Przedstawcie się :)
-
fan lata80
fan lat 80 moja muza de best
jestem fanem modern talking i ubolewam nad ich rozstaniem . BYŁTO DUET PROFESJONALISTÓW
KTÓRY NIEMA I NIE BĘDZIE MIAŁ NASTEPCÓW PODOBNIE JAK MICHAEL JACSON .PRZECIESZ BOLEN TO ZNAKOMITY KOMPOZYTOR KTÓREMU ZAWDZIECZAMY MODERN TALKING I ON WYPROMOWAŁ ANDERSA NA SWOJEGO SOLISTE M.. T. A THOMAS MA NIESPOTYKANĄ BARWE DZWIEKU . I TYLE MAM DO POWIEDZENIA.
KTÓRY NIEMA I NIE BĘDZIE MIAŁ NASTEPCÓW PODOBNIE JAK MICHAEL JACSON .PRZECIESZ BOLEN TO ZNAKOMITY KOMPOZYTOR KTÓREMU ZAWDZIECZAMY MODERN TALKING I ON WYPROMOWAŁ ANDERSA NA SWOJEGO SOLISTE M.. T. A THOMAS MA NIESPOTYKANĄ BARWE DZWIEKU . I TYLE MAM DO POWIEDZENIA.
Ostatnio zmieniony pt maja 04, 2012 5:27 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Na forum nie piszemy wielkimi literami - proszę wyłączyć caps locka.
Powód: Na forum nie piszemy wielkimi literami - proszę wyłączyć caps locka.
- MTalkingusia28
Re: Przedstawcie się :)
O tak, Modern Talking to był niepowtarzalny duet. Zgadzam się w 100% z przedmówcą. W ogóle lata 80. to nieśmiertelne lata. Piękne i niezapomniane hity tamtej dekady. No i oczywiście jest to zespół niezastąpiony, bo podrobić się ich niestety nie da jak to różni jego naśladowcy myślą. Thomas ma cudowny głos i bardzo się cieszę, że nie przestał nagrywać swoich solówek, które mnie zachwycają z każdym dniem coraz bardziej. 
Oczywiście witam nowego uczestnika Forum bardzo serdecznie.
Oczywiście witam nowego uczestnika Forum bardzo serdecznie.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
-
piotras1272
Witamy wszystkich nowych członków 
-
Zbyszkowa
Witam się z Wami
Modern Talking słucham od dawna i od dawna bardzo lubię, to muzyka mojej młodości. Teraz chętnie słucham też Thomasa Andersa, który dla mnie jest jak wino, im starszy, tym lepszy (muzycznie, muzycznie
). Pozdrawiam pozostałych miłośników zarówno duetu, jak i solisty.
- Karolek78
- pieniu85
Po kilku latach odwiedzania i zagłębiania sie w forum w końcu postanowiłem zarejestrować się i napisać 
Jestem przede wszystkim ogromnym fanem zespołu Blue System od którego to zaczęła się cała moja przygoda z muzyką.
pozdrawiam
Jestem przede wszystkim ogromnym fanem zespołu Blue System od którego to zaczęła się cała moja przygoda z muzyką.
pozdrawiam
- Karolek78
-
SWEETY(slodziak)
Witam mam na imie Jarek (slodziak) nie ktorzy z was mnie poznali na afterparty po koncercie w Szczecinie.Ciesze sie ,ze niektorych z was moglem poznac osobiscie.gg:2822537 lub skype: jarek.szlaski.1234 zapraszam
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
Cześć Jarek miło mi cię poznać
.
Mam nadzieję, że będzie ci się dobrze dyskutowało
.
Mam nadzieję, że będzie ci się dobrze dyskutowało
- asica110
Witam mam na imię Joaśka i mam 31 wiosen... nie nie od dziś 32 wiosny
Dołączyłam do was nie dawno ale MT słucham od 5-go roku życia i na pewno będę ich słuchać do ostatniego
Spotkaliśmy się w sektorze FAN w Szczecinie i myślę że nie po raz ostatni
Pozdrawiam serdecznie
- Evaalex
Witam Cie serdecznie na forum.asica110 pisze:Witam mam na imię Joaśka i mam 31 wiosen... nie nie od dziś 32 wiosnyDołączyłam do was nie dawno ale MT słucham od 5-go roku życia i na pewno będę ich słuchać do ostatniego
Spotkaliśmy się w sektorze FAN w Szczecinie i myślę że nie po raz ostatni
Pozdrawiam serdecznie
-
SWEETY(slodziak)
Kochani male uzupelnienie aby bylo przejrzyscie :
fonik 792014880
mail yaras_26@o2.pl
jaro80_80@o2.pl
gg 2822537
skype jarek.szlaski.1234
fonik 792014880
mail yaras_26@o2.pl
jaro80_80@o2.pl
gg 2822537
skype jarek.szlaski.1234
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Witam.Nazywam się Aleksandra,mam 28 lat. Jestem z pięknej miejscowości o nazwie Barlinek(woj.zachodniopomorskie)-36 km od Gw Wlkp.Jestem fanką Modern Talking od 1998 roku i przez wiele lat Dietera Bohlena byłam fanką,ale od 2000 roku jestem fanką zakochaną po uszy w Thomasie Andersie
Do tej pory słucham M.T, i Thomasa solowych piosenek!!!
Pozdrawiam wszystkich fanów
Pozdrawiam wszystkich fanów
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- Kasia1984
Wtam wszystkich moje imie jest Kasia muzyke MODERN TALKING oraz DIETERA BOHLENA i THOMASA ANDERSA schucam od 14 lat i powiem tylko to oni dwa sa You're My Heart You're My Soul
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Witajcie dziewczęta
Kasiu i Aleksandro. Mam nadzieję,że nie "wpadłyście" na Nasze Forum tylko na chwilkę,a że będziecie zaglądały tu w miarę regularnie i pisały z nami
. Pozdrawiam.
Kasiu i Aleksandro. Mam nadzieję,że nie "wpadłyście" na Nasze Forum tylko na chwilkę,a że będziecie zaglądały tu w miarę regularnie i pisały z nami
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
Cześć Kasiu i Aleksandro fajnie, że do nas dołączyliście.
Mam nadzieję, że dobrze tutaj trafiliście
.
Mam nadzieję, że dobrze tutaj trafiliście