11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki!
- Ann
- Członek TAFC Polska
Re: 11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki!
Ja miałam być na tym koncercie ale niestety nie byłam bo kilka dni wcześniej musiałam iść do szpitala 
MY DREAMS COME TRUE 
- Evaalex
Szkoda, bo chciaqlam Cibie nareszcie poznacAnn pisze:Ja miałam być na tym koncercie ale niestety nie byłam bo kilka dni wcześniej musiałam iść do szpitala
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Widziałam i byłam nie miło tym zaskoczona,ponieważ liczyłam na taką pamiątkę33ccd pisze:A będąc w Spodku nie widzieliście że kamer nie ma???
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Agnieszka!! Nie zmieniaj moich słów. Na top80 napisałem:
....W przypadku sporego zainteresowania są plany oficjalnej rejestracji koncertu....
Plany to nie deklaracja że będzie na pewno. Koszty profesionalnego nagrania są spore ponad 100 000zł + reklama i dystrybucja, no chyba że chcesz mieć taki bubel jak dvd z Koblenz.
Niestety nie dostaliśmy zgody na pilotechnikę itp, więc efekt był by marny.
....W przypadku sporego zainteresowania są plany oficjalnej rejestracji koncertu....
Plany to nie deklaracja że będzie na pewno. Koszty profesionalnego nagrania są spore ponad 100 000zł + reklama i dystrybucja, no chyba że chcesz mieć taki bubel jak dvd z Koblenz.
Niestety nie dostaliśmy zgody na pilotechnikę itp, więc efekt był by marny.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- michal.czeslaw
Dzięki za drugą część foto-relacji

- Evaalex
Ja tez dzuiekuje za droga czesc fotorelacji. Piekne zdjecia
- Ann
- Członek TAFC Polska
Przyłączam się do podziękowań.Super fotki 
MY DREAMS COME TRUE 
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Patryk,nie krzycz na mnie !!33ccd pisze:Agnieszka!! Nie zmieniaj moich słów.
Czy było napisane tak :
Czy ja napisałam,tak:33ccd pisze:....W przypadku sporego zainteresowania są plany oficjalnej rejestracji koncertu....
Nie zacytowałam,napisałam własnymi słowami,być może źle zrozumiałam. Liczyłam po prostu na jakąś pamiątkę. Starczyło by mi nagranie z prywatnej kamerkiatlantyda ;o) pisze:...na Top80 przeczytali,że koncert będzie rejestrowany....
Tak czy inaczej będzie wywiad i video relacja ze Spodka?
- Geronimo
Mam nadzieję, że za odkopywanie starych tematów jest jakaś specjalna nagroda na forum, łopata z pozytywką czy coś 
Mam pytanie odnośnie liczby ludzi na koncertach duetu w naszym kraju w '98 roku.
Mam pytanie odnośnie liczby ludzi na koncertach duetu w naszym kraju w '98 roku.
Wcześniej znalazłem też w tym temacie takie info:Tomolo pisze:Ale jeżeli nawet "niecałe" 8 tyś. to i tak rewelacyjna frekwencja w porównaniu z MT z 98 i B_System z 92r....
Więc właśnie, są jakieś oficjalne źródła? Jak z innymi miejscowościami, tj. Sopotem, Poznaniem i Warszawą - bo takie są wymienione na stronie? Ile kosztowały bilety na te występy? Również będę niesamowicie wdzięczny za analogiczne informacje odnośnie koncertu Blue System w Poznaniu i Katowicach w 1992 r.Tomolo pisze:Wizualnie wydaje mi się że na MT w 98 roku było mniej, a podawali wtedy liczbe ok. 6 tys.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Ja byłam na koncercie w Warszawie w 98 roku, miałam 16 lat (więc wiek taki głupi nieco) i niewiele z wtedy pamiętam. Koncert odbywał się na Torze Łyżwiarskim Stegny, więc obiekt spory, stałam z siostrą i tatą w okolicach, ja wiem, 10 rzędu od sceny? Ale to max i było luźno w miarę, wystarczyło pare kroków w tył dać, żeby wyjść ze zbitej w miarę grupy. Na pewno nie byliśmy rozciągnięci na całą szerokość obiektu (tak wygląda tor Stegny z lotu ptaka: http://grafik.rp.pl/grafika_zw/456042,237952,9.jpg, scena była umieszczona z tego co pamiętam po prawej stronie, na łuku, więc na krótszej "ścianie"). Niestety nie pamiętam cen biletów, ale gdzieś bilet swój wciąż mam, schowany, jak znajdę i sprawdzę, to napiszę.
- Geronimo
Jeżeli masz możliwość, to możesz od razu zeskanować, będę bezgranicznie wdzięczny! Niezwykle mnie ciekawi, jak wyglądały.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Uderz do forumowej Atlantydy, ona na fejsie wstawiała zdjęcie swoich biletów z koncertów i wrzucała bilet z 98 roku, tylko że Aga była chyba w Katowicach, a widziałam, że bilet identycznie wyglądał jak ten mój.