26.05.2012 Thomas Anders w Szczecinie

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Re: 26.05.2012 Thomas Anders w Szczecinie

Post autor: michal.czeslaw »

ilciaB pisze: Kilka razy już ruszałam ten temat, ale nikt się nie rwie do tego, a sama nic nie zrobię
Wiadomo.To co proponujesz siostro?Szaliki mamy z Katowic,zimne ognie i balony,oraz róże pewnie przygotuje zarząd.Zupełnie nie wiem co by jeszcze można zrobić.Może macie jakieś pomysły?
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Witam.
Dla przypomnienia jest to ostatni tydzień / do 18.05 / dla tych co jeszcze nie zamówili biletów na koncert. Sektor Fan, blisko sceny.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

michal.czeslaw pisze:
ilciaB pisze: Kilka razy już ruszałam ten temat, ale nikt się nie rwie do tego, a sama nic nie zrobię
Wiadomo.To co proponujesz siostro?Szaliki mamy z Katowic,zimne ognie i balony,oraz róże pewnie przygotuje zarząd.Zupełnie nie wiem co by jeszcze można zrobić.Może macie jakieś pomysły?
Powoli siada fantazja.....? Nieeee no, nie dajmy się!!!
ilciaB

Post autor: ilciaB »

JoannaIzabella pisze:
michal.czeslaw pisze:
Powoli siada fantazja.....? Nieeee no, nie dajmy się!!!
Pomóż nam - Ty jesteś obcykana w tym temacie :D
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Heh, jednak jadę :D No to co mamy na FanAction? Balony, róże. Jeszcze coś? Czy przewidziany jest moment, kiedy ludzie z sektora FAN podejdą do sceny? I jeszcze jedno: co jest ustalone z afterparty? Gdzie?
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

JoannaIzabella pisze:Heh, jednak jadę
To fantastycznie,bo już myślałam,że oprócz zarządu fan-clubu będzie znów kilka osób.Niewielu się stałych bywalców deklaruje.Boją się czy co?
JoannaIzabella pisze: co jest ustalone z afterparty? Gdzie?
Z tego co wiem to Patryk prowadzi rozmowy w spawie świetlicy w Domu Studenckim,gdzie nocujemy.Szykuje nam niespodziankę!Dopiero wrócił z urlopu i pewnie niebawem nas poinformuje o wszystkim. :D
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

michal.czeslaw pisze:Z tego co wiem to Patryk prowadzi rozmowy w spawie świetlicy w Domu Studenckim,gdzie nocujemy.Szykuje nam niespodziankę!Dopiero wrócił z urlopu i pewnie niebawem nas poinformuje o wszystkim. :D
O, dzięki za info, bo ździebko się pogubiłam w tym wątku :) Tak, na szczęście Patryk czuwa :) Muszę się dziś dowiedzieć, czy w tym Domu Studenckim byłby jeszcze jakiś 2-osobowy pokój, ale jak nie, to po prostu wrócimy z Kariną jakimś nocnym pociągiem.
ilciaB

Post autor: ilciaB »

JoannaIzabella pisze:Heh, jednak jadę :D No to co mamy na FanAction? Balony, róże. Jeszcze coś? Czy przewidziany jest moment, kiedy ludzie z sektora FAN podejdą do sceny? I jeszcze jedno: co jest ustalone z afterparty? Gdzie?
ŚWIETNIE! Co proponujesz? :D
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Uwaga!!!!

Zakupione bilety pozwalaja też wejść na wybory MISS o godzinie 18:00. Nikt nie zajmie Wam Waszego miejsca pod czas wyborów jeśli przyjdziecie dopiero na koncert Thomasa. Thomas zagraokoło 20:30 pełen koncert LIVE jak zawsze a my nie musimy lecieć pod scenę jak wygłodniałe baranki, bo powstrzyma nas ochrona.
Jakiśs Fan Action będzie lesz jakie to jeszcze się wyjaśnia. Prawdopodobnie będzie tam niemiecka telewizja więc trzeba się pokazać!!!

Wczoraj wysłałem kolejne zamówione i wygrane bilety. Zamówienia przyjmujemy do piątku.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Post autor: Naddel »

A ja tak z innej beczki. No bo ja w FC, a bilet kupiłam wcześniej i mam w sektorze A, no i się chciałam dowiedzieć, czy wszyscy stąd będziecie w sektorze FAN czy może ktoś tez zbłądził w inne rejony? :wink:
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Naddel pisze:chciałam dowiedzieć, czy wszyscy stąd będziecie w sektorze FAN czy może ktoś tez zbłądził w inne rejony? :wink:
Nie słyszałam,aby członkowie TAFC bywali w innych sektorach.To jest nasz wspaniały przywilej i chętnie z tego korzystamy.Po raz pierwszy sektor fan jest usytuowany obok innych sektorów.Nasza obecność blisko sceny jest konieczna ze względu na fan-akcję. :D
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Post autor: Naddel »

[/quote] Nie słyszałam,aby członkowie TAFC bywali w innych sektorach.To jest nasz wspaniały przywilej i chętnie z tego korzystamy.Po raz pierwszy sektor fan jest usytuowany obok innych sektorów.Nasza obecność blisko sceny jest konieczna ze względu na fan-akcję. :D[/quote]

Kiedy ja to wszystko wiem, tyle, że nabyłam bilet jakoś w lutym czy marcu - w każdym razie, na długo wcześniej zanim tu trafiłam :(
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
Thomas A
Członek TAFC Polska

Post autor: Thomas A »

zanim zostałem członkiem TAFC bilet na koncert już miałem na sektor A
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Naddel pisze: Kiedy ja to wszystko wiem, tyle, że nabyłam bilet jakoś w lutym czy marcu - w każdym razie, na długo wcześniej zanim tu trafiłam
Szkoda :D
Thomas A pisze:zanim zostałem członkiem TAFC bilet na koncert już miałem na sektor A
Sektor A jest obok naszego,więc będziecie mogli zobaczyć jak się bawimy.Następnym razem proponuję jednak kupno biletów z fan-clubu.Są tańsze i zabawa super! :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

PAMIĘTAJCIE WSZYSCY O ZABRANIU BIAŁYCH SZALIKÓW DLA SIEBIE I WASZYCH OSÓB TOWARZYSZĄCYCH W NASZYM SEKTORZE!!!!

Ha! W Amicusie były jeszcze miejsca, więc nie będziemy spać na dworcu! ;p

A poza tym..... NAPRAWDĘ ŻADNYCH DODATKOWYCH POMYSŁÓW, CO MOŻNA WŁĄCZYĆ DO FAN ACTION ??!!!!! :shock:
Awatar użytkownika
fredka
Członek TAFC Polska

Post autor: fredka »

Hej Joannna.
Ja też nocuję w Amicusie.
Do zobaczenia.
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"
ODPOWIEDZ