26.05.2012 Thomas Anders w Szczecinie

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Re: 26.05.2012 Thomas Anders w Szczecinie

Post autor: aragorn »

,,,,,było fantastycznie ,dotarłem dopiero dzisiaj do domu,jeszcze trochę u rodzinki zatrzymałem się,to jest przepiękna sprawa ,Ja osobiście jestem naładowany po tym koncercie i idę za ciosem,zaraz wypełniam ankietę i będę wśród że tak powiem swoich,szkoda tylko że w okolicy nie ma żadnego fanowicza.....a może jednak ktoś jest...podziękowania dla zarządu za fotkę na początku,i pozdrawiam koleżankę z 2rzędu,miejsce2,i kolegę z miejsca1,,,,,,do Lublina mogę zabrać 2 osoby z Grodziska Mazowieckiego za frii ,jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam,było przecudnie,,,,hej :D :)
That's the only thing i really know.......
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

aragorn pisze:,,,,,było fantastycznie ,dotarłem dopiero dzisiaj do domu,jeszcze trochę u rodzinki zatrzymałem się,to jest przepiękna sprawa ,Ja osobiście jestem naładowany po tym koncercie i idę za ciosem,zaraz wypełniam ankietę i będę wśród że tak powiem swoich,szkoda tylko że w okolicy nie ma żadnego fanowicza.....a może jednak ktoś jest...podziękowania dla zarządu za fotkę na początku,i pozdrawiam koleżankę z 2rzędu,miejsce2,i kolegę z miejsca1,,,,,,do Lublina mogę zabrać 2 osoby z Grodziska Mazowieckiego za frii ,jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam,było przecudnie,,,,hej :D :)
Uwielbiam takie full spontan reakcje!!! Ty ze swoim entuzjazmem jesteś SUPER! Do zobaczenia w Lublinie!!!!
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Relacja z TV Pomerania:

Galeria zdjęć z koncertu:
http://www.brandhousenet.pl/?page_id=1690
Awatar użytkownika
domi88
Członek TAFC Polska

Post autor: domi88 »

Ja chyba najpóźniej dotarłam do domu do Lublina, bo dzisiaj :)
Strasznie ciężko wrócić do rzeczywistości po takich niesamowitych wrażeniach :)
Repertuar wspaniały:) A przy "Ready for the victory" - pomyslałam tylko - "chwilo trwaj":) , nie spodziewałam się tej piosenki.

Bardzo się cieszę również z tego, ze poznałam Fan Club, jesteście przesympatyczni:) :)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

domi88 pisze:Strasznie ciężko wrócić do rzeczywistości po takich niesamowitych wrażeniach :)
Prawda??? :) Wprawdzie do następnego razu musimy kilka miesięcy poczekać (chociaż Patryk wprawił nam serca w drżenie swoim tajemniczym postem ;p ), ale najważniejsze, że JEST NA CO CZEKAĆ :D
No i po każdym koncercie więzi miedzy fanclubowiczami będą się zacieśniać ;) Naprawdę wspaniale jest znać Was i móc spędzić trochę czasu razem!!!
SWEETY(slodziak)

Post autor: SWEETY(slodziak) »

Mysle ze pokoncertowym afterparty w Szczecinie wspolne spotkania z fanami i organizatorami stana sie juz stala tradycja do rozmow i milego i sympatycznego spedzania czasu.Pozdrawiam
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

hej,popieram taki plan działania,zróbmy to,jak jest popularny w dalekiej Rosji to sąsiedzi mają być gorsi,może w końcu zagości na liście D.Maciborka rmfm :) :wink:
That's the only thing i really know.......
Awatar użytkownika
asica110

Post autor: asica110 »

Witam, koncert rewelacyjny. Wiele lat czekałam aby "do mnie" przyjechał no i w końcu zjawił się w Szczecinie. Cieszę się z tego koncertu jak dziecko z Mikołaja!!! Zabawa była świetna, repertuar trafiony w samą 10!!! Bawiłam się cudownie. Pozdrawiam wszystkich a przede wszystkim Iwonkę która siedziała w 2-gim rzędzie i pożyczyła mi zapalniczkę!!! Mam nadzieję że zobaczymy się w Lublinie:)
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Cordy

Post autor: Cordy »

SWEETY(slodziak) pisze:Mysle ze pokoncertowym afterparty w Szczecinie wspolne spotkania z fanami i organizatorami stana sie juz stala tradycja do rozmow i milego i sympatycznego spedzania czasu.Pozdrawiam
Jak najbardziej popieram. Teraz w Szczecinie mi nie wyszło Was poznać, ale jak to się mówi co się odwlecze... :)
ilciaB

Post autor: ilciaB »

aragorn pisze:,,,,,.podziękowania dla zarządu za fotkę na początku,i pozdrawiam koleżankę z 2rzędu,miejsce2,i kolegę z miejsca1:)
TO JAAAA :) też dzięki za super imprezę! Thomas jak zwyklę pokazał klasę! kochani wszyscy jesteście super. nie ukrywam, że jestem bardzo zapracowaną osobą i ciężko jest mi znaleźć czas na to by niejednokrotnie pisać na fejsie, czy nawet po koncercie się zobaczyć - wiele rzeczy załatwiam przez telefon :( bardzo chciałabym móc się z Wami spotkać i pogadać, ale nie wiem czy mi się to kiedys uda- pamiętajcie, że jestem duchem z Wami! ;)
asica110 pisze:Witam, koncert rewelacyjny. Wiele lat czekałam aby "do mnie" przyjechał no i w końcu zjawił się w Szczecinie. Cieszę się z tego koncertu jak dziecko z Mikołaja!!! Zabawa była świetna, repertuar trafiony w samą 10!!! Bawiłam się cudownie. Pozdrawiam wszystkich a przede wszystkim Iwonkę która siedziała w 2-gim rzędzie i pożyczyła mi zapalniczkę!!! Mam nadzieję że zobaczymy się w Lublinie:)
Asiu - nie Iwona, tylko Ilona, ale to taki drobny błąd ;).
Do Lublina się raczej niestety nie wybieram, ale zazdroszczę wszystkim, którzy jadę, no i czekam na info od Patryka - bo coś ciekawego jeszcze nam pewnie zarzuci na ruszt :D. Póki co spore szanse, że pojadę do Krakowa i ... zobaczymy jeszcze gdzie. Miło mi było Was wszystkich zobaczyć - kojarzę kilka osób z Katowic, niestety mało osób pewnie mnie kojarzy, ale to jest do naprawienia mam nadzieję! ;) Pozdrawiam i dziękuję za wspaniały koncert organizatorom! Jesteście najlepsi :D
SWEETY(slodziak)

Post autor: SWEETY(slodziak) »

ilciaB przyjezdzaj do Poznania bedize sie dzialo jak zawsze .
Awatar użytkownika
pysia20
Członek TAFC Polska

Post autor: pysia20 »

Witam obejrzałam filmiki z koncertu.Kochani daliście czadu!!!!!Jestescie świetni!!MAGNIFICO CONCERTO!!!pOZDRAWIAM
You Are Not Alone..!!
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

[quote="ilciaB""]D. Póki co spore szanse, że pojadę do Krakowa i ... zobaczymy jeszcze gdzie. Miło mi było :D [/quote]
Ilciu mam nadzieje ze bedziesz w Krakowie i nareszcze sie spotkamy.Pysie20 tez chciala bym w Krakowie poznac.
Awatar użytkownika
ewka_si
Kontakt:

Post autor: ewka_si »

Filmik w lepszej jakości niż mój na telefonie :) Ale zawsze jakaś pamiątka jest :)Super było Thomas dał czadu !
To był mój pierwszy koncert na którym byłam jeśli chodzi o Thomasa i na pewno nie ostatni :D
,,Your good Karma,
everytime I leave you, something bad happens
good karma,
Are you just trying to tell me, that I can´t stay
I don´t need to deal with all this drama
You´re the one that makes me feel this way''
agnieszka1977

Post autor: agnieszka1977 »

Ja już ochłonełam troszkę mi się z tym zeszło.Koncert miodziooooo,super repertuar i naprawdę daliśmy ostro czadu.Pierwszy raz z koncertu mam namacalną pamiątkę - duuuużego okrągłego balona.Miałam spore trudności z jego transportem do domu już miałam dziwne myśli żeby zostawić męża w Szczecinie a na jego miejsce zabrac balon,ale udało się zmieściliśmy się wszyscy .[to oczywiście żarcik]POZDRAWIAM
ODPOWIEDZ