nie bez przyczyny na ostatniej plycie wyprodukowanej przez jej meza w zasadzie w kazdej piosence jej glos zostal komputerowo obrobiony. The Art Of Love to w zasadzie nie spiew, a szepty no i Back To Life, na ktorej slychac co zostalo z jej glosu...
Sandra
-
jkris
Re: Sandra
zadbac o glos... coz, Sandra nawet mowiac charczy, nadal pali wiec nie jest w stanie niczego poprawic. no chyba, ze chodzi o to, zeby w ogole wydawala jakies dzwieki 
nie bez przyczyny na ostatniej plycie wyprodukowanej przez jej meza w zasadzie w kazdej piosence jej glos zostal komputerowo obrobiony. The Art Of Love to w zasadzie nie spiew, a szepty no i Back To Life, na ktorej slychac co zostalo z jej glosu...
- Peter
Ja myślę, że taka płyta jak "The art of love" więcej nie powstanie, Sandra chciała się wygadać co jej leży na sercu i to taka płyta bardziej opowiadana niż śpiewana. Co do Back to Life to już chyba gorsza płyta nie powstanie, bardzo źle wyprodukowano tam jej wokal, a kompozycje były najwyżej średnie. Mam nadzieję, że Kemmler użyje jakiegoś filtra do jej głosu i będzie jak za dawnych czasów, przecież Michael też modyfikował znacząco jej wokal. Pytanie co z albumami 1 (covery Arabesque planowany na ten rok) i tym z Jensem? W końcu Jens sam napisał na fb, że pisze dla dla niej piosenki... Poczekamy, pożyjemy. Ja najbardziej= się cieszę na album Z Hubertem. 
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Już niedługo "NOWY" i bardzo atrakcyjny album SANDRY, tak ona sama ten album reklamuje:
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Pkmodern
- Gasolina91
Dziś był wywiad z Sandrą w Dzień Dobry TVN.
Z wokalistką rozmawiał ten sam reporter, który parę miesięcy temu przeprowadził wywiad z Thomasem Andersem.
Wspomniał o tym, że z nim rozmawiał i Thomas powiedział mu, że nie lubi swojego image z lat 80., Sandra na to dodała, że Thomas to jej bardzo dobry przyjaciel.
Z wokalistką rozmawiał ten sam reporter, który parę miesięcy temu przeprowadził wywiad z Thomasem Andersem.
Wspomniał o tym, że z nim rozmawiał i Thomas powiedział mu, że nie lubi swojego image z lat 80., Sandra na to dodała, że Thomas to jej bardzo dobry przyjaciel.
Point Of No Return
- Agata
Fajna wersja:
http://dziendobry.tvn.pl/video/sandrato ... 46371.htmlGasolina91 pisze:Dziś był wywiad z Sandrą w Dzień Dobry TVN.
- Emil45677
Sandra wystąpiła w niedzielę 1 lipca w znanym nam programie "Fernsehgarten" ze swoim nowy singlem "Maybe Tonight", oczywiście playback:
-
dawidsikorski2
Na Fernsehgarten w niemczech wszyscy z playbecku spiewaja!!!
- Emil45677
Zachowujesz się jakbyś chciał oświecić mą niewiedzę...podczas gdy ten mój dopisek "oczywiście playback" oznacza właśnie to że w tym programie wszyscy śpiewają z playbacku. Wielokrotnie oglądałem "Fersehgarten" i znam formułę programu. Zupełnie nie rozumiem po co te wykrzykniki w Twoim poście...dawidsikorski2 pisze:Na Fernsehgarten w niemczech wszyscy z playbecku spiewaja!!!
- Agata
Sandra dziś u nas. Koncert + nagrywanie teledysku.
-
kinga120
Sandra reaktywuje się i znowu zaczyna nagrywać płyty
-
smok04
Witam.Sandra się nie reaktywuje,przeciez nagrywa plyty odnoszace niestety male sukcesy.Jednak "Maybe Tonight" i "Infinite kiss" to zapowiedz powrotu do korzeni.Disco w czystej postaci.Ciary
Moda na lata 80-te moze powrocic.
- Gasolina91
Też oglądałam rano w "Dzień Dobry TVN" wywiad z Sandrą.
Zaciekawiło mnie to jak mówiła, że będzie nagrywany klip a potem dopiero koncert.
Nieźle się trzyma
Zaciekawiło mnie to jak mówiła, że będzie nagrywany klip a potem dopiero koncert.
Nieźle się trzyma
Point Of No Return
- dieErdbeere91
A ja bym chciała żeby się tak stało! Muzyka tworzona w latach 80 była najlepsza nie tylko Sandra, ale też inne zespoły. Fajnie by było gdyby dzisiejsza muzyka była nagrywana w stylu lat 80, albo chociaż coś na podobę lat 80.. niestety teraz modna stała się muzyka clubowa i electro..smok04 pisze:Moda na lata 80-te moze powrocic.
I wanna reach the sky and try to touch the sun!
I wanna leave the fear behind, run away and don't stop to fight!:) STRONG I'll be strong
- Kontakt:
Byłem, widziałem i jestem pozytywnie nastawiony do tego teledysku!!!
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- Sussudio
Też byłem, świetny koncert! 
Co do teledysku, myślałem że będzie kran, że będę ze steadycamem po scenie latać itp.
Tymczasem teledysk był kręcony z dwóch lustrzanek...
Sandra zaprezentowała także "Maybe Tonight", o którym powiedziała że gra to premierowo i że grała to tylko raz w programie TV,
co jest nie prawdą bo grała to także w lipcu w Kołobrzegu.
Mimo wszystko było bardzo fajnie.
@33ccd - widziałem Cię, byłeś w koszulce Camp David?
Co do teledysku, myślałem że będzie kran, że będę ze steadycamem po scenie latać itp.
Tymczasem teledysk był kręcony z dwóch lustrzanek...
Sandra zaprezentowała także "Maybe Tonight", o którym powiedziała że gra to premierowo i że grała to tylko raz w programie TV,
co jest nie prawdą bo grała to także w lipcu w Kołobrzegu.
Mimo wszystko było bardzo fajnie.
@33ccd - widziałem Cię, byłeś w koszulce Camp David?
Dieter Bohlen Królem Polski