Anders | Fahrenkrog - trasa koncertowa marzec 2012

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Agata

Re: Anders | Fahrenkrog - trasa koncertowa marzec 2012

Post autor: Agata »

Trudno się trochę dziwić, że pojawiają się takie opinie jak ta wyrażona przez Sebcia. Jeszcze tydzień temu w tym samym Berlinie Thomas brylował na gali "Die Goldene Bild der Frau", a na fan party podkreślał, że jest w tak dobrej formie, że niektórzy uważają "że jest kosmitą". Jak widać nie jest.
Już niedługo rozpoczyna się kwietniowe tournee po Rosji. Oby do tego czasu doszedł do siebie.
A co do występów z Uwe, pozostaje mieć nadzieję, że co się odwlecze to nie uciecze i że do trzech razy sztuka. Szkoda byłoby już ich nie zobaczyć na scenie razem.
Awatar użytkownika
ewka_si
Kontakt:

Post autor: ewka_si »

Nie no nie wierzę w to co piszecie :( Można gdybać że to przez słabo sprzedane bilety tak się dzieję lub też z powodu choroby.Thomas fanów z Polski wydaję mi się że by nie zawiódł zwykłą wymówką w postaci choroby. Może z czasem się dowiemy o co tak naprawdę chodzi :?: .pomimo rzekomej ,,choroby'' i tak mu życzę dużo zdrówka bo zawód piosenkarz płata różne figle :)
,,Your good Karma,
everytime I leave you, something bad happens
good karma,
Are you just trying to tell me, that I can´t stay
I don´t need to deal with all this drama
You´re the one that makes me feel this way''
Awatar użytkownika
Agata

Informacja odnośnie dzisiejszego koncertu i pozostałych dwóch podana przez berliński C-Club:
Wegen einer schwer akuten Rückenkrankheit muss Thomas Anders die Konzerte Anders l Fahrenkrog in Berlin (29.03.12), Dresden (30.03.12) und Erfurt (31.03.12) absagen.Tickets können bei den VVK Stellen zurück gegeben werden, an denen sie erworben worden sind.Die Künstler und die Agentur bemühen sich kurzfristig Ersatztermine bekannt geben zu können. Thomas Anders und Uwe Fahrenkrog Petersen bedauern die Absage sehr.
Ze względu na atak choroby Thomas Anders musi odwołać koncerty w Berlinie, Dreźnie i Erfurcie. Bilety można zwracać w miejscach przedsprzedaży, gdzie zostały zakupione. Artysta i organizatorzy poszukują alternatywnych terminów, które będą ogłoszone w najbliższym czasie. Thomas Anders i Uwe Fahrenkrog Petersen bardzo żałują konieczności odwołania koncertów.
ilciaB

Post autor: ilciaB »

o matko! tylko nie to! Thomas zdrowiej szybko i bezboleśnie... Mam nadzieję, że koncert w Szczecinie się odbędzie :( jeśli naprawdę jest chory, to może być kiepsko... Trzymam kciuki
Awatar użytkownika
marco
Członek TAFC Polska

Post autor: marco »

Smutna wiadomość :-( mam ogromną nadzieję, że to tylko chwilowa niedyspozycja Thomasa któremu życzę dużo zdrowia i szybkiego powrotu do formy którą zawsze ma na swoich koncertach.
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

ilciaB pisze:o matko! tylko nie to! Thomas zdrowiej szybko i bezboleśnie... Mam nadzieję, że koncert w Szczecinie się odbędzie :( jeśli naprawdę jest chory, to może być kiepsko... Trzymam kciuki
Bez przesady. Nawet jeśli to rzeczywisty powód odwołania koncertów Anders&Fahrenkrog w Niemczech to do koncertu w Szczecinie zostało niemal dwa miesiące - do tego czasu Thomas z pewnością będzie "zdrów jak ryba" i w chwili obecnej naprawdę nie mamy powodów do obaw i siania paniki...

Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
elawin

Post autor: elawin »

Z tego co zrozumiałam, koncerty nie bedą przelozone :( mam kupione 3 bilety, mielismy jechac rodzinnie na ten koncert...czyli kasa przepadła, kupowałam przez internet, więc chyba nie mam szans na zwrot pieniędzy ? Zreszta nie wiem, nigdy nie musiałam zwracac biletów . Czy ktos był w takiej sytuacji, ze kupił bilety przez internet i musiał je zwrócić? Bedę wdzięczna za odpowiedź.
Pozdrawiam wszystkich fanów Thomasa....i oczywiście mam nadzieję że szybko wroci do zdrowia i koncert w Polsce dojdzie do skutku.
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Ja zamawiałem przez internet a dokładnie przez Ticketmaster,na listopadowy koncert w Dreznie i zwracałem im,wypełniając specjalny formularz z ich strony,następnie wypełniony formularz wraz z biletami odesłałem pocztą a pieniądze wróciły na moje konto.Jedyne co przepadło to koszta wysyłki biletów.
Awatar użytkownika
Agata

Die Künstler und die Agentur bemühen sich kurzfristig Ersatztermine bekannt geben zu können.
Ja na razie nie zwracam, pytanie tylko kiedy i czy uda się te terminy znaleźć.
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

Taka solidna firma jak Thomas przecież nie zawiedzie swoich fanów. Na pewno się znajdzie zastępczy termin :)
Niech na nam zdrowieje Tomaszek :)
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
Angie
Członek TAFC Polska

Post autor: Angie »

Oj lepiej nie chorować a tym bardziej Thomasowi tego życzę.Mam nadzieję,że wróci bardzo szybko do zdrowia i będzie zachwycał nas swym pięknym głosem na koncertach.Ma z pewnością profesjonalną opiekę.
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

Post autor: sebciu1974 »

Miał być koncert w Dreznie a zamiast niego był Hamburg... śladami Modern Talking. Warto było, udało nam się spotkać Dietera przed jego rezydencją i .... Dowiedzieliśmy się trochę szczegułów o Rolfie Köhlerze (nie od Dietera oczywiście) i odwiedziliśmy miejsce w którym znajdowało się Studio 33. Niebawem więcej szczegułów na mojej stronie.
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

sebciu1974 pisze:Miał być koncert w Dreznie a zamiast niego był Hamburg... śladami Modern Talking. Warto było, udało nam się spotkać Dietera przed jego rezydencją i .... Dowiedzieliśmy się trochę szczegułów o Rolfie Köhlerze (nie od Dietera oczywiście) i odwiedziliśmy miejsce w którym znajdowało się Studio 33. Niebawem więcej szczegułów na mojej stronie.
Naprawdę spotkaliście Dietera??? OGROMNIE Wam zazdroszczę tego spotkania. Mam nadzieję, że mnie kiedyś również uda się spotkać drugą (lub dla niektórych pierwszą) "połówkę" mojego ukochanego zespołu...

Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
Agata

sebciu1974 pisze:Warto było, udało nam się spotkać Dietera przed jego rezydencją
Wow, no to gratulacje! Mieliście więc pewną rekompensatę za odwołany koncert.
Awatar użytkownika
tanathos

Post autor: tanathos »

sebciu1974 pisze:Dowiedzieliśmy się trochę szczegułów o Rolfie Köhlerze
o to musi być ciekawe! proszę napisz jakie uzyskałeś informacje!
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

O tak, Seba czekamy na kolejną dobrą foto-relację :wink:
Point Of No Return
ODPOWIEDZ