Andrzejkowe tournee Thomasa po Polsce - 2012

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
ewka_si
Kontakt:

Re: Andrzejkowe tournee Thomasa po Polsce - 2012

Post autor: ewka_si »

atlantyda ;o) pisze:
Malediwy pisze:Może dla tych co chcą zaliczyć wszystkie cztery koncerty wymyślą jakąś promocję:-) Na przykład 3 + 1 gratis:-)
Czytałeś : http://www.moderntalking.pl/php_news/in ... bilety.htm
cytat:Wkrótce ogłoszone zostaną też szczegóły tradycyjnej oferty FAN dla najzagorzalszych zwolenników Thomasa Andersa i jego muzyki. W planach jest między innymi opcja obejmująca bilet na wszystkie cztery koncerty wraz z pamiątkowym identyfikatorem wydanym przez Management Solaris Music.
Czyli tak zwana sieciówka :)) Fajnie by było dostać taką opcję :)
,,Your good Karma,
everytime I leave you, something bad happens
good karma,
Are you just trying to tell me, that I can´t stay
I don´t need to deal with all this drama
You´re the one that makes me feel this way''
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Angie pisze:Ja bardzo chcę przyjechać przynajmniej na 1 koncert i jak sobie postanowię to przyjadę i koniec!
Mam również nadzieję spotkać znajomych Fanclubowiczów i oczywiście naszego wspaniałego Patryka!
Moze bys my pojechaly razemtak jak do Zabrza? Albo ty bys pojechala tylko do Wroclawia i w drodze powrotnej bys mnie ze soba wziela.
ilciaB

Post autor: ilciaB »

siemanko kochani :) czy pomysł z autokarem już całkiem upadł? czy wciąż ktoś jest za? tak sobię myślę, że to może być równie dobrze podróż pociągiem - ale razem! trzeba to jeszcze przemyśleć...
Awatar użytkownika
Sussudio

Post autor: Sussudio »

Pierwszy portal piszący o koncercie w Warszawie - http://www.mmwarszawa.pl/407822/2012/3/ ... ry=kultura
Dieter Bohlen Królem Polski
Awatar użytkownika
ewka_si
Kontakt:

Post autor: ewka_si »

We Wrocławiu i w Poznaniu na pewno będę :D już się do czekać nie mogę :D
,,Your good Karma,
everytime I leave you, something bad happens
good karma,
Are you just trying to tell me, that I can´t stay
I don´t need to deal with all this drama
You´re the one that makes me feel this way''
Angie
Członek TAFC Polska

Post autor: Angie »

Evaalex pisze:
Angie pisze:Ja bardzo chcę przyjechać przynajmniej na 1 koncert i jak sobie postanowię to przyjadę i koniec!
Mam również nadzieję spotkać znajomych Fanclubowiczów i oczywiście naszego wspaniałego Patryka!
Moze bys my pojechaly razemtak jak do Zabrza? Albo ty bys pojechala tylko do Wroclawia i w drodze powrotnej bys mnie ze soba wziela.
Jasne Evka nie ma problemu,planuję pojechać do Wrocławia na koncert więc możesz się ze mną zabrać z powrotem.....
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Ważna informacja!!!
Sprzedaż biletów na wszystkie koncerty ruszy w czerwcu.
Sektor FAN będzie ogólno dostępny w Ticketpro i pozostałych sklepach ze względu na spore zainteresowanie, ale Fan Club będzie miał wydzielony SPECIALNY VIP sektor przy scenie do którego wejdą osoby związane z Forum i TAFCPL. Osoby zainteresowane tym rozwiązaniem muszą zaczekać. Napewno bedą jakieś zaostrzenia co do zakupu, by uniknąć sytuacji ze Spodka.
Ostatnio zmieniony śr maja 16, 2012 22:43 przez 33ccd, łącznie zmieniany 2 razy.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Evaalex

33ccd pisze:Ważna informacja!!!
SPECIALNY VIP sektor przy scenie do którego wejdą osoby zwiazane z Forum i TAFCPL. Osoby zainteresowane tym rozwiązaniem muszą zaczekać.
Oznacza to ze wszyscy forumowicze maja mozliwosc wejscia do tego sektotu? To ja jestem pierwsza osoba, ktora z wielka checia by taki bilet nabyla
Awatar użytkownika
ludka5
Członek TAFC Polska

Post autor: ludka5 »

Evaalex pisze:
33ccd pisze:Ważna informacja!!!
SPECIALNY VIP sektor przy scenie do którego wejdą osoby zwiazane z Forum i TAFCPL. Osoby zainteresowane tym rozwiązaniem muszą zaczekać.
Oznacza to ze wszyscy forumowicze maja mozliwosc wejscia do tego sektotu? To ja jestem pierwsza osoba, ktora z wielka checia by taki bilet nabyla
A ja jestem druga w kolejce do takiego biletu.
Jeśli nigdy nie zobaczę słońca
Jeśli nigdy nie podasz mi pomocnej dłoni
Jeśli nigdy nie zobaczę jak śmieją się dzieci
Mój świat jest skończony, jeśli nie spróbujemy
FAN90

Post autor: FAN90 »

już się nie mogę doczekać koncertu w Krakowie. Moim marzeniem jest by się tam znaleźć. A jak się uda jeszcze być w tym specjalnym sektorze to już będzie bajka :)
Awatar użytkownika
Evaalex

FAN90 pisze: A jak się uda jeszcze być w tym specjalnym sektorze to już będzie bajka :)
Nie martw sie. W dniu w ktorym sie sprzedaz biletow rozpocznie bedzie komunikat Patryka tu na forum. Tak ze tylko musisz ten wontek sledzic. Wydaje mi sie ze bedzie wystarczajaco duzo biletow.Jestes nowicjuszem. Mnie by interesowalo z kad pochodzisz?
FAN90

Post autor: FAN90 »

Evaalex pisze:
FAN90 pisze: A jak się uda jeszcze być w tym specjalnym sektorze to już będzie bajka :)
Nie martw sie. W dniu w ktorym sie sprzedaz biletow rozpocznie bedzie komunikat Patryka tu na forum. Tak ze tylko musisz ten wontek sledzic. Wydaje mi sie ze bedzie wystarczajaco duzo biletow.Jestes nowicjuszem. Mnie by interesowalo z kad pochodzisz?

Oficjalnie na forum jestem od niedawna, ale śledzę go od baaaardzo dawna. Podziwiam całą organizację koncertów i całego Fan Clubu. Udało mi się być w Spodku na koncercie, to był mój pierwszy koncert. To było spełnienie mojego marzenia. Byłem z siostrą i ze szwagrem. Mimo incydentów, których osobiście nie widziałem, to super się bawiliśmy. Śmialiśmy się, bo jako nie liczni byliśmy w białych szalikach :D Ale klimat niesamowity :) Bardzo zależy mi na koncercie w Krakowie, bo mieszkam stosunkowo niedaleko, jakieś 50 km od Hali Wisły w Krakowie, a w dodatku parę kroków od mojej uczelni. Także to jest jakieś 40 minut drogi od mojego domu. Będę czekał na informację dotyczące biletów i mam nadzieję, że załapię się na ten sektor :) Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Tyle lat czekałem, żeby Thomas zagrał koncert w Krakowie i w końcu się doczekałem :). Na koncercie pewnie się pojawię. Do listopada jest jeszcze dużo czasu :).
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
agnieszka1977

Post autor: agnieszka1977 »

Cudnie ja napewno będę w Warszawie ale o reszcie koncertów muszę porozmawiać z mężem.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

33ccd pisze: Fan Club będzie miał wydzielony SPECIALNY VIP sektor przy scenie do którego wejdą osoby związane z Forum i TAFCPL.
Oby to się udało, bo inaczej będzie powtórka z Katowic. Koncert i jego organizacja były wspaniałe, ale pomysł ogólnego sektora fan...........no nie bardzo się sprawdził.
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

33ccd pisze:ale Fan Club będzie miał wydzielony SPECIALNY VIP sektor przy scenie do którego wejdą osoby związane z Forum i TAFCPL.
I to jest dobre rozwiązanie!
ODPOWIEDZ