100% Anders - autobiografia Thomasa

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
SWEETY(slodziak)

Re: 100% Anders - autobiografia Thomasa

Post autor: SWEETY(slodziak) »

Chetnie bym ja zakupil ale w przelozeniu na jezyk polski.
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Dziś miała miejsce kolejna odsłona procesu w związku z niepochlebnym przedstawieniem w książce między Norą a Thomasem. Nie doszło do ugody, kolejna rozprawa 13 lipca. Stawiła się sama Nora, Thomas nie mógł, ze względu na występy w Moskwie.
Obrazek
Zdjęcie: http://www.abendblatt.de/vermischtes/ar ... eiter.html
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

I tutaj informacja to jedno, ale fota..................... ugh.........
Awatar użytkownika
Karolek78

Post autor: Karolek78 »

Piękna jak zawsze... no może trochę się jej zestarzało :wink: .

Szczerze mówiąc to aż żal patrzeć ale nie każdemu Bozia dała urodę.
Karolek78
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Agata pisze:Dziś miała miejsce kolejna odsłona procesu w związku z niepochlebnym przedstawieniem w książce między Norą a Thomasem. Nie doszło do ugody, kolejna rozprawa 13 lipca. Stawiła się sama Nora, Thomas nie mógł, ze względu na występy w Moskwie.
Może takie daty na koncerty Thomas wybiera celowo,aby nie mógł stawić się na rozprawę,nie zamierza spotkać się z byłą żoną ;). Nie dziwię mu się.
ilciaB

Post autor: ilciaB »

Nora nigdy mi (jako kobiecie) się szczególnie nie podobała, ale teraz - jak dla mnie - wygląda strasznie!
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Podejrzewam,że książka Thomasa musi być interesująca i to bardzo!ciekawa jestem ile ona kosztuje i czy będzie w języku polskim,czy raczej nie?Chciała bym kupić kiedyś tę książkę... Ale nie wiem gdzie można i ile ona kosztuje,bo nie jestem bogata więc będzie mi chyba trudno ją kupić,ale kto wie?A ta była żona Thomasa Nora to strasznie wygląda i dobrze,że Thomas ma ładniejszą żonę Claudie,nawet bardzo do siebie pasują :)

Pozdrawiam fanów !!! :)
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
SWEETY(slodziak)

Post autor: SWEETY(slodziak) »

Kupiłbym ta książkę ale tylko w języku polskim (mniej więcej ok 100pln mógłbym dać ) tylko gdzie można ja zakupić?
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Raczej mało prawdopodobne aby ukazało się polskie tłumaczenie tej książki. Niektóre rozdziały były przetłumaczone na stronie http://www.thomas-anders.com.pl/
Książkę można kupić na aukcjach eBay także w wersji czytanej przez Thomasa na CD.
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Post autor: agnieszka12345 »

Ja posiadam autobiografię Thomasa Andersa ( 100 % Thomas Anders ) Kupiłam na allegro i zapłaciłam 130 zł i wcale nie było mi szkoda wydać tych pieniędzy,chociaż na eBay można nieco taniej kupić w granicach 90 zł :wink: Ogromnie się ciesze że jestem posiadaczką tej autobiografii,tylko szkoda że nie jest wydana po polsku... :roll:
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

agnieszka12345 pisze: Kupiłam na allegro i zapłaciłam 130 zł i wcale nie było mi szkoda wydać tych pieniędzy
Mnie też by nie było szkoda, wręcz przeciwnie, byłabym szczęśliwa, ale niestety nie znam niemieckiego, bo gdybym znała to zamówiłabym sobie audiobook z Fan.pl za stówkę i byłabym przeszczęśliwa. Niestety to niemożliwe, bo języka nie znam. Gdybym się 10 lat temu wzięła porządnie za naukę niemieckiego zamiast angielskiego to teraz nie miałabym tego problemu. Ja absolutnie nie liczę, że ta książka będzie wydana po polsku. Raczej nie ma o czym marzyć. Gdyby mogła być wydana przynajmniej po angielsku to byłoby extra, bo poradziłabym sobie z przetłumaczeniem. No a niemiecki u mnie jest... żaden. Tak więc niestety nic z tego. Gdyby było po angielsku to zamówiłabym sobie ten audiobook i słuchałabym sobie z kompa albo z wieży zamiast czytać książkę. :mrgreen:
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Post autor: agnieszka12345 »

MTalkingusia28 ja też niestety nie znam dobrze niemieckiego,ale dla mnie sam fakt jest że posiadam książkę,kolekcjonuję wszytko co jest związane z Thomasem,książkę Dietera też posiadam,niestety również po niemiecku ale za to jest dużo ilustracji...Jeśli chodzi o autobiografie Thomasa to nie będzie na 100 % wydana po polsku,jeżeli jak już coś to po angielsku.Thomas się wypowiadał na ten temat,to nie zależy od niego... Pozdrawiam ! :wink:
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

No więc czekam na angielskie tłumaczenie. :) Nic mi z takiej książki, której nie mogę przeczytać. Jeśli zawartość książki jest w języku, którego nie znam to dla mnie coś takiego nie ma sensu, bo samo posiadanie książki nie będzie dla mnie fascynujące. Fascynujące byłoby dla mnie, gdybym wiedziała o czym autor (w tym wypadku Thomas) pisze. Angielskie tłumaczenie byłoby dla mnie wybawieniem. :) Ja wiem, że to nie od Thomasa zależy w ilu tłumaczeniach będzie jego autobiografia. :) Pozdrawiam
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

hej fanowicze,tak patrze na Norę i chwała najwyższemu że się uwolnił od tego związku,teraz by śpiewał jakieś smutne piosenki :D :( :D
That's the only thing i really know.......
sunnysunday

Post autor: sunnysunday »

Wiadomo kiedy będzie angielska wersja książki ? Ewentualnie czy wersję niemiecką można kupic gdzieś w Polsce ? Zamówić ?
Great 80`s
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

"Wojna Róż" zakończona! - http://thomas-anders.com.pl/akt/?p=30540
MODERN TALKING FOREVER!!!
ODPOWIEDZ