michal.czeslaw pisze:Nie musisz go od fanów pozdrawiać,bo dawno takowych nie ma i sam jest sobie winien!!!Miłego wypoczynku i wspaniałych wrażeń
Oj zdziwiłabyś się, jak wiele fanów ma wciąż Dieter - szczególnie w Niemczech. Wystarczy wejść na forum Dietera, by zobaczyć, że cała "rzesza" niemieckich fanów zachwyca się każdym "pierdnięciem" wyprodukowanym przez pop-tytana Bohlena...
Patryku wspaniałego wypoczynku na słonecznej Majorce!
Kochani, ja wiem tylko tyle ze ludzie sie na jego programy z podziwem patrza, bo mu wolno to cxczego im jest zabronione. Ponizanie ludzi na wielka skale.
Bohlken juz za czasow Blu Systemu nie byl zabardzo mlubiany. prowokowal tylko swoimi historiami milosnymi.
Ostatni w gazecie stal artykl. Wktorym pisalo ze nie wielu ludzi ogladalo finaly DSDS. Od ostatnich finmaluw obnizyla sie bardzi liosc widzow tego programu.
33ccd pisze:Witam.
...
Dzwoniłem dziś do akademika w Szczecine. Są jeszcze wolne miejsca!!!.
Chciałem wynająć świetlicę na spotkanie lecz miła Pani powiedziała że nie ma takiej możliwości i że ktoś pisał w tej sprawie wczesniej z Fan Clubu mówiąć o WYPICIU WINKA I PIWKA!!! Dzięki!
nieeee.... Czy ktoś ze Szczecina mógłby podrzucić jakiś pomysł gdzie moglibyśmy się spotkać? może jakaś knajpka z parkietem przy muzyce 80'? Czy jest ktoś tym zainteresowany? mamy niewiele czasu...
ilciaB pisze:nieeee.... Czy ktoś ze Szczecina mógłby podrzucić jakiś pomysł gdzie moglibyśmy się spotkać? może jakaś knajpka z parkietem przy muzyce 80'? Czy jest ktoś tym zainteresowany? mamy niewiele czasu...
Zgadza się.Co z tego,że będziemy zakwaterowani w tym samym miejscu jak nie ma gdzie pogadać?Szczeciniacy na pomoc!!!
ilciaB pisze:
Chciałem wynająć świetlicę na spotkanie lecz miła Pani powiedziała że nie ma takiej możliwości i że ktoś pisał w tej sprawie wczesniej z Fan Clubu mówiąć o WYPICIU WINKA I PIWKA!!! Dzięki!
Swoją drogą kto miał taki "wspaniały" pomysł?Wręcz niedzwiedzia przysługa Mam jednak wielką nadzieję,że jednak uda się spotkać!!!
33ccd pisze:Witam.
...
nieeee.... Czy ktoś ze Szczecina mógłby podrzucić jakiś pomysł gdzie moglibyśmy się spotkać? może jakaś knajpka z parkietem przy muzyce 80'? Czy jest ktoś tym zainteresowany? mamy niewiele czasu...
Nooo, to od razu mówiłam, żeby się spotkać w PLR
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
przy okazji wszystkim którzy będą chcieli dostać się z lotniska w Goleniowie do centrum Sttetina a jeszcze nic nie znaleźli przesyłam linka z busami - po lewej można wybrać inne opcje http://www.airport.com.pl/pl/show/page/id/71 .
wracając do tematu imprezki ... jak daleko jest ten bar PLR od tego miejsca, w którym drzemiecie? sama nie wiem, czy rezerwować coś większego, bo nie wiadomo ile osób jest za!? Jak się okaże, że będzie 5 albo 10 osób, to możemy tak naprawdę spotkać się wszędzie, jak będzie nas więcej to trzeba rezerwować troszkę jednak wcześniej.
Jeszcze jest cień szansy ale nic nie obiecuję ze swietlicą w akademiku. Napewno na spotkanie potrzebujemy większego telewizora z dvd bo mam dla Was niespodziankę Może ktoś ze Szczecina coś zorganizuje do oglądania .......
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!! WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA http://www.thomas-anders.pl
33ccd pisze:Jeszcze jest cień szansy ale nic nie obiecuję ze swietlicą w akademiku. Napewno na spotkanie potrzebujemy większego telewizora z dvd bo mam dla Was niespodziankę Może ktoś ze Szczecina coś zorganizuje do oglądania ..
Patryku,jak zawsze nas zaskakujesz.Twoje niespodzianki są zawsze miłe i oryginalne.Co tym razem?Ciśnienie rośnie Świetlica by była najlepszym rozwiązaniem moim skromnym zdaniem.Pozdrawiam,do zobaczenia
Czy możecie mi polecić jakiś w miarę tani nocleg w Szczecinie po koncercie, bo niestety spóźniłem się z rezerwacją noclegu w w.w. domu studenckim i już nie ma tam wolnych miejsc noclegowych na 26 maja...
33ccd pisze:Jeszcze jest cień szansy ale nic nie obiecuję ze swietlicą w akademiku. Napewno na spotkanie potrzebujemy większego telewizora z dvd bo mam dla Was niespodziankę Może ktoś ze Szczecina coś zorganizuje do oglądania .......
super super... najlepiej w tym akademiku. nie mogę doczekać się niespodzianki
A ja osobiście uważam, że najlepiej byłoby się spotkać razem w jakimś pubie po koncercie. Moja znajoma mieszka w Szczecinie i pewnie mogłaby jakiś fajny lokal polecić. Co wy na to?
No tak, słyszałam już o tym, ale tak się zastanawiam, jak to ma być niby zorganizowane?? Bo bilet na Thomaska mam, a wybory mało mnie interesują. Raczej się nie wybiorę. No i teraz co? Jak my z biletami się nie wybierzemy, to nie będzie publiki? Czy może będą na wybory wpuszczać też bez biletów? Tylko potem co z nami? Już widzę jak przychodzę na koncert a tam ktoś na moim miejscu Bo niby co zrobią organizatorzy? Będą wypraszać tych, co przyszli na wybory? Nie ogarniam
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.