Ostatnio na Youtubie widziałam wywiad z Thomasem i Dieterem dla norweskiej telewizji- wywiad chyba z 98roku. i to co Dieter mówił o Thomasie....to mnie kompletnie rozczarowało! nie wiem czy wy też to widzieliscie, ale Dieter żywcem przed kamerą powiedział cos w rodzaju, że...."On (Dieter) cieżko pracował na sukces a Thomas bardzo lekko do tego wszystkiego podchodził i tylko.....jeżdził sobie na wakacje". a kiedy Dieter cieszył sie z kazdego 1 miejsca na listach przebojów, to Thomas przyjmował to jako "coś normalnego"...na zasadzie "1 miejsce, o! fajnie." Widzałam że Thomas sie wkurzył i mu przerwał pod pretekstem że też chce coś powiedzieć. Sory, ale dla mnie to było wręcz chamskie ze strony Dietera że tak po nim jeżdził przed kamerą. Natomiast sam Thomas nic złego na temat Dietera nie powiedział. Teraz już całkowicie straciłam sympatię do Dietera i jedyne co mogę o nim pozytywnego powiedzieć to to, że gość jest uzdolnionym kompozytorem i producentem.
Nie rozumiem, jak można tak krytykowac kogos z kim sie współpracuje, bez kogo nie osiągnełoby sie tego sukcesu. Dla mnie to było chamskie i bezczelne