Ale super,znowu się spotkamy.A czy uroczy małżonek też się pojawi?Do zobaczenia!!!fredka pisze:Ja też nocuję w Amicusie.
26.05.2012 Thomas Anders w Szczecinie
- michal.czeslaw
Re: 26.05.2012 Thomas Anders w Szczecinie
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Naddel pisze:A ja tak z innej beczki. No bo ja w FC, a bilet kupiłam wcześniej i mam w sektorze A, no i się chciałam dowiedzieć, czy wszyscy stąd będziecie w sektorze FAN czy może ktoś tez zbłądził w inne rejony?
Tak na przyszłość.Jeżeli jesteście już członkami TAFCPL to pamiętajcie,aby powstrzymywać się z szybkim kupowaniem biletów.Nasz wspaniały zarząd zawsze zaklepuje sektor Fan najbliżej sceny i lepiej poczekać aż Patryk (33ccd)da znać o biletach do sektoru FanThomas A pisze:zanim zostałem członkiem TAFC bilet na koncert już miałem na sektor A
- JoannaIzabella
Zamulała z powodu - oględnie mówiąc - nikłego ruchu w temacie przypominam, żeby zabrać białe szaliki i świeczuszki na baterie - a nuż się przydadzą. No i trudno, powiem to - jestem przerażona poziomem zaangażowania w ten koncert. Wiem, że będą zestawy FAN wliczone w cenę biletu, ale... no tak wszystko na głowie Patryka i Zarządu..? Gdzie nasza inwencja??????? Niedługo zaczniemy po prostu siedzieć na koncertach, jak te sztywne VIPy..... Ehhhhhhhh.... tyle osób, tyle głów, w których na pewno wyklułby się nie jeden fajny pomysł i...nic?
- Naddel
- Członek TAFC Polska
Tak? A jakie masz miejsce, który rząd?Thomas A pisze:zanim zostałem członkiem TAFC bilet na koncert już miałem na sektor A
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
- JoannaIzabella
....czy te miejsca i rzędy naprawdę wymagają dyskusji na forum...? Nie powinno tu być raczej rozmów na temat, co nowego możemy zaprezentować Thomasowi...?
Ale może się czepiam........
Ile osób Z FAN-CLUBU właściwie się wybiera..?
Ile osób Z FAN-CLUBU właściwie się wybiera..?
- michal.czeslaw
Pewnie niewielu,bo odzew marny.Dowiemy się na miejscu.Nie łudż się Asiu,że coś z tych fanów nowego wyciśniesz.Czasu pozostało niewiele.Można by tak pałeczki świecące,lub te tuby z płatkami róż?Nic więcej mi do mojej pustej bani nie przychodzi.Wniosek nasuwa mi się smutny,że fanom wszystko jedno,ale pewnie nie wszystkim.Pozdrawiam milutko.JoannaIzabella pisze:Ile osób Z FAN-CLUBU właściwie się wybiera..?
-
thomas1100
- Członek TAFC Polska
To może faktycznie kupić te tuby z płatkami róż,przecież jeszcze w końcu jest powyżej tygodnia można coś ciekawego wymyślić. Jakby ktoś miał jakiś ciekawy pomysł to zapraszamy do podzielenia się nim z nami. Co tyle głów to nie jedna. 
- Naddel
- Członek TAFC Polska
No raczej. Ta uwaga powinna byłą paść kilka stron temu, pod intensywnymi dyskusjami kto-gdzie-i w którym rzędzie. Lub w ogóle.JoannaIzabella pisze:....czy te miejsca i rzędy naprawdę wymagają dyskusji na forum...? Nie powinno tu być raczej rozmów na temat, co nowego możemy zaprezentować Thomasowi...?
?
Widziałam, że dużo nowych osób się zapisało do FC i sądzę, że to z powodu koncertu w Szczecinie. Więc pewnie będzie dużo "świeżaków", którzy nie bardzo nawet wiedzą z czym się je te Fan-Action...
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
- JoannaIzabella
...tylko nie padła. Ale są osoby, które od początku wiedziały, że jadą i..nie za wiele się działo. Ja podjęłam decyzję o wyjeździe dopiero kilka dni temu; a ponieważ, jak słusznie zauważyłaś, będzie sporo nowicjuszy - tym bardziej sprawa FanAction powinna być poruszana, żeby mieli jakąkolwiek orientację.Naddel pisze:Ta uwaga powinna byłą paść kilka stron temu
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
FAN ACTION SZCZECIN
SEKTOR FAN - Informacja FAN ACTION
Organizator przypomina o zakazie używania aparatów z obiektywami i wszystkich rodzajów kamer video. W aparatach compaktowych prosi się nie używać lamp błyskowych.
Przed koncertem Thomas dostanie spory bukiet róż na powitanie i kosz polskich smakołyków.
Podczas koncertu planowane są:
1. Piosenka Give Me Peace On Earth, a potem przy innych wolnych piosenkach odpalamy zimne ognie , zapalniczki, komórki, światełka ledowe.
2.Jak zobaczycie ” WIELKIE BALONY METROWE” Puszczamy nadmuchane wcześniej balony na jednej szybkiej piosence – DAMY ZNAĆ JAKA!!!
3. Na piosence finałowej You're My Heart, You're My Soul jak Thomas wyjdzie zza kulis i zacznie najpierw opowiadać o tej piosence, a potem ŚPIEWAĆ bez podkładu muzycznego czyli ACAPELLA to rzucamy białymi różami na scenę.a nie w Thomasa. DOPIERO JAK ZACZNIE ŚPIEWAC!!! Proszę o powstrzymanie emocji i nie rzucanie róż wcześniej!!!
4. Wręczenie bukietu róż do Fan Clubu i całego sektora FAN
To wszystko na co mamy kasę.
SEKTOR FAN - Informacja FAN ACTION
Organizator przypomina o zakazie używania aparatów z obiektywami i wszystkich rodzajów kamer video. W aparatach compaktowych prosi się nie używać lamp błyskowych.
Przed koncertem Thomas dostanie spory bukiet róż na powitanie i kosz polskich smakołyków.
Podczas koncertu planowane są:
1. Piosenka Give Me Peace On Earth, a potem przy innych wolnych piosenkach odpalamy zimne ognie , zapalniczki, komórki, światełka ledowe.
2.Jak zobaczycie ” WIELKIE BALONY METROWE” Puszczamy nadmuchane wcześniej balony na jednej szybkiej piosence – DAMY ZNAĆ JAKA!!!
3. Na piosence finałowej You're My Heart, You're My Soul jak Thomas wyjdzie zza kulis i zacznie najpierw opowiadać o tej piosence, a potem ŚPIEWAĆ bez podkładu muzycznego czyli ACAPELLA to rzucamy białymi różami na scenę.a nie w Thomasa. DOPIERO JAK ZACZNIE ŚPIEWAC!!! Proszę o powstrzymanie emocji i nie rzucanie róż wcześniej!!!
4. Wręczenie bukietu róż do Fan Clubu i całego sektora FAN
To wszystko na co mamy kasę.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- domi88
- Członek TAFC Polska
Nie mogę sie doczekać koncertu 
- Maringo18
- Członek TAFC Polska
Nie lepiej jest się spotkać przed koncertem i wszystko dokładnie omówić niż tutaj pisać . To chyba lepszy pomysł , bo z mojego punktu widzenia to nic tutaj nie wynika i nic się nie dowiedziałem bo każdy pisze co innego .
- 33ccd
- Kontakt:
Ok zorganizuj to to się przekonasz jak to jest.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- Maringo18
- Członek TAFC Polska
No OK to pewnie jak spotkanie klasowe nikt nie przychodzi . To ja już nic nie mówię
będę czytał:)
- JoannaIzabella
Maringo18 pisze:nic się nie dowiedziałem bo każdy pisze co innego .
Ale może jakimś cudem uda się, jak już wszyscy będą na swoich miejscach w sektorze wytypować parę osób ze "starych" członków FC, aby przeszli rzędami i przypomnieli o tych najważniejszych sprawach. Wydaje mi się to możliwe do zrealizowania. Nie będzie to dużym problemem a spróbować warto - przecież cel jest ważny
- 33ccd
- Kontakt:
Witajcie.
Macie bardzo gorące pozdrowienia od Thomasa i jego zespołu z Wrocławia. Podkręceni atmosferą Kadzielni i spodziewają się czegos podobnego w Szczecinie. Thomas w super formie i w bardzo pozytywnie zaskakującym wyglądzie. Dopytywał wraz z Larsem o ten koncert. Jak idzie sprzedaż, ile miejsc mieści amfiteatr, gdzie będzie sektor Fan Clubu itp
Macie bardzo gorące pozdrowienia od Thomasa i jego zespołu z Wrocławia. Podkręceni atmosferą Kadzielni i spodziewają się czegos podobnego w Szczecinie. Thomas w super formie i w bardzo pozytywnie zaskakującym wyglądzie. Dopytywał wraz z Larsem o ten koncert. Jak idzie sprzedaż, ile miejsc mieści amfiteatr, gdzie będzie sektor Fan Clubu itp
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!