Wiadomo.To co proponujesz siostro?Szaliki mamy z Katowic,zimne ognie i balony,oraz róże pewnie przygotuje zarząd.Zupełnie nie wiem co by jeszcze można zrobić.Może macie jakieś pomysły?ilciaB pisze: Kilka razy już ruszałam ten temat, ale nikt się nie rwie do tego, a sama nic nie zrobię
26.05.2012 Thomas Anders w Szczecinie
- michal.czeslaw
Re: 26.05.2012 Thomas Anders w Szczecinie
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Witam.
Dla przypomnienia jest to ostatni tydzień / do 18.05 / dla tych co jeszcze nie zamówili biletów na koncert. Sektor Fan, blisko sceny.
Dla przypomnienia jest to ostatni tydzień / do 18.05 / dla tych co jeszcze nie zamówili biletów na koncert. Sektor Fan, blisko sceny.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- JoannaIzabella
Powoli siada fantazja.....? Nieeee no, nie dajmy się!!!michal.czeslaw pisze:Wiadomo.To co proponujesz siostro?Szaliki mamy z Katowic,zimne ognie i balony,oraz róże pewnie przygotuje zarząd.Zupełnie nie wiem co by jeszcze można zrobić.Może macie jakieś pomysły?ilciaB pisze: Kilka razy już ruszałam ten temat, ale nikt się nie rwie do tego, a sama nic nie zrobię
-
ilciaB
Pomóż nam - Ty jesteś obcykana w tym temacieJoannaIzabella pisze:Powoli siada fantazja.....? Nieeee no, nie dajmy się!!!michal.czeslaw pisze:Wiadomo.To co proponujesz siostro?Szaliki mamy z Katowic,zimne ognie i balony,oraz róże pewnie przygotuje zarząd.Zupełnie nie wiem co by jeszcze można zrobić.Może macie jakieś pomysły?ilciaB pisze: Kilka razy już ruszałam ten temat, ale nikt się nie rwie do tego, a sama nic nie zrobię
- JoannaIzabella
Heh, jednak jadę
No to co mamy na FanAction? Balony, róże. Jeszcze coś? Czy przewidziany jest moment, kiedy ludzie z sektora FAN podejdą do sceny? I jeszcze jedno: co jest ustalone z afterparty? Gdzie?
- michal.czeslaw
To fantastycznie,bo już myślałam,że oprócz zarządu fan-clubu będzie znów kilka osób.Niewielu się stałych bywalców deklaruje.Boją się czy co?JoannaIzabella pisze:Heh, jednak jadę
Z tego co wiem to Patryk prowadzi rozmowy w spawie świetlicy w Domu Studenckim,gdzie nocujemy.Szykuje nam niespodziankę!Dopiero wrócił z urlopu i pewnie niebawem nas poinformuje o wszystkim.JoannaIzabella pisze: co jest ustalone z afterparty? Gdzie?
- JoannaIzabella
O, dzięki za info, bo ździebko się pogubiłam w tym wątkumichal.czeslaw pisze:Z tego co wiem to Patryk prowadzi rozmowy w spawie świetlicy w Domu Studenckim,gdzie nocujemy.Szykuje nam niespodziankę!Dopiero wrócił z urlopu i pewnie niebawem nas poinformuje o wszystkim.
-
ilciaB
ŚWIETNIE! Co proponujesz?JoannaIzabella pisze:Heh, jednak jadęNo to co mamy na FanAction? Balony, róże. Jeszcze coś? Czy przewidziany jest moment, kiedy ludzie z sektora FAN podejdą do sceny? I jeszcze jedno: co jest ustalone z afterparty? Gdzie?
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Uwaga!!!!
Zakupione bilety pozwalaja też wejść na wybory MISS o godzinie 18:00. Nikt nie zajmie Wam Waszego miejsca pod czas wyborów jeśli przyjdziecie dopiero na koncert Thomasa. Thomas zagraokoło 20:30 pełen koncert LIVE jak zawsze a my nie musimy lecieć pod scenę jak wygłodniałe baranki, bo powstrzyma nas ochrona.
Jakiśs Fan Action będzie lesz jakie to jeszcze się wyjaśnia. Prawdopodobnie będzie tam niemiecka telewizja więc trzeba się pokazać!!!
Wczoraj wysłałem kolejne zamówione i wygrane bilety. Zamówienia przyjmujemy do piątku.
Zakupione bilety pozwalaja też wejść na wybory MISS o godzinie 18:00. Nikt nie zajmie Wam Waszego miejsca pod czas wyborów jeśli przyjdziecie dopiero na koncert Thomasa. Thomas zagraokoło 20:30 pełen koncert LIVE jak zawsze a my nie musimy lecieć pod scenę jak wygłodniałe baranki, bo powstrzyma nas ochrona.
Jakiśs Fan Action będzie lesz jakie to jeszcze się wyjaśnia. Prawdopodobnie będzie tam niemiecka telewizja więc trzeba się pokazać!!!
Wczoraj wysłałem kolejne zamówione i wygrane bilety. Zamówienia przyjmujemy do piątku.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- Naddel
- Członek TAFC Polska
A ja tak z innej beczki. No bo ja w FC, a bilet kupiłam wcześniej i mam w sektorze A, no i się chciałam dowiedzieć, czy wszyscy stąd będziecie w sektorze FAN czy może ktoś tez zbłądził w inne rejony? 
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
- michal.czeslaw
Nie słyszałam,aby członkowie TAFC bywali w innych sektorach.To jest nasz wspaniały przywilej i chętnie z tego korzystamy.Po raz pierwszy sektor fan jest usytuowany obok innych sektorów.Nasza obecność blisko sceny jest konieczna ze względu na fan-akcję.Naddel pisze:chciałam dowiedzieć, czy wszyscy stąd będziecie w sektorze FAN czy może ktoś tez zbłądził w inne rejony?
- Naddel
- Członek TAFC Polska
[/quote] Nie słyszałam,aby członkowie TAFC bywali w innych sektorach.To jest nasz wspaniały przywilej i chętnie z tego korzystamy.Po raz pierwszy sektor fan jest usytuowany obok innych sektorów.Nasza obecność blisko sceny jest konieczna ze względu na fan-akcję.
[/quote]
Kiedy ja to wszystko wiem, tyle, że nabyłam bilet jakoś w lutym czy marcu - w każdym razie, na długo wcześniej zanim tu trafiłam
Kiedy ja to wszystko wiem, tyle, że nabyłam bilet jakoś w lutym czy marcu - w każdym razie, na długo wcześniej zanim tu trafiłam
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
- Thomas A
- Członek TAFC Polska
zanim zostałem członkiem TAFC bilet na koncert już miałem na sektor A
- michal.czeslaw
SzkodaNaddel pisze: Kiedy ja to wszystko wiem, tyle, że nabyłam bilet jakoś w lutym czy marcu - w każdym razie, na długo wcześniej zanim tu trafiłam
Sektor A jest obok naszego,więc będziecie mogli zobaczyć jak się bawimy.Następnym razem proponuję jednak kupno biletów z fan-clubu.Są tańsze i zabawa super!Thomas A pisze:zanim zostałem członkiem TAFC bilet na koncert już miałem na sektor A
- JoannaIzabella
PAMIĘTAJCIE WSZYSCY O ZABRANIU BIAŁYCH SZALIKÓW DLA SIEBIE I WASZYCH OSÓB TOWARZYSZĄCYCH W NASZYM SEKTORZE!!!!
Ha! W Amicusie były jeszcze miejsca, więc nie będziemy spać na dworcu! ;p
A poza tym..... NAPRAWDĘ ŻADNYCH DODATKOWYCH POMYSŁÓW, CO MOŻNA WŁĄCZYĆ DO FAN ACTION ??!!!!!
Ha! W Amicusie były jeszcze miejsca, więc nie będziemy spać na dworcu! ;p
A poza tym..... NAPRAWDĘ ŻADNYCH DODATKOWYCH POMYSŁÓW, CO MOŻNA WŁĄCZYĆ DO FAN ACTION ??!!!!!
- fredka
- Członek TAFC Polska
Hej Joannna.
Ja też nocuję w Amicusie.
Do zobaczenia.
Ja też nocuję w Amicusie.
Do zobaczenia.
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"