĘCZĄCE pod samą sceną"
Heh, no fakt. W moim domu płyty MT i TA są już prawie jak święty ołtarz 
Pokazałam je z dumą mojemu TŻ, a on na to: "To macie miejsca stojące? Ueee, dla fan klubu, to powinny być miejsca KLĘCZĄCE pod samą sceną"
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
- JoannaIzabella
A ja zamawiam dziś!
Robię zamach na wszystkie ;p A jak zorganizuję czas 29 i 30 listopada - nie mam pojęcia, bo to jednak czwartek i piątek, ale....pomyśli się!!!!!
- Adrian77
- Kontakt:
Dzisiaj dostałem bilet na Wrocław. Wielkie dzięki za bilet i dodatkową zawartość.
http://facebook.com/Heaven.Of.System
Adrian77
Adrian77
- ludka5
- Członek TAFC Polska
Witam serdecznie dziś otrzymałam bilecik na koncert do Krakowa i super niespodziankę ale mam pytanko w czerwcu wysłałam pieniążki i ankietę rejestracyjna i do tej pory nie otrzymałam Identyfikatora,co się dzieje???
Jeśli nigdy nie zobaczę słońca
Jeśli nigdy nie podasz mi pomocnej dłoni
Jeśli nigdy nie zobaczę jak śmieją się dzieci
Mój świat jest skończony, jeśli nie spróbujemy
Jeśli nigdy nie podasz mi pomocnej dłoni
Jeśli nigdy nie zobaczę jak śmieją się dzieci
Mój świat jest skończony, jeśli nie spróbujemy
- Evaalex
To sie znow spotkamy. Mam nadzieje ze bedzie aftershow party i ze sie znow tak dobrze bawic bedziemy jak w Siemianowicach.ludka5 pisze:Witam serdecznie dziś otrzymałam bilecik na koncert do Krakowa
Jestem pierwsza osoba ktora sie na taka aftershow party pisze.
Kto jeszcze?
- JoannaIzabella
No ja jestem pewna, że teraz to już przecież po każdym koncercie robimy afterparty, prawda???
Zagrzewajmy już ludzi z Lublina, niech w miarę możliwości rozglądają się i rzucają propozycje! No chyba, że tym razem udałoby się coś zrobić w miejscu, gdzie na przykład większość z nas by nocowała..... No i to samo tyczy się pozostałych koncertów 
- agata_00000
Ja wybieram się na koncert do Krakowa z córką i mam nadzieję że będzie super. 
` Witchqueen of Eldorado...
- aragorn
- Członek TAFC Polska
normalnie robi się bardzo przyjemnie jak tych koncertów przybywa ,pierwsza myśl to na wszystkie ,ale niestety życie to sztuka wyboru ,Ja Lublin,Warszawa,potem zobaczę jak z kasą.GIGOLO 
That's the only thing i really know.......