Fajny duet stworzył Thomas śpiewając z Kasią Novą
http://muzyka.wp.pl/mid,371750,multimed ... caid=1e1bf
Czy ciekawe? Hmm najwidoczniej Thomas gustuje w blondynkach. Zarówno jego pierwsza żona jak i drugą również są blondynkami. Jego były partner z zespołu miał słabość do brunetek - Thomas ma prawdopodobnie słabość do blondynekewka_si pisze:No właśnie ,na to wygląda że same blondynki wirują koło Thomasa .Sandra,Kasia Nova teraz Kamaliya heh ciekawe...
Zdania na temat tego duetu są mocno podzielone. Moim skromnym zdaniem duet Thomas Anders&Kasia Nova to porażka. Cieszę się, że ostatecznie nie doszło do wydania wspólnego singla, bo nie byłby to, według mnie, powód do dumy dla Thomasa. Obecna partnerka Thomasa bije na głowę Kasię. Kamaliya nie jest może aż tak urodziwa jak Kasia Nova, ale wokalnie jest zdecydowanie lepsza, niż nasza rodaczka.ewka_si pisze:Fajny duet stworzył Thomas śpiewając z Kasią Novąszkoda że słuch o nich zaginął a dla nie których dla przypomnienia i niezapomnienia fajna piosenka w ich wykonaniu....
:D:D:D:D:D:D
http://muzyka.wp.pl/mid,371750,multimed ... caid=1e1bf

Również mnie to dzieło nie wprawiło w zachwyt.Ta partia rodem z opery nie pasuje mi do reszty.Chyba, że to nowy trend w muzyce,który łączy różne rodzaje muzyki?Moim zdaniem dziwnie to brzmi.edmund1974 pisze:Utwór "No Ordinary Love" jest moim zdaniem o niebo lepszy.
Tu się zgodzę w 100% ale tragedii ogólnie nie ma (Modern Talking lub coś bliskiego to przecież nie będzie)edmund1974 pisze:
Utwór "No Ordinary Love" jest moim zdaniem o niebo lepszy.
Uważam, że utwór jest ciekawy.Ninio pisze:Uwe poszedł sladem Dietera. Wstawka kiedy zaczyna sie refren bardzo przypomina mi inną piosenke z udziałem Snoop Doga w duecie chyba z Guettą.
Piosenka jest dynamiczna,fajna. Wstawki z "opery" maja prawdopodobnie ukazac mozliwosci wokalne Kamalji bo jak rozumiem ona wykonuje ta arie?
Trochę dziwne, że we własnym kraju jej nie znają ? Moim zdaniem jej mąż robi wszystko, aby spełnić jej kaprysy, mając taką kasę załatwi jej każde pragnienie.Pkmodern pisze:A tak na marginesie, właśnie wróciłem z Ukrainy (Winnica), gdzie w sklepach muzycznych pytałem o Kamalję i z ogromnym zdziwieniem stwierdziłem, że jest tam nie znana. Nie ma jej płyt i nikt o niej nie słyszał. Pełno jest płyt Modern Talking, Thomasa czy Blue System, ale o niej nic nie wiedzą...
Mimo wszystko należy pamiętać, że to nie Thomas decyduje co i kiedy i w jakiej formie się ukazuje...ArCrack pisze:"Już"... Singiel jest tylko w formie elektronicznej (wiadomo jak się to ma do dostępności z Polski), piosenkę znamy od ponad dwóch miesięcy, a na singlu nie ma żadnych remiksów, wersji wysłużonej, instrumentalnej, kompletnie nic. Prawdę mówiąc nie widzę powodów, dla których ktoś miałby zawracać sobie głowę kupowaniem tej piosenki. Thomas podczas konferencji prasowej w Katowicach świetnie omówił problem dostępności muzyki w internecie, po czym taki klops. Szkoda.