Jak w temacie W październiku Thomas wystąpi w zupełnie nowym miejscu Polski - tym razem najbliżej na jego koncert będą mieli mieszkańcy wschodniej części kraju. Wkrótce zamieścimy na stronie tradycyjny poradnik ze wskazówkami dotyczącymi dojazdu i noclegu. Bilety można kupować na terenie całego kraju w Empikach, MediaMarkt i Saturn oraz na Ticketpro.pl
Informacje pochodzi bezpośrednio od Solaris Music. Zapraszamy!
Wspaniała wiadomość, mieszkam niewiele ponad 30 km od Lublina. Tym razem nie ma mowy żebym nie pojechał na jego koncert...mój pierwszy koncert Thomasa . A jeszcze niedawno w informacjach do ankiety moderntalking.pl pisałem że marzę o koncercie Thomasa we wschodniej Polsce . Matko...jak ja się cieszę .
Tego się nie spodziewałam, Ale numer, a ja wybieram się na koncert Thomasa do Szczecina , a jestem z Lublina. Musze przejechać całą Polską, a za kilka miesięcy mam koncert pod nosem... No cóż ......
Ważna informacja!!!
Sprzedaż biletów na wszystkie koncerty ruszy w czerwcu.
Sektor FAN będzie ogólno dostępny w Ticketpro i pozostałych sklepach ze względu na spore zainteresowanie, ale Fan Club będzie miał wydzielony SPECIALNY VIP sektor przy scenie do którego wejdą osoby związane z Forum i TAFCPL. Osoby zainteresowane tym rozwiązaniem muszą zaczekać. Napewno bedą jakieś zaostrzenia co do zakupu, by uniknąć sytuacji ze Spodka.
Ostatnio zmieniony śr maja 16, 2012 22:09 przez 33ccd, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!! WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA http://www.thomas-anders.pl
33ccd pisze:Fan Club będzie miał wydzielony SPECIALNY VIP sektor przy scenie do którego wejdą osoby zwiazane z Forum i TAFCPL. Osoby zainteresowane tym rozwiązaniem muszą zaczekać.