Przedstawcie się :)

Tutaj każdy nowy użytkownik forum może przedstawić się i zapoznać z innymi fanami.
ODPOWIEDZ
fan lata80

fan lat 80 moja muza de best

Post autor: fan lata80 »

jestem fanem modern talking i ubolewam nad ich rozstaniem . BYŁTO DUET PROFESJONALISTÓW
KTÓRY NIEMA I NIE BĘDZIE MIAŁ NASTEPCÓW PODOBNIE JAK MICHAEL JACSON .PRZECIESZ BOLEN TO ZNAKOMITY KOMPOZYTOR KTÓREMU ZAWDZIECZAMY MODERN TALKING I ON WYPROMOWAŁ ANDERSA NA SWOJEGO SOLISTE M.. T. A THOMAS MA NIESPOTYKANĄ BARWE DZWIEKU . I TYLE MAM DO POWIEDZENIA.
Ostatnio zmieniony pt maja 04, 2012 5:27 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Na forum nie piszemy wielkimi literami - proszę wyłączyć caps locka.
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Re: Przedstawcie się :)

Post autor: MTalkingusia28 »

O tak, Modern Talking to był niepowtarzalny duet. Zgadzam się w 100% z przedmówcą. W ogóle lata 80. to nieśmiertelne lata. Piękne i niezapomniane hity tamtej dekady. No i oczywiście jest to zespół niezastąpiony, bo podrobić się ich niestety nie da jak to różni jego naśladowcy myślą. Thomas ma cudowny głos i bardzo się cieszę, że nie przestał nagrywać swoich solówek, które mnie zachwycają z każdym dniem coraz bardziej. :)

Oczywiście witam nowego uczestnika Forum bardzo serdecznie. :wink:
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
piotras1272

Post autor: piotras1272 »

Witamy wszystkich nowych członków ;)
Zbyszkowa

Post autor: Zbyszkowa »

Witam się z Wami :) Modern Talking słucham od dawna i od dawna bardzo lubię, to muzyka mojej młodości. Teraz chętnie słucham też Thomasa Andersa, który dla mnie jest jak wino, im starszy, tym lepszy (muzycznie, muzycznie :) ). Pozdrawiam pozostałych miłośników zarówno duetu, jak i solisty.
Awatar użytkownika
Karolek78

Post autor: Karolek78 »

Witamy na forum!
Karolek78
Awatar użytkownika
pieniu85

Post autor: pieniu85 »

Po kilku latach odwiedzania i zagłębiania sie w forum w końcu postanowiłem zarejestrować się i napisać :D
Jestem przede wszystkim ogromnym fanem zespołu Blue System od którego to zaczęła się cała moja przygoda z muzyką.
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Karolek78

Post autor: Karolek78 »

Witaj na forum. Mam nadzieję że często tu będziesz zaglądał.
Karolek78
SWEETY(slodziak)

Post autor: SWEETY(slodziak) »

Witam mam na imie Jarek (slodziak) nie ktorzy z was mnie poznali na afterparty po koncercie w Szczecinie.Ciesze sie ,ze niektorych z was moglem poznac osobiscie.gg:2822537 lub skype: jarek.szlaski.1234 zapraszam
polaczek892
Członek TAFC Polska

Post autor: polaczek892 »

Cześć Jarek miło mi cię poznać :D :D :D .
Mam nadzieję, że będzie ci się dobrze dyskutowało :wink: :wink: :wink: .
Awatar użytkownika
asica110

Post autor: asica110 »

Witam mam na imię Joaśka i mam 31 wiosen... nie nie od dziś 32 wiosny :wink: Dołączyłam do was nie dawno ale MT słucham od 5-go roku życia i na pewno będę ich słuchać do ostatniego :D Spotkaliśmy się w sektorze FAN w Szczecinie i myślę że nie po raz ostatni :D Pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

asica110 pisze:Witam mam na imię Joaśka i mam 31 wiosen... nie nie od dziś 32 wiosny :wink: Dołączyłam do was nie dawno ale MT słucham od 5-go roku życia i na pewno będę ich słuchać do ostatniego :D Spotkaliśmy się w sektorze FAN w Szczecinie i myślę że nie po raz ostatni :D Pozdrawiam serdecznie
Witam Cie serdecznie na forum.
SWEETY(slodziak)

Post autor: SWEETY(slodziak) »

Kochani male uzupelnienie aby bylo przejrzyscie :
fonik 792014880
mail yaras_26@o2.pl
jaro80_80@o2.pl
gg 2822537
skype jarek.szlaski.1234
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Witam.Nazywam się Aleksandra,mam 28 lat. Jestem z pięknej miejscowości o nazwie Barlinek(woj.zachodniopomorskie)-36 km od Gw Wlkp.Jestem fanką Modern Talking od 1998 roku i przez wiele lat Dietera Bohlena byłam fanką,ale od 2000 roku jestem fanką zakochaną po uszy w Thomasie Andersie ;) Do tej pory słucham M.T, i Thomasa solowych piosenek!!!

Pozdrawiam wszystkich fanów :-)
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
Kasia1984

Post autor: Kasia1984 »

Wtam wszystkich moje imie jest Kasia muzyke MODERN TALKING oraz DIETERA BOHLENA i THOMASA ANDERSA schucam od 14 lat i powiem tylko to oni dwa sa You're My Heart You're My Soul
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Witajcie dziewczęta :D
Kasiu i Aleksandro. Mam nadzieję,że nie "wpadłyście" na Nasze Forum tylko na chwilkę,a że będziecie zaglądały tu w miarę regularnie i pisały z nami :) . Pozdrawiam.
polaczek892
Członek TAFC Polska

Post autor: polaczek892 »

Cześć Kasiu i Aleksandro fajnie, że do nas dołączyliście.
Mam nadzieję, że dobrze tutaj trafiliście :) :) :) :) .
ODPOWIEDZ