Co najbardziej kochacie w Thomasie Andersie

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
Awatar użytkownika
Mr.King of Love

Re: Co najbardziej kochacie w Thomasie Andersie

Post autor: Mr.King of Love »

Za co kocham thomasa jako muzyka? no w moim przypadku np za to że jego muzyka powoduje to że nabieram sił kiedy mam juz wszystkiego dosc, w najcieższych momentach w moim życiu wiele mi pomogła, po za tym Thomas nie gwiazdorzy w porównaniu do Dietera..Thomasa robi swoje, pracuje nad tym co lubi, kocha..a jak widac dla Dietra najwazniejsza jest tylko kasa..co nie jeden raz pokazał..
Oh don't play with my heart
Don't do that again
If you're breaking apart
I cannot be your friend..
JulietMT

Post autor: JulietMT »

Ja kocham go za jego fantastyczny, aksamitny głos, potrafi zaśpiewać każdą piosenkę i to jak! Jest naturalny i jak śpiewa to jego oczy się śmieją.
Lynn

Post autor: Lynn »

Uwielbiam Thomasa za jego zmysłowy,sexowny,dżwięczny głos i za Jego emocjonalność w interpretowaniu tekstow.
przypuszczam,że nawet gdyby śiewał o parówkach w reklamie to by mi się to tez podobało,niemniej jednak nie cierpię kiedy Thomas śpiewa ,że jest Gigolo ,a nie Romeo ,bo ja Go postrzegam właśnie jako Romeo i Gentlman'a.
W przypadku kiedy Thomas jest tak cholernie przekonywujący śpiewając,że jest Zigolakiem,to choć wiem,że to co jest zawarte w piosence nie powinno się tak do końca brać na poważnie i dosłownie w stosunku do artysty,to tak czy inaczej ten tekst śpiewany z takim przekonaniem i siłą jest bardzo wnerwiający i przerażający-tak sądzę
"Ma styl i klasę"-to się zgadza w rzeczywistości moim zdaniem :D
,a 'nie ma ani serca ani duży'-mam nadzieję,że to nieprawda.! :?:
Ciekawe czy On się nad tym zastanawiał,że jeśli ten tekst zaśpiewa,to sobie opinię może nim zrujnować.??
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Lynn pisze:Ciekawe czy On się nad tym zastanawiał,że jeśli ten tekst zaśpiewa,to sobie opinię może nim zrujnować.??

Wydaje mi się, że nie warto, aż tak brać sobie do serca, gdyż to "tylko" piosenka ;) Nie należy utożsamiać każdego tekstu z jego osobowością, bo kawałki mają być przebojowe, to jest pewnego rodzaju chwyt marketingowy, który ma wpadać w ucho :)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
polaczek892
Członek TAFC Polska

Post autor: polaczek892 »

Fanka MT pisze:
Lynn pisze:Ciekawe czy On się nad tym zastanawiał,że jeśli ten tekst zaśpiewa,to sobie opinię może nim zrujnować.??

Wydaje mi się, że nie warto, aż tak brać sobie do serca, gdyż to "tylko" piosenka ;) Nie należy utożsamiać każdego tekstu z jego osobowością, bo kawałki mają być przebojowe, to jest pewnego rodzaju chwyt marketingowy, który ma wpadać w ucho :)

Ja też tak uważam chociaż bywają tacy mężczyźni, którzy są z pozoru żigolakami.
Awatar użytkownika
pysia20
Członek TAFC Polska

Post autor: pysia20 »

co najbardziej Kocham w Thomasie przedewszystkim za to jak oddaje sie publicznosci,za chwile szczescia jakie daje Nam bedac na koncercie czy chocby słuchanie jego piosenek,bo naprawde w trudnych chwilach mi pomagaja... :)
You Are Not Alone..!!
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Świetnie to ujęłaś, kochana Pysiu! Po prostu napisałaś wszystko, co chciałabym wyrazić względem tego tematu. "Moment" trwania koncertu jest naprawdę krótki, ale nie tak ulotny jak czas, gdyż on pozostaje głęboko w sercu i pomaga w trudnych chwilach, a czas przemija bezpowrotnie....
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
TAZ

Post autor: TAZ »

Za głos, za charakter, za Modern Talking....
mam nadzieję, że uda mi się z nim spotkać a wtedy też dostanę haju jak Lynn :D
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Post autor: agnieszka12345 »

Ja kocham Thomasa za to że ma przepiękny głos ,za zmysłowość ,za charakter ,za Modern Talking ,za niesamowitą urodę która mnie bardzo przyciąga i przede wszystkim że jest sobą... :wink: Bardzo żałuję że jeszcze nie miałam okazji zobaczyć Thomasa na żywo,ale głęboko wieże że uda mi się zobaczyć,bo to moje największe marzenie mojego życia... :(
Awatar użytkownika
ewka_si
Kontakt:

Post autor: ewka_si »

W Thomasie podoba mi się jego lekki jak powiew świeżości głos , wygląd oraz kontakty z ludźmi.W Szczecinie był po raz pierwszy i na początku koncertu było drętwo bo większośc nie znała jego piosenek tj, ,,I'll be Strong'' , czy ,,Heaven will know'' .Na rozruszanie wszystkich wystarczył jeden kawałek pt. ,, Brother Louie '' I wszyscy porwali się w wir koncertu już do końca i to jest piękne :)
,,Your good Karma,
everytime I leave you, something bad happens
good karma,
Are you just trying to tell me, that I can´t stay
I don´t need to deal with all this drama
You´re the one that makes me feel this way''
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Charyzma, czar, to sekretne "COŚ" w osobowości - Thomas ma to wszystko.Potrafi czarować ... bo wystarczy, że coś zanuci, że się uśmiechnie - i choćby człowiek miał doła - odzyskuje energię do życia. No i kooooooooooocham te jego oczyska....! ;)
ilciaB

Post autor: ilciaB »

ja uwielbiam jego głos - jest taki miękki. gdy śpiewa jakąś piosenkę, mam wrażenie, że sobie poprostu podśpiewuje bez wysiłku - nie zdziera gardła, nie naciska - poprostu samo tak wychodzi :) Lubię go też za to, że jest normalnym człowiekiem - myślę, że mu sodówka nie uderzyła do głowy, a jeśli tak, to ne jest to odczuwalne. No i oczywiście za wspanały kontakt z publicznością i lekkość na scenie - widać, że jest w żywiole - czy jest zmęczony, czy nie.
pingwin234

Post autor: pingwin234 »

w Thomasie najbardziej podoba mi sie jego kontakt z pubicznoscia , życzliwosc ,otwartość, szczerość w wywiadach no i oczywiście głos :D
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Co najbardziej kocham w Thomasie Andersie

Post autor: aleksandra227 »

Nie znam go osobiście,ale miałam przyjemność go zobaczyć na koncercie w maju!Widać,że ma bardzo dobry kontakt z publicznością,jest rozmowny,a wręcz gadułą ;) Widać,że jest bardzo miła i z ogromnym poczuciem humoru osobą.Do dziś przeżywam to czuję się jak bym się zakochała tak naprawdę!Po prostu kocham Thomasa Andersa za to,że w najtrudniejszych dla mnie chwilach jest ze mną w piosenkach i zdjęciach oraz wideo.Po prostu jestem mu bardzo wdzięczna i dziękuję mu za to,że czuję jego obecność.Ma piękny głos taką z chrypką trochę i taki czarujący,te piwne duże oczy,zabójcze spojrzenie,że po paru minutach można się rozpłynąć-odlecieć ... Po prostu jest moim ideałem faceta jednym słowem!To byłby cud gdybym miała takiego klona hi hi ;-) Drugiego Thomasa w życiu,ale pomarzyć dobra rzecz i nigdy nie zrezygnuje z moich marzeń.Uwielbiam fantazjować o Thomasie pod każdym podtekstem..! Po prostu go kocham i skradł moje serce w 98 roku ;-)

Wiem,że milion fanek go kocha na całym świecie i nie tylko w Polsce,że ma żonę oraz syna!Ale jestem z nim całym sercem i duchem cały czas.Nie mogę przestać patrzeć na jego fotki,wideo i głos-słuchając,aż do zmęczenia mojego!

Jestem samotna i ciężko faceta znalezc,nie szukam podobnego Thomasa lecz normalnego faceta,ale skoro na razie nie mam i nie mam szczęścia do facetów.To Thomas jest zawsze ze mną.W moim życiu wiele pomógł: np. jak leżałam w szpitalach przed przeszczepem nerki to jego muzyka była lekarstwem na każdy ciężki dzień spędzony w szpitalu!A teraz na moją samotność jest moim lekiem,szczęściem i miłością!

Chciała bym mu to powiedzieć w oczy to wszystko ... Chcę mi się płakać,bo tak bym chciała podejść do niego po prosić go o autograf i powiedzieć jaki on jest dla mnie ważny w moim życiu :-*

Pozdrawiam fanów M.T i Thomasa :-)

<3 I love You Thomas Anders <3
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
LadySmile

Post autor: LadySmile »

mimo mojego (przy nim BARDZO) młodego wieku jestem nim zafascynowana i uwielbiam go za ten piękny głos, za elektryzujące spojrzenie, podejście do fanów i kobiet (w porównaniu z Dieterem) i za te świetne piosenki, których nie da się nie lubić :D
"... Baby, don't, don't give up
If your heart is broken
Make a brand new start ..."
SWEETY(slodziak)

Post autor: SWEETY(slodziak) »

Krotko za szczerosc.
ODPOWIEDZ