O zdjęciach gorszych i lepszych
- Agata
Re: O zdjęciach gorszych i lepszych
Dziś w Penzy, konferencja prasowa + koncert:
http://pravda-news.ru/topic/12998.html#!prettyPhoto
http://pravda-news.ru/topic/12998.html#!prettyPhoto
- Prophet5
By nie robić zamętu: Bill Gates, to Microsoft. Apple, to Steve Jobs.Malediwy pisze:A czy Bil Gates to wielki twórca Apple czy człowiek który POSŁUŻYŁ się sztabem ludzi aby zbudować swoją markę?Pkmodern pisze:Owszem, Dieter "posłużył" się różnymi osobami aby zbudować swoją markę
Muszę powiedzieć, że niestety także zgadzam się z odczuciami Krisstoff74. Dzisiaj są takie czasy, że bardziej liczy się nazwisko, marka, logo, niż sama czysta prawda. Nawiązując do wspomnianego twórcy Apple. Pan Jobs nawet nie umiał trzymać lutownicy, nie składał komputerów. Był tylko kierownikiem. To wystarczyło jednak, by skupić na sobie uwagę. Pierwszym i bezpośrednim współtwórcą komputerów Apple, dziś już lekko zapomnianym był Stephan Gary Wozniak. Taki po prostu Louis Rodriguez. Tak to niestety działa.
Zaprojektował od podstaw pierwszy komputer firmy Apple o nazwie Apple I. Jego różnorodne innowacje stworzyły podstawę pod początkowy sukces firmy.
- Malediwy
Bravo!Prophet5 pisze:By nie robić zamętu: Bill Gates, to Microsoft. Apple, to Steve Jobs.
I również się pod tym podpisuję jak i również mnie to zasmuca. Zwróć uwagę, że w swoim poście w żaden sposób ani nie chwaliłem takiego zjawiska ani go nie skrytykowałem. Właściwie przyczepiłem się tylko do stwierdzenia "POSŁUŻYŁ SIĘ" w zrozumieniu wykorzystał...Prophet5 pisze:Muszę powiedzieć, że niestety także zgadzam się z odczuciami Krisstoff74. Dzisiaj są takie czasy, że bardziej liczy się nazwisko, marka, logo, niż sama czysta prawda.
Ja rozczarowania związane z Bohlenem mam już za sobą. Mocno mnie kiedyś zabolało gdy dowiedziałem się, że słynne chórki śpiewane altem nie należą do Dietera ale nie mniej mocno mnie zabolało też kiedy się dowiedziałem, że Dieter pali papierosy...
Jak pisałem, mam swoje lata... Dziś, głównie z braku czasu, nie śledzę kariery Dietera na bieżąco. Można by właściwie śmiało powiedzieć, że nawet wcale się już nią nie interesują. Nie mniej jednak kiedy słucham Sorry Little Sarach znowu chciałbym mieć te kilkanaście lat, przeżywać na nowo szkolne rozterki i biegać za swoją dziewczyną (dziś już żoną), marzyć o wielkiej karierze artysty na miarę wtedy największego dla mnie DIETERA BOHLENA....
Spokojem można kamień ugotować...
- Krisstoff74
- Kontakt:
Re: Malediwy
Bardzo trafnie ujęte. Zasadniczo mogę się podpisać. Z wyjątkiem tych papierosów... Od zawsze miałem niespokojny charakter i wielce się ucieszyłem, kiedy w lalusiowatym (jakby nie patrzeć) wizerunku gwiazd dyskoteki, pojawił się iście rock'n'rollowy element. Ot, taki mój młodzieńczy wówczas punkt postrzegania pewnych symboli.
Natomiast za jakiś czas napiszę Wam o pewnym FC Modern Talking z lat 80, jaki prężnie prowadziłem mając tylko długopis, koperty, znaczki no i oczywiście wielki, misyjny wręcz entuzjazm... To były fantastyczne czasy.
A na koniec jeszcze jeden akt nawracania ludzi do prawdy, jaki zdarzyło mi się popełnić jakiś czas temu. To tak do kompletu z późniejszym The Real Modern Talking...

Bardzo trafnie ujęte. Zasadniczo mogę się podpisać. Z wyjątkiem tych papierosów... Od zawsze miałem niespokojny charakter i wielce się ucieszyłem, kiedy w lalusiowatym (jakby nie patrzeć) wizerunku gwiazd dyskoteki, pojawił się iście rock'n'rollowy element. Ot, taki mój młodzieńczy wówczas punkt postrzegania pewnych symboli.
Natomiast za jakiś czas napiszę Wam o pewnym FC Modern Talking z lat 80, jaki prężnie prowadziłem mając tylko długopis, koperty, znaczki no i oczywiście wielki, misyjny wręcz entuzjazm... To były fantastyczne czasy.
A na koniec jeszcze jeden akt nawracania ludzi do prawdy, jaki zdarzyło mi się popełnić jakiś czas temu. To tak do kompletu z późniejszym The Real Modern Talking...
- Gasolina91
- Jasmine
To drugie zdjęcie wygląda jak wiec wyborczy 
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Akurat to drugie zdjęcie, to pierwszy oficjalny występ Modern Talking w dyskotece.Jasmine pisze:To drugie zdjęcie wygląda jak wiec wyborczy
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Jasmine
Wow, serio? O rany, ale tłumy!
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Jasmine
Dieterze, nie biegaj tak bo się spocisz i laski będą uciekały
Fajny ma dres
Fajny ma dres
- michal.czeslaw
Chyba czas największego brania ma już za sobąJasmine pisze:Dieterze, nie biegaj tak bo się spocisz i laski będą uciekały
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Ma mnóstwo kasy, więc branie na kasę będzie miał praktycznie rzecz biorąc zawsze - bez względu na wygląd i kondycję fizyczną.michal.czeslaw pisze:Chyba czas największego brania ma już za sobąJasmine pisze:Dieterze, nie biegaj tak bo się spocisz i laski będą uciekały![]()
![]()
You Can Win, If You Want.
- MTalkingusia28
O, widzę, że nasz Dieterek dba o kondycję jak się patrzy.
Bardzo dobrze, Dieter. Tak trzymać. Jeśli tylko zdrowie nie szwankuje to czemu nie? A dresik stylowy. 
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- agnieszka12345
- Kontakt:
Dieter ma przepiękną sylwetkę jak na swój wiek... Całkiem przyzwoity dresik 
- sebciu1974
- Kontakt:
Jestem takiego samego zdania. Nie jeden facet w jego wieku chciałby tak wyglądać. A i żeby była jasność nie mówię o poprawkach na twarzy tylko o sylwetce.agnieszka12345 pisze:Dieter ma przepiękną sylwetkę jak na swój wiek... Całkiem przyzwoity dresik
- Gasolina91
Dieter zawsze był "mocniej zbudowany". Najbardziej to widać patrząc na zdjęcia z lat 80.. Thomas ówcześnie przy Dieterze wyglądał jak takie chucherko.
Point Of No Return