26.05.2012 Thomas Anders w Szczecinie

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Re: 26.05.2012 Thomas Anders w Szczecinie

Post autor: aragorn »

no to powoli ochłaniamy z koncertu ,,,,,a u mnie jeszcze nie koniec,,,,kłania się powiedzenie że świat jest mały,otóż mój wujek mieszka w Bonn,a z tamtąd jest bardzo blisko do Koblendz i wiadomo kto tam mieszka,wujas nawet wie który to dom. :D :D :D Pozdrawiam
That's the only thing i really know.......
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

aragorn pisze:no to powoli ochłaniamy z koncertu ,,,,,a u mnie jeszcze nie koniec,,,,kłania się powiedzenie że świat jest mały,otóż mój wujek mieszka w Bonn,a z tamtąd jest bardzo blisko do Koblendz i wiadomo kto tam mieszka,wujas nawet wie który to dom. :D :D :D Pozdrawiam
Faaaajnie masz!!!! :D kurcze, szkoda, że Koblenz nie jest tak blisko nas, jak np.Berlin.......
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Ja sie w za niedlogo zmoim partnerem do Koblenz pciagiem wybieram. Podrorz bedzie trwala jakies 13o minut. Zamierzam wybrac sie na Zamek Ehrenbreitstein gdzie olat temu z rodzicami bylam, zrobic spacerek nad Renem i w paru miejscach piekne zdjecia.
Cordy

Post autor: Cordy »

Właśnie próbuję wrzucić "Sexy, Sexy Lover" z koncertu na YT. Zobaczymy co z tego wyjdzie. :-)

No i pierwszy filmik znajdziecie tutaj: http://youtu.be/P18IScuQyVU
ilciaB

Post autor: ilciaB »

Fajnie się masz Evka :) prześlij później jakąś fajną fotkę :)
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

witaj,ilciaB,z samego rana GIGOLO,co Ty na to?
ilciaB

Post autor: ilciaB »

no nie wyszło- może jutro? trochę sobie podśpiewywałam co nieco Thomasowego, ale nie słuchałam niestety ;)
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

w przyszłym tygodniu wysyłam zgłoszenie do TAFC :D :D :D ,niestety oddałem sprzęt do serwisu i narazie nie mogę upajać się rytmami Thomasowymi :(
SWEETY(slodziak)

Post autor: SWEETY(slodziak) »

Kochani mam pytanie do was odnośnie koncertów. Czy jestescie za zalzoeniem przed koncertami i w trakcie jego trwania bialych szalikow lub bialych apaszek aby sie dac rozpoznac jako fan club.Prosze o opinie za jak i te przeciw.
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

ja jestem na tak super :D ,to tylko umocni pozycje fan-clubowiczów (osobiście mogę nawet z nim spać) :D :D można nawet zwolac się i porozmawiac jak tu zorganizować żeby wszyscy mieli takie same ,ale to chyba z Patrykiem jeśli się nie mylę ,jeszcze nie bardzo znam tutaj po imieniu osoby które stoją na czele Fan-Clubu :D :D
SWEETY(slodziak)

Post autor: SWEETY(slodziak) »

aragorn dzieki za poparcie
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

nie ma problemu,właśnie chyba po to są fan-cluby takie jak ten :D :D :D
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Pkmodern,dzięki za relację z koncertu :)
Proszę o usunięcie poprzedniego posta.
Ostatnio zmieniony ndz cze 03, 2012 17:50 przez Ann, łącznie zmieniany 1 raz.
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

SWEETY(slodziak) pisze:Kochani mam pytanie do was odnośnie koncertów. Czy jestescie za zalzoeniem przed koncertami i w trakcie jego trwania bialych szalikow lub bialych apaszek aby sie dac rozpoznac jako fan club.Prosze o opinie za jak i te przeciw.
Zastosowaliśmy to już 11 lutego w Spodku w Katowicach.Ci co mieli szaliczki ten sam numer zrobili w Szczecinie.Niestety mało osób taka akcja interesuje jak się okazało w tym pierwszym miejscu przynajmniej bo w Szczecinie nie byłam to nie wiem ile osób miało szaliczki.
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

jak by nowi fanowicze w tej grupie byli informowani o szalikach to może by wypalił temat-wiadomo że jak ktoś chce dołączyc to jakoś postara się zaistnieć,,,a jeszcze jeden pomysł,,,może po prostu zrobić zżute i przechowywać te szaliczki u Patryka do czasu koncertu,wtedy będzie wiadomo że każdy będzie je miał kto jest konkretnie Fan-clubowiczem,,,już widzę ten sektor na biało całłłłły dla Thomasa :D :D
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

aragorn pisze:jak by nowi fanowicze w tej grupie byli informowani o szalikach to może by wypalił temat-wiadomo że jak ktoś chce dołączyc to jakoś postara się zaistnieć,,,a jeszcze jeden pomysł,,,może po prostu zrobić zżute i przechowywać te szaliczki u Patryka do czasu koncertu,wtedy będzie wiadomo że każdy będzie je miał kto jest konkretnie Fan-clubowiczem,,,już widzę ten sektor na biało całłłłły dla Thomasa :D :D
No takie właśnie było założenie pomysłu sprzed kilku miesięcy - fanclubowicze mieli miec białe szaliczki w hołdzie Thomasowi. Przed koncertem w Spodku zbierałam kasę i kupiłam wszystkim, którzy byli zainteresowani, te szaliki. Składka była po 6,50 zł za szalik plus 5 zł na list polecony. Ci, którzy szaliki kupili - mają je u siebie i zabierają na koncerty. Oczywiście trzeba o tym przypominać, bo ta idea jeszcze nie całkiem się przyjęła :) Zwłaszcza należy informować "nowych" ;)

Ale niestety, żeby "szalikowcy" byli widoczni dla Thomasa - MUSI być ścisły sektor fan, najlepiej Fan-Vip,o czym rozmawialiśmy w grupie po koncercie w Szczecinie, będący wąskim sektorem przed sektorem FAN. Wtedy ów sektor jest odpowiedzialny za inicjowanie O CZASIE I Z SENSEM akcji fan, szaliki są widoczne itp.
Pamiętajcie, że nasze małe show dla Thomasa to dla niego coś niepowtarzalnego. Daje mnóstwo koncertów, na pięknych scenach, z super efektami specjalnymi, ale..... wydaje mi się, że tylko MY, Fani z Polski robimy też coś dla Niego. Nie nastawiamy się jedynie na branie, ale też na dawanie. Jestem pewna, że Thomasowi to się podoba i to docenia. TYM BARDZIEJ nie możemy sobie pozwolić na zawirowania podczas akcji fan.

Natomiast co do szalików....Cały czas jestem za, ale dodatkowo myślę, żeby ujednolicić nasze stroje i jednak mobilizować wszystkich z przyszłego (mam nadzieję) sektora FAN-VIP do kupowania w naszym sklepiku koszulek fanclubowych. Takie "umundurowanie" też będzie się Thomasowi rzucało w oczy :) Ja przyznaję się, jeszcze nie kupiłam koszulki, ale zrobię to 15 czerwca, jak wpadnie mi troszkę pieniążków. :)
ODPOWIEDZ