Anders | Fahrenkrog - singiel Gigolo, album Two
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Re: Anders | Fahrenkrog - singiel Gigolo, album Two
Czy można wierzyć,że jest to oryginalne rosyjskie wydanie?:
http://cgi.ebay.pl/ANDERS-THOMAS-FAHREN ... 5d2ffb51b9
Dlaczego do tej pory w Polsce nie ukazał się album?Ktoś ma jakieś wieści?
Dlaczego do tej pory w Polsce nie ukazał się album?Ktoś ma jakieś wieści?
- Mr.King of Love
Tiry jeszcze nie dojechały... a tak na serio to też sie zastanawiam. Bardzo chciałem sobie kupic ten album. Może tak na prawde nigdy tego albumu nie bedzie, możliwe że Thomas został źle poinformowany albo...po prostu wiedział że go nie bedzie i przez grzecznosc do fanów z Polski powiedział że bedzie a tak na prawde nie..
Oh don't play with my heart
Don't do that again
If you're breaking apart
I cannot be your friend..
Don't do that again
If you're breaking apart
I cannot be your friend..
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Grzeczność wobec fanów nakazywałaby raczej przedstawienie sytuacji taką, jaka jest w rzeczywistości. Nie chcę sugerować umyślnego wprowadzania nas w błąd, ale sądzę, że tak naprawdę Thomas nie ma na to większego wpływu (podobnie jak rok temu ze "Strong").
Magic Records na zapytania odnośnie "Two" nie odpowiada.
Magic Records na zapytania odnośnie "Two" nie odpowiada.
Jak piszesz tak cię widzą.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
To jest śmieszne. 2 ostatnie albumy Thomasa udały mu się wyjątkowo,a akurat tymi żaden wydawca nie jest zainteresowany.Szkoda,wielka szkoda i dla Thomasa i dla polskich Fanów.ArCrack pisze:Magic Records na zapytania odnośnie "Two" nie odpowiada
- rut
Ja,nowej płyty jeszcze nie mam czekałam na nią kiedy będzie wydana w Polsce bo taka była mowa .Nie chciałam obarczać chłopców którzy się oferowali pomóc i sprowadzić....czekałam i czekałam i z tego co widzę ,że nie potrzebnie bo nie zanosi się na to ,że znajdę tą płytę na polskiej półce. 
Pozdrawiam rut
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Wygląda na to, że tak. Numer katalogowy jest taki sam jak w sklepie internetowym, który oficjalnie sprzedaje lokalne wydanie: http://music-for-you.ru/product_1974564.htmlatlantyda ;o) pisze:Czy można wierzyć,że jest to oryginalne rosyjskie wydanie?:
Jak piszesz tak cię widzą.
- Didi&Thomas
Też nad tym ubolewam i podobnie jak Ty czekałem na polskie wydanie...rut pisze:Ja,nowej płyty jeszcze nie mam czekałam na nią kiedy będzie wydana w Polsce bo taka była mowa .Nie chciałam obarczać chłopców którzy się oferowali pomóc i sprowadzić....czekałam i czekałam i z tego co widzę ,że nie potrzebnie bo nie zanosi się na to ,że znajdę tą płytę na polskiej półce.
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
Now and forever, be my friend..."
- pysia20
- Członek TAFC Polska
w wykonaniu Thomasa wszystkie kawałki sa super,gdy słucham np.Dance In Heaven poprostu łzy w oczach i odrazu nasunełła mi sie mysl co on musi czuc spiewajac tą piosenke...?
Ostatnio zmieniony wt sie 30, 2011 10:58 przez Atlantis, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Jaki związek ma Twój post z tematem?
Powód: Jaki związek ma Twój post z tematem?
You Are Not Alone..!!
- Daniel
A co wam tak zależy aby mieć polskie wydanie?
Thomas wydaje płytę raz na kilka lat, to chyba da się uskładać kasiorkę na oryginalne wydanie niemieckie?
Które nie będzie jakieś zubożone, poobklejane koszmarnymi napisami "polska cena".
Jak mam wydać 40zeta na "polską cenę" to zdecydowanie wolę 60 za oryginał.
Thomas wydaje płytę raz na kilka lat, to chyba da się uskładać kasiorkę na oryginalne wydanie niemieckie?
Które nie będzie jakieś zubożone, poobklejane koszmarnymi napisami "polska cena".
- flipper_69
Re: Anders & Fahrenkrog w mediach
No coś niesamowitego. Płytka jest super. Podoba mnie się ten duecik. Thomas mnie zaskoczył i to bardzo pozytywnie 
- MTalkingusia28
A ja mam z Fana za 80 zeta i bez napisu "polska cena".Daniel pisze: Które nie będzie jakieś zubożone, poobklejane koszmarnymi napisami "polska cena".
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- Fanka MT
Na samym wstępie chcę powiedzieć, że moim zdaniem album "TWO" to kawał dobrej roboty!! Jeżeli zaś chodzi o jego nabycie, no to cóż... z samego początku jak kilka moich poprzedników, chciałam go kupić w polskim sklepie np Empiku i to nie, aby zaoszczędzić, tylko dlatego, że pomyślałam sobie, że kupno nowego krążka idola w naszym kraju musiałoby być niesamowitą przyjemnością!!
Jednakże jakiś czas później przyjechała do mnie chrzestna, która obecnie mieszka w Niemczech i w prezencie ofiarowała mi właśnie owoc współpracy Andersa i Fahrenkroga
Najwidoczniej dobrze się stało, bo na razie nie ma co liczyć, że będzie można go nabyć na polskim rynku...
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
- iza2601
Ja album Two zamówiłam na www.takt24.pl fakt że czekałam na nią 8 dni cena z przesyłką też nie mała ale warto poczekać warto zapłacić mieć następną dobrą płyte w swojej kolekcji.Strong też mam orginał od koleżanki z Rosji nawet Thomas w koblenz sie zdziwił kiedy mi ją podpisywał,pozddrawiam wszystkich
- FMike
No cóż jednak byłem "głupcem" sądząc że sukces rynkowy albumu się rozwinie....ale sądziłem tak tylko dlatego że cały ten projekt sprawił mi bardzo wiele radości i w podświadomości chciałem by tak się stało.FMike pisze:Być może jestem głupcem, ale w przeciwieństwie do części z Was jestem zdania że albumu nie trzeba jeszcze spisywać "na straty", według mnie potrzeba więcej czasu by to zweryfikować.
Pod koniec roku bardziej się rozpiszę.
Od samego początku, kiedy udostępniono sample, kilka rytmów i melodii wpadło w ucho z wielką łatwością co napełniło mnie wiarą w projekt, wiarą która trwa do dnia dzisiejszego że duet ten stworzy dla nas wiele pięknych (tak często porównywanych do MT) melodii.
I to jest najważniejsze, ważne że piosenki maja odbiorców, podobaj się nam (wystarczy poczytać forum), nie warto kierować się odzwierciedleniem tego odczucia w wynikach sprzedaży i na listach przebojów ponieważ w świecie gdy część "starszych" gwiazd stara się często na sile być na czasie z muzyką, projekty takie jak ten z elementami stylu który przed laty przyniósł im sukces są wyjątkowe. Mam nadzieje że panowie nie poprzestaną na jednym albumie, czego sobie i wszystkim fanom życzę.
a teraz trochę szczegółów o;
"Gigolo" - Według mnie bardzo dobry wybór jeśli chodzi o pierwszy singel, piosenka ma najbardziej przebojowy charakter i jest odzwierciedleniem stylu chłopaków. 5/6
"Mr.Moon" - Mój zdecydowany numer jeden, świetnie napisany i zagrany. Druga zwrotka bogatsza aranżacyjnie od pierwszej, gdzie dodano kilka smaczków, naprawdę gratulację Uwe. 5+/6
"No More Tears On The Dance Floor" - Jaka piosenka taki teledysk, niby ogólnie w porządku ale chyba jest tu więcej potencjału a wersji którą potem promowano utwór straciła nieco na mocy. 3/6
"Hitt Or A Miss" - Chórki to tutaj mocny punkt, zaintrygowały mnie odkąd usłyszałem pierwszy sampel i głównie wracam do tego kawałka ze względu na nie. 4/6
"...I'm A Rough Boy..."
- ewka_si
- Kontakt:
Heja jeśli można wtrącić
właśnie znalazłam Album Medley ,,two'' AndersIFahrenkrog
http://youtu.be/AJpT7pTA_hs
http://youtu.be/AJpT7pTA_hs
,,Your good Karma,
everytime I leave you, something bad happens
good karma,
Are you just trying to tell me, that I can´t stay
I don´t need to deal with all this drama
You´re the one that makes me feel this way''
everytime I leave you, something bad happens
good karma,
Are you just trying to tell me, that I can´t stay
I don´t need to deal with all this drama
You´re the one that makes me feel this way''
- LadySmile
To moja ulubiona płyta!!! Nie ma drugiej takiej, na której podobałyby mi się WSZYSTKIE piosenki. Doskonała robota i myślę, że Thomas powinien zostać czy Fahrenkrogu.
"... Baby, don't, don't give up
If your heart is broken
Make a brand new start ..."
If your heart is broken
Make a brand new start ..."