Thomas i Kamaliya - nowy duet?

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ewka_si
Kontakt:

Re: Thomas i Kamaliya - nowy duet?

Post autor: ewka_si »

No właśnie ,na to wygląda że same blondynki wirują koło Thomasa .Sandra,Kasia Nova teraz Kamaliya heh ciekawe...
Fajny duet stworzył Thomas śpiewając z Kasią Novą :( szkoda że słuch o nich zaginął a dla nie których dla przypomnienia i niezapomnienia fajna piosenka w ich wykonaniu.... :D:D:D:D:D:D:D
http://muzyka.wp.pl/mid,371750,multimed ... caid=1e1bf
,,Your good Karma,
everytime I leave you, something bad happens
good karma,
Are you just trying to tell me, that I can´t stay
I don´t need to deal with all this drama
You´re the one that makes me feel this way''
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

Witam.

Na początek mała uwaga - nie piszemy posta pod postem - jeśli musimy coś zmienić lub dodać w swoim poście korzystamy z funkcji "edytuj".
ewka_si pisze:No właśnie ,na to wygląda że same blondynki wirują koło Thomasa .Sandra,Kasia Nova teraz Kamaliya heh ciekawe...
Czy ciekawe? Hmm najwidoczniej Thomas gustuje w blondynkach. Zarówno jego pierwsza żona jak i drugą również są blondynkami. Jego były partner z zespołu miał słabość do brunetek - Thomas ma prawdopodobnie słabość do blondynek :-)
ewka_si pisze:Fajny duet stworzył Thomas śpiewając z Kasią Novą :( szkoda że słuch o nich zaginął a dla nie których dla przypomnienia i niezapomnienia fajna piosenka w ich wykonaniu.... :D:D:D:D:D:D:D
http://muzyka.wp.pl/mid,371750,multimed ... caid=1e1bf
Zdania na temat tego duetu są mocno podzielone. Moim skromnym zdaniem duet Thomas Anders&Kasia Nova to porażka. Cieszę się, że ostatecznie nie doszło do wydania wspólnego singla, bo nie byłby to, według mnie, powód do dumy dla Thomasa. Obecna partnerka Thomasa bije na głowę Kasię. Kamaliya nie jest może aż tak urodziwa jak Kasia Nova, ale wokalnie jest zdecydowanie lepsza, niż nasza rodaczka.

Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
ewka_si
Kontakt:

Z sondażu na www.moderntalking.pl wynika że większość osób ( 59%) woli duet Thomasa z Kamaliya :)) :D
,,Your good Karma,
good karma,
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Uwe i Kamalia na wczorajszym rozdaniu nagród ECHO w Berlinie:
Obrazek
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 587&type=1
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Oto jak prezentuje się nowa piosenka Kamali "Butterflies" której kompozytorem jest Uwe:

A tak na marginesie, właśnie wróciłem z Ukrainy (Winnica), gdzie w sklepach muzycznych pytałem o Kamalję i z ogromnym zdziwieniem stwierdziłem, że jest tam nie znana. Nie ma jej płyt i nikt o niej nie słyszał. Pełno jest płyt Modern Talking, Thomasa czy Blue System, ale o niej nic nie wiedzą... :?
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

Witam.

Właśnie oglądnąłem ten materiał poświęcony nowej piosence Kamalii "Butterflies". Niestety nie zachwycił mnie ten kawałek. Jak dla mnie nic specjalnego. Drugi raz już tej piosenki słuchać nie zamierzam.

Utwór "No Ordinary Love" jest moim zdaniem o niebo lepszy.

Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

edmund1974 pisze:Utwór "No Ordinary Love" jest moim zdaniem o niebo lepszy.
Również mnie to dzieło nie wprawiło w zachwyt.Ta partia rodem z opery nie pasuje mi do reszty.Chyba, że to nowy trend w muzyce,który łączy różne rodzaje muzyki?Moim zdaniem dziwnie to brzmi. :D
Ninio

Post autor: Ninio »

Uwe poszedł sladem Dietera. Wstawka kiedy zaczyna sie refren bardzo przypomina mi inną piosenke z udziałem Snoop Doga w duecie chyba z Guettą.
Piosenka jest dynamiczna,fajna. Wstawki z "opery" maja prawdopodobnie ukazac mozliwosci wokalne Kamalji bo jak rozumiem ona wykonuje ta arie?
Awatar użytkownika
ewka_si
Kontakt:

Takie trochę nijakie połączenie :/ Ale głos ma ładny to jej przyznam.
,,Your good Karma,
good karma,
Awatar użytkownika
Bolero
Członek TAFC Polska

Post autor: Bolero »

edmund1974 pisze:

Utwór "No Ordinary Love" jest moim zdaniem o niebo lepszy.
Tu się zgodzę w 100% ale tragedii ogólnie nie ma (Modern Talking lub coś bliskiego to przecież nie będzie) :wink:
Awatar użytkownika
anna 22.10

Post autor: anna 22.10 »

Ninio pisze:Uwe poszedł sladem Dietera. Wstawka kiedy zaczyna sie refren bardzo przypomina mi inną piosenke z udziałem Snoop Doga w duecie chyba z Guettą.
Piosenka jest dynamiczna,fajna. Wstawki z "opery" maja prawdopodobnie ukazac mozliwosci wokalne Kamalji bo jak rozumiem ona wykonuje ta arie?
Uważam, że utwór jest ciekawy.

Zaciekawiła mnie wiadomość " POPULARNOŚCI" Kamaliyi
Pkmodern pisze:A tak na marginesie, właśnie wróciłem z Ukrainy (Winnica), gdzie w sklepach muzycznych pytałem o Kamalję i z ogromnym zdziwieniem stwierdziłem, że jest tam nie znana. Nie ma jej płyt i nikt o niej nie słyszał. Pełno jest płyt Modern Talking, Thomasa czy Blue System, ale o niej nic nie wiedzą... :?
Trochę dziwne, że we własnym kraju jej nie znają ? Moim zdaniem jej mąż robi wszystko, aby spełnić jej kaprysy, mając taką kasę załatwi jej każde pragnienie.
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

Tak to zazwyczaj bywa są pieniądze jest kariera, ma pałac a w nim złote klamki ale nie ma talentu jak to kiedyś śpiewał Jerzy Stuhr "śpiewać każdy może itd... Maż płaci maż wymaga, chciała zaśpiewać z Thomasem dostała Thomasa, żeby się nie okazało ze z nią to jak z Milli Vanilli
Ostatnio zmieniony pn kwie 02, 2012 17:31 przez skorpionek1975, łącznie zmieniany 1 raz.
ilciaB

Post autor: ilciaB »

piosenka nie jest taka zła, ale to nie jest jeden z tych utworów za którym tęsknimy, gdy dłużej go nie słyszymy i który można słuchać wciąż od nowa nawet kilka razy. ale ma dobry głos i myślę, że coś ciekawego razem jeszcze stworzą. No ordinary love jest super :)
Awatar użytkownika
Pkmodern

Singiel Thomasa i Kamaliy już w sprzedaży!!!

LINK: http://thomas-anders.com.pl/akt/?p=19817
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

"Już"... Singiel jest tylko w formie elektronicznej (wiadomo jak się to ma do dostępności z Polski), piosenkę znamy od ponad dwóch miesięcy, a na singlu nie ma żadnych remiksów, wersji wysłużonej, instrumentalnej, kompletnie nic. Prawdę mówiąc nie widzę powodów, dla których ktoś miałby zawracać sobie głowę kupowaniem tej piosenki. Thomas podczas konferencji prasowej w Katowicach świetnie omówił problem dostępności muzyki w internecie, po czym taki klops. Szkoda.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Pkmodern

ArCrack pisze:"Już"... Singiel jest tylko w formie elektronicznej (wiadomo jak się to ma do dostępności z Polski), piosenkę znamy od ponad dwóch miesięcy, a na singlu nie ma żadnych remiksów, wersji wysłużonej, instrumentalnej, kompletnie nic. Prawdę mówiąc nie widzę powodów, dla których ktoś miałby zawracać sobie głowę kupowaniem tej piosenki. Thomas podczas konferencji prasowej w Katowicach świetnie omówił problem dostępności muzyki w internecie, po czym taki klops. Szkoda.
Mimo wszystko należy pamiętać, że to nie Thomas decyduje co i kiedy i w jakiej formie się ukazuje...

Wystarczy popatrzeć na wydawnictwa DSDS i już mamy odpowiedź.
ODPOWIEDZ