Anders | Fahrenkrog - trasa koncertowa marzec 2012

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

Re: Anders | Fahrenkrog - trasa koncertowa marzec 2012

Post autor: sebciu1974 »

No to szkoda. Mieliśmy jechać do Drezna i nici z tego. Ale polak się nie poddaje, coś trzeba z tym dniem zrobić. Jedziemy do Hamburga, pod studio33 i do Totenzen. Mamy jedno miejsce wolne w aucie. Wyjazd w piątek rano, powrót wieczorem. Jest ktoś chętny?
Awatar użytkownika
ewka_si
Kontakt:

Post autor: ewka_si »

Jakieś info co do kosztów takiego wyjazdu?
,,Your good Karma,
everytime I leave you, something bad happens
good karma,
Are you just trying to tell me, that I can´t stay
I don´t need to deal with all this drama
You´re the one that makes me feel this way''
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

ewka_si pisze:Jakieś info co do kosztów takiego wyjazdu?
Szukamy 4 osoby koszt to 100zl
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

skorpionek1975 pisze:Niestety to poważne ma rwę kulszową, a to bardzo bolesne.
Dokładnie-ruszać się nie można,straszny ból!Serdecznie mu współczuję.To nic przyjemnego,ale dość szybko wraca się do formy,czego Thomasowi życzę. :(
elawin

Post autor: elawin »

Miałam byc jutro w Berlinie , bilety od miesiaca czekają....zwaliła mnie z nóg ta wiadomośc :(
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

Przykra wiadomość ...

Nie wiem czy każdy przypadek rwy kulszowej jest poddawany operacji oby tak nie było...bo jeżeli będzie trzeba to z operować to być może tak będzie ,że również i w maju będzie koncert odwołany w Polsce....
Lepiej nie ...
Pozdrawiam rut
polaczek892
Członek TAFC Polska

Post autor: polaczek892 »

No mnie też zaskoczyła ta wiadomość odnośnie jego choroby :( :( :( :( .
Mam nadzieję, że jakoś dojdzie do zdrowia czego ja też życzę zdrowia Thomasowi.
Awatar użytkownika
anna 22.10

Post autor: anna 22.10 »

Szybka interwencja powinna postawić go na nogi . Iniekcje z witaminy z seri B i leki przeciwzapalne powinny pomóc .

Tylko, że ta sprawa lubi się wznawiać. Mam nadzieję, że za niedługo dowiemy się o poprawie jego zdrowia.
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

Witam.

Thomasowi rzecz jasna współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia!

Swoją drogą coś wyjątkowego pecha ma Thomas do koncertów swojego nowego duetu. Jak tylko jakiś termin koncertu/koncertów jest zaklepany to nagle z różnych przyczyn koncerty zostają odwołane lub ich termin przełożony na czas nieokreślony... Jeśli się nie mylę to z dotychczasowych zaplanowanych koncertów Anders&Fahrenkrog odbył się zaledwie jeden a mianowicie ten po Fanclubparty 17 marca tego roku...

Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
Emil45677

Post autor: Emil45677 »

Bardzo przykra wiadomość...miejmy nadzieję że stan zdrowia Thomasa szybko się poprawi.
edmund1974 pisze:Jeśli się nie mylę to z dotychczasowych zaplanowanych koncertów Anders&Fahrenkrog odbył się zaledwie jeden a mianowicie ten po Fanclubparty 17 marca
Duet dał jeszcze w zeszłym roku krótki występ w Zurichu podczas imprezy "Sixday-Nights"...nie pamiętam już dokładnie ale zagrali chyba wtedy tylko 4 utwory :). Oto wykonane wtedy "You're my heart...":
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

edmund1974 pisze:Witam.

Swoją drogą coś wyjątkowego pecha ma Thomas do koncertów swojego nowego duetu. Jak tylko jakiś termin koncertu/koncertów jest zaklepany to nagle z różnych przyczyn koncerty zostają odwołane lub ich termin przełożony na czas nieokreślony... Jeśli się nie mylę to z dotychczasowych zaplanowanych koncertów Anders&Fahrenkrog odbył się zaledwie jeden a mianowicie ten po Fanclubparty 17 marca tego roku...

Pozdrawiam!
No bardzo wyjątkowego pecha. Ja tak do końca w tą chorobę nie wierzę. Może to zabrzmi dziwnie ale wolałbym aby ta choroba była prawdą, choć oczywiście źle Thomasowi nie życzę.
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

sebciu1974 pisze:

Pozdrawiam!
No bardzo wyjątkowego pecha. Ja tak do końca w tą chorobę nie wierzę. Może to zabrzmi dziwnie ale wolałbym aby ta choroba była prawdą, choć oczywiście źle Thomasowi nie życzę.
No coś Ty... Czy sugerujesz, że Thomas blefuje? Nie przesadzaj, bardzo Cię proszę... Czegoś tu nie rozumiem. Udaje, żeby na koncert nie pojechać? Przecież zawsze przyjeżdża na koncerty w Polsce czy gdzie indziej. No może czasem jakiś koncert jest odwołany, ale nie sądzę, żeby mu się nie chciało. Ponadto Thomas już nie ma 20 lat i różne dolegliwości są w jego wieku niestety. Mnie to osobiście bardzo zasmuciło i życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

MTalkingusia28 pisze:
sebciu1974 pisze:

Pozdrawiam!
No coś Ty... Czy sugerujesz, że Thomas blefuje? Nie przesadzaj, bardzo Cię proszę... Czegoś tu nie rozumiem. Udaje, żeby na koncert nie pojechać? Przecież zawsze przyjeżdża na koncerty w Polsce czy gdzie indziej. No może czasem jakiś koncert jest odwołany, ale nie sądzę, żeby mu się nie chciało. Ponadto Thomas już nie ma 20 lat i różne dolegliwości są w jego wieku niestety. Mnie to osobiście bardzo zasmuciło i życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia.
Niczego nie sugeruję. Teoretycznie jednak istnieje taka możliwość że bilety się słabo sprzedały i .............nie będę kończył. Mam nadzieję jednak że tak nie było. Jedno wiem na pewno, zycie potrafi być okrutne i żadnej możliwości nie można wykluczyć.
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Post autor: agnieszka12345 »

Życzę z całego serca by Thomas szybko wrócił do zdrowia,aż się załamałam... :(
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Sebastian może mieć racje. Jeśli koncerty nie będą przełożone na inny termin to wszystko jasne.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

Sebciu jeżeli faktyczni bilety się słabo sprzedały co jest bardzo prawdopodobne,nie będzie nowych terminów, i więcej o koncertach nie usłyszymy.Ale nie sądzę żeby Thomas siedział z książką medyczną i wymyślał sobie choroby, wyłgał by się zwykłym zapaleniem gardła co w jego przypadku zupełnie wystarczy by odwołać koncert.
Jeśli jest tak jak pisze Rut to majowy koncert też stoi pod znakiem zapytania, ale nie o to tu chodzi... mówi się trudno nie można patrzeć na Thomasa przez pryzmat zmarnowanego dnia i niedosytu z powodu odwołanego koncertu.Jak sam napisałeś życie niesie ze sobą różne niespodzianki. Miejmy nadzieje że w miarę szybko wróci do zdrowia.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ