Oczywiscie, jak najbardziej, wlacze nasza witryne i radio do promocji HITPARADA 80`. Pomysł jest przedni i trzymam kciuki aby wszystkie zalozenia sie powiodly i ilość fanow muzyki, ktora wszyscy kochamy dopisala.
Czekam na wiec na materialy
Koleżanko z italodance.pl czy mogłabyś podać mi maila na który przesłałbym materiały promocyjne dotyczące HITPARADA 80 część 1? Nie mogę znaleźć kontaktu do Ciebie na witrynie. Od wtorku lub najpóźniej środy bilety będą dostępne za pośrednictwem TICKETPRO a także jak zwykle w sieciach EMPiK, SATURN, MEDIAMARKT i MEDIAEXPERT
batman pisze:Koleżanko z italodance.pl czy mogłabyś podać mi maila na który przesłałbym materiały promocyjne dotyczące HITPARADA 80 część 1? Nie mogę znaleźć kontaktu do Ciebie na witrynie. Od wtorku lub najpóźniej środy bilety będą dostępne za pośrednictwem TICKETPRO a także jak zwykle w sieciach EMPiK, SATURN, MEDIAMARKT i MEDIAEXPERT
Adres, wysłałam na Twoje PW ....czekam na informacje i materialy
Witam. Niestety Arek nie może się z powodów nieznanych mi bliżej włączyć w kampanię reklamową dot. HITPARADY80' część I. Czy oprócz Koleżanki Marioli z italodance.pl ktoś chciałby się włączyć w rozpropagowanie tej imprezy?
Bufor wizualny dla męskiej części fanów Dietera, kobieca odmiana przyjemnych brzmień stworzonych przez studio 33. Piosenki nawet jeśli częściowo były "odpadami" po MT to według mnie jak na odrzuty wypadają świetnie i nigdy nie traktowałem ich jako gorsze wydania. Jestem też zdania że część z nich została napisana z myślą o niej ponieważ nie wyobrażam sobie by Bohlen po sukcesie pierwszej płyt ciągle ją "olewał" i zostawiał okrawki.
Proste kompozycje jak ulał pasowały to wokalnych umiejętności Caroliny, wręcz dodawała im uroku i choć nigdy nie potrafiłem określić swoich ulubionych kompozycji to wiem że trzy pierwsze albumy (a zwłaszcza z roku 1987) idealnie wpasowują się w mój gust.
Który album najbardziej lubicie? Ja najbardziej czwarty chyba a najmniej trzecie, ale to sa tak minimalne różnice, gdyż każda niemal piosenka jest perfekcyjna.