26.05.2012 Thomas Anders w Szczecinie

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

Re: 26.05.2012 Thomas Anders w Szczecinie

Post autor: sebciu1974 »

Witajcie. Wielkie dzięki za linki i pierwsze komentarze. Koncert ten na pierwszy rzut oka (mojego) różnił się od większości pozostałych trzema rzeczami. Stwierdzam to na podstawie zdjęć i komentarzy.
1. Zmieniony repertuar - BOMBA !!! wielki plus i nadzieja na tego Medleya w Poznaniu (już warto jechać)
2. Koncert w amfiteatrze w świetle dziennym - hmmm jakoś mi to nie pasuje
3. No i ten zarost Thomasa, jakoś mi się nie podoba.
A więc jeden wielki plus i dwa małe minusiki. Liczę na same plusy w Poznaniu :D
Awatar użytkownika
ewka_si
Kontakt:

Post autor: ewka_si »

Czuję się do wartościowana :) Spełniły się moje marzenia i na żywo widziałam Thomasa :D Sobota mimo że po pracy minęła super,świetny koncert ,ekstra hit Medley czego chcieć więcej :) Baaaaaardzo mi się podobało
,,Your good Karma,
everytime I leave you, something bad happens
good karma,
Are you just trying to tell me, that I can´t stay
I don´t need to deal with all this drama
You´re the one that makes me feel this way''
Awatar użytkownika
fredka
Członek TAFC Polska

Post autor: fredka »

Chciałabym podziekowac wszystkim obecnym na kocercie za wspaniałą wspólna zabawę. Koncert był naprawdę udany. Dziekuję całemu zarządowi, że mogłam wziąć udział w spotkaniu w radio. Jesteście wielcy! Bardzo się ciesze, ze mogłam Was spotkac poraz kolejny na koncercie Thomasa:)
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

fredka pisze:Chciałabym podziekowac wszystkim obecnym na kocercie za wspaniałą wspólna zabawę. Koncert był naprawdę udany. Dziekuję całemu zarządowi, że mogłam wziąć udział w spotkaniu w radio. Jesteście wielcy! Bardzo się ciesze, ze mogłam Was spotkac poraz kolejny na koncercie Thomasa:)
Elu, zazdroszcze Tobie tego spotkania w radio z Thomasem. Ja go kiedys tak po programie Sixteen spotkalam. Jak wyloczyli kamery wszyscy weszli na scene i Thomas pisal autografy. Bylo wspaniale. Zyje z nadzieja na spotkanie sie z Toba na koncercie we Wroclawiu.
SWEETY(slodziak)

Post autor: SWEETY(slodziak) »

Witam was wszystkich użytkowników i fanów Thomasa.Coz gadać dalej wszystko chyba zostało już powiedziane przez poprzednich przedmówców.Ciesze sie , ze moglem niektorych z was poznac osobiscie na po koncertowym after party .Na koniec mojej wypowiedzi bedac pierwszy raz na takim koncercie i z taka gwiazda , serdeczne wielkie podziekowania dla Patryka i organizatorow.Podjarany koncertem w Szczecinie mysle ze sie wybiore na kolejny koncert 1 grudnia 2012 w Poznaniu.FANI LACZMY SIE
Cordy

Post autor: Cordy »

Witam wszystkich! Od jakiegoś czasu przeglądałem Wasze forum, ale dopiero teraz zdecydowałem się, że napiszę. Również byłem wczoraj na koncercie (akurat w sektorze A) i bardzo mi się podobał. Byłem już na kilku innych koncertach w Berlinie, ale ten miał swój kameralny klimat. Poza tym jestem wielkim fanem Thomasa :-)

Fan Club nie zawiódł fajnie to wyglądało z mojego sektora. Jak czas pozwoli to na pewno pojadę na następny koncert i chętnie się z Wami spotkam.

P.S. Mam kilka filmików ze wczoraj, więc postaram się za jakiś czas wrzucić coś na YT.
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Post autor: Naddel »

Kochani! To był mój pierwszy koncert Thomasa, czekałam 14 lat, by móc zobaczyć na żywo mojego Idola. Byłam wczoraj i nadal jestem pod takim wrażeniem, że z samego koncertu niewiele pamiętam :-) Dla mnie to przeogromne przeżycie!! :D Było mega! :D (plus pozdrawiam Słodziaka oraz chłopaków z Goleniowa :-)) Ja też jadę do Poznania 1 grudnia :D
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
Maringo18
Członek TAFC Polska

Post autor: Maringo18 »

Cześć ja dopiero wróciłem ze Szczecina. Wrażenia naprawdę super nie do opisania.. Pierwszy raz mogłem się z wami bawić na i po koncercie jesteście naprawdę super, jeszcze się nie raz zobaczymy ... Dziękuje za pozdrowienia Naddel . a i pozdrowionka dla Michasi i Marysi :* a Pani Izabali dziękuje za szaliczek
Ostatnio zmieniony pn maja 28, 2012 21:06 przez Maringo18, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Wow!!!

Powiedzmy że jestem w domu. Co za szalony wekend!!! :) A jeszcze After AIR Party w samolocie - tego się nie spodziewałem. Piotr wszystko wyjaśni.
Dzięki wszystkim co byli z nami za super zabawę. Miło Was spotkać.
Ci co planują Poznań namawiam dodatkowo na Wrocław, przecież to niedaleko, a z Wrocławia do mnie do Krakowa też szybko można dojechać. Trzy koncerty to mega zabawa!!! A będzie warto zaliczyć też całą trasę.
To jeszcze nie koniec niespodzianek do Thomasa, zaskoczy Was bardzo niebawem w tym roku, bo...
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

33ccd pisze:To jeszcze nie koniec niespodzianek do Thomasa, zaskoczy Was bardzo niebawem w tym roku, bo..
Patryk, jak zwykle jesteś bardzo tajemniczy.Kolejny raz wystawiasz moją cierpliwość na ciężką próbę.Ale był czas przywyknąć,więc grzecznie czekam.Czym znów nas zaskoczysz?Pozdrawiam milutko :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

33ccd pisze:To jeszcze nie koniec niespodzianek do Thomasa, zaskoczy Was bardzo niebawem w tym roku, bo...
:D No Paaaatryyyk, nooo! :D Ty to wiesz, jak zawrócić w głowie!!! ;p
Naddel pisze:pozdrawiam Słodziaka oraz chłopaków z Goleniowa
ja również :D oraz wszystkich uczestników tamtej wspaniałej soboty!!!
Maringo18 pisze:Pani Izabali dziękuje za szaliczek
ależ proszę bardzo ;) przyda się na jesienno-zimowe koncerty ;)
33ccd pisze:Ci co planują Poznań namawiam dodatkowo na Wrocław, przecież to niedaleko, a z Wrocławia do mnie do Krakowa też szybko można dojechać. Trzy koncerty to mega zabawa!!! A będzie warto zaliczyć też całą trasę.
Kusisz, kusisz i.....no pewnie skusisz!!! ;)
SWEETY(slodziak)

Post autor: SWEETY(slodziak) »

Mam nadzieje ze w koncu Patryk uchyli rabka tajemnicy.Kochani mam prosbe do tych co poznalem ,jezeli mozecie wyslijcie jakies dane do kontaktu na skrzynke prywatna.Pozdro dla was.
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Zapraszamy do zapoznania się z relacją z Koncertu Thomasa w Szczecinie!!!

LINK: http://thomas-anders.com.pl/akt/?p=25603
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Pkmodern pisze:Zapraszamy do zapoznania się z relacją z Koncertu Thomasa w Szczecinie!!!
Nic dodać,nic ująć.Nawet zawodowy dziennikarz nie opisał by lepiej,bo tutaj są prawdziwe emocje fana.Brawo Piotruś :!: :!: :!: Miło było spotkać się z Wami i z Thomasem-dziękuję i pozdrawiam :D :D :D
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Pkmodern pisze:Zapraszamy do zapoznania się z relacją z Koncertu Thomasa w Szczecinie!!!

LINK: http://thomas-anders.com.pl/akt/?p=25603
Dzieki za ciekawa relacje z ktorej sie bardzo ucieszylam.Mam nadzieje ze po koncercie w Krakowie uda wam sie porzadna aftershow party uzadzic. Jak to sie uda to przyjde na nia z tymi kloezankami z ktory<m ostatnio bylam i paroma nowymi osobami.Prawie wszystkie maja nika na forum. Danka i Ilona nie posiadajace nika na forum braly juz udzial w ostatnim aftershow party.
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Kolejna ciekawa relacja i zdjęcia ze Szczecina:
http://szczecinblog.pl/2012/thomas-ande ... g-relacja/
ODPOWIEDZ