Anders | Fahrenkrog - singiel No More Tears On The Dancefloor

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Fanka MT

Re: Anders | Fahrenkrog - singiel No More Tears On The Dance

Post autor: Fanka MT »

Emil45677 pisze:Tak się składa że od wczoraj posiadam ten singiel. Najbardziej brakuje mi na płytce teledysku. Natomiast moim zdaniem remix "No More Tears..." od Vinylshakerz jest mówiąc prosto z mostu katastrofalny. To co zrobiono z głosem Thomasa to jakaś parodia. Poza tym remix powinien być według mnie dynamiczny i przeznaczony raczej do klubów...ani jedno ani drugie według mnie nie wyszło Vinylshakerz, po prostu przekombinowali. Spodziewałem się o wiele lepszej wersji remix. O "Now Or Never" już się wcześniej wypowiadałem że mogłaby absolutnie zastąpić piosenkę "Maria" na albumie "Two". Tyle ode mnie :).

No cóż, ja również posiadam ten singiel i jestem zupełnie innego zdania. Jak na moje Vinylshakerz nadaje się do różnego rodzaju klubów i mogłoby rządzić na dyskotekach! ;) Jeżeli zaś chodzi o kawałek "Now or never" - to podoba mi się najbardziej ze wszystkiego, co się pojawiło na krążku, jednakże z albumu "Two" nie wywaliłabym "Maria" tylko jak inny utwór ;)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Fanka MT pisze:
Emil45677 pisze:Tak się składa że od wczoraj posiadam ten singiel. Najbardziej brakuje mi na płytce teledysku. Natomiast moim zdaniem remix "No More Tears..." od Vinylshakerz jest mówiąc prosto z mostu katastrofalny. To co zrobiono z głosem Thomasa to jakaś parodia. Poza tym remix powinien być według mnie dynamiczny i przeznaczony raczej do klubów...ani jedno ani drugie według mnie nie wyszło Vinylshakerz, po prostu przekombinowali. Spodziewałem się o wiele lepszej wersji remix. O "Now Or Never" już się wcześniej wypowiadałem że mogłaby absolutnie zastąpić piosenkę "Maria" na albumie "Two". Tyle ode mnie :).

No cóż, ja również posiadam ten singiel i jestem zupełnie innego zdania. Jak na moje Vinylshakerz nadaje się do różnego rodzaju klubów i mogłoby rządzić na dyskotekach! ;) Jeżeli zaś chodzi o kawałek "Now or never" - to podoba mi się najbardziej ze wszystkiego, co się pojawiło na krążku, jednakże z albumu "Two" nie wywaliłabym "Maria" tylko jak inny utwór ;)
Ja zaś z albumu Two nic bym nie usunęła, bo wszystkie piosenki mi się niesamowicie podobają. A Now or Never bym tam dołożyła. Dołożyłabym jeszcze te dwie, które miały być na albumie czyli Right Here, Right Now i The Best Of Me. One tam miały być i tam być moim zdaniem powinny. Jednak Thomas zdecydował się tych dwóch utworów na tym albumie nie zamieszczać i ja to uszanuję. Poza tym Now or Never jest świetne. Bardzo mi się podoba. :)
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
polaczek892
Członek TAFC Polska

Post autor: polaczek892 »

Ostatnio zamówiłam sobie ten singiel na www.takt24.pl i przed chwilą odebrałam przesyłkę od listonosza.
Niestety musiałam długo czekać, ale było warto :) :) :) .
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

polaczek892 pisze:Ostatnio zamówiłam sobie ten singiel na http://www.takt24.pl i przed chwilą odebrałam przesyłkę od listonosza.
Niestety musiałam długo czekać, ale było warto :) :) :) .
Cudownie, że link wstawiłaś do tego sklepu. Tam nie dość, że jest ten singielek to jeszcze jest This Time, który bardzo chcę mieć. :) Pozdrawiam :wink:
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
tanathos

Post autor: tanathos »

skoro singiel "You're my heart you're my soul" zaraz po premierze nie odniósł sukcesu, to może singiel Andersa/Fahrekroga "No more tears..." też zostanie hitem w marcu przyszłego roku?
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Jeśli chodzi o mnie to ten utwór: "No More Tears On The Dancefloor" to mnie się średnio podoba,ale z Thomasem głosem w tle to jest super :) I ta reszta piosenek jest nawet ok ;)
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
LadySmile

Post autor: LadySmile »

Szczerze mówiąc bardziej widziałabym na singiel inną piosenkę, ale z drugiej strony ta też jest w porządku :) I baardziej mi się podoba ta singielowa wersja niż albumowa... Ale to już na marginesie ;)
"... Baby, don't, don't give up
If your heart is broken
Make a brand new start ..."
ODPOWIEDZ