Anders | Fahrenkrog - singiel Gigolo, album Two

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Re: Anders | Fahrenkrog - singiel Gigolo, album Two

Post autor: atlantyda ;o) »

Czy można wierzyć,że jest to oryginalne rosyjskie wydanie?:

http://cgi.ebay.pl/ANDERS-THOMAS-FAHREN ... 5d2ffb51b9

Dlaczego do tej pory w Polsce nie ukazał się album?Ktoś ma jakieś wieści?
Awatar użytkownika
Mr.King of Love

Post autor: Mr.King of Love »

Tiry jeszcze nie dojechały... a tak na serio to też sie zastanawiam. Bardzo chciałem sobie kupic ten album. Może tak na prawde nigdy tego albumu nie bedzie, możliwe że Thomas został źle poinformowany albo...po prostu wiedział że go nie bedzie i przez grzecznosc do fanów z Polski powiedział że bedzie a tak na prawde nie..
Oh don't play with my heart
Don't do that again
If you're breaking apart
I cannot be your friend..
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Grzeczność wobec fanów nakazywałaby raczej przedstawienie sytuacji taką, jaka jest w rzeczywistości. Nie chcę sugerować umyślnego wprowadzania nas w błąd, ale sądzę, że tak naprawdę Thomas nie ma na to większego wpływu (podobnie jak rok temu ze "Strong").

Magic Records na zapytania odnośnie "Two" nie odpowiada.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

ArCrack pisze:Magic Records na zapytania odnośnie "Two" nie odpowiada
To jest śmieszne. 2 ostatnie albumy Thomasa udały mu się wyjątkowo,a akurat tymi żaden wydawca nie jest zainteresowany.Szkoda,wielka szkoda i dla Thomasa i dla polskich Fanów.
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

Ja,nowej płyty jeszcze nie mam czekałam na nią kiedy będzie wydana w Polsce bo taka była mowa .Nie chciałam obarczać chłopców którzy się oferowali pomóc i sprowadzić....czekałam i czekałam i z tego co widzę ,że nie potrzebnie bo nie zanosi się na to ,że znajdę tą płytę na polskiej półce. :(
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

atlantyda ;o) pisze:Czy można wierzyć,że jest to oryginalne rosyjskie wydanie?:
http://cgi.ebay.pl/ANDERS-THOMAS-FAHREN ... 5d2ffb51b9
Wygląda na to, że tak. Numer katalogowy jest taki sam jak w sklepie internetowym, który oficjalnie sprzedaje lokalne wydanie: http://music-for-you.ru/product_1974564.html
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Post autor: Didi&Thomas »

rut pisze:Ja,nowej płyty jeszcze nie mam czekałam na nią kiedy będzie wydana w Polsce bo taka była mowa .Nie chciałam obarczać chłopców którzy się oferowali pomóc i sprowadzić....czekałam i czekałam i z tego co widzę ,że nie potrzebnie bo nie zanosi się na to ,że znajdę tą płytę na polskiej półce. :(
Też nad tym ubolewam i podobnie jak Ty czekałem na polskie wydanie...
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
Awatar użytkownika
pysia20
Członek TAFC Polska

Post autor: pysia20 »

w wykonaniu Thomasa wszystkie kawałki sa super,gdy słucham np.Dance In Heaven poprostu łzy w oczach i odrazu nasunełła mi sie mysl co on musi czuc spiewajac tą piosenke...?
Ostatnio zmieniony wt sie 30, 2011 10:58 przez Atlantis, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Jaki związek ma Twój post z tematem?
You Are Not Alone..!!
Awatar użytkownika
Daniel

Post autor: Daniel »

A co wam tak zależy aby mieć polskie wydanie?
Thomas wydaje płytę raz na kilka lat, to chyba da się uskładać kasiorkę na oryginalne wydanie niemieckie?
Które nie będzie jakieś zubożone, poobklejane koszmarnymi napisami "polska cena".
Jak mam wydać 40zeta na "polską cenę" to zdecydowanie wolę 60 za oryginał.
Awatar użytkownika
flipper_69

Re: Anders & Fahrenkrog w mediach

Post autor: flipper_69 »

No coś niesamowitego. Płytka jest super. Podoba mnie się ten duecik. Thomas mnie zaskoczył i to bardzo pozytywnie :shock:
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Daniel pisze: Które nie będzie jakieś zubożone, poobklejane koszmarnymi napisami "polska cena".
Jak mam wydać 40zeta na "polską cenę" to zdecydowanie wolę 60 za oryginał.
A ja mam z Fana za 80 zeta i bez napisu "polska cena". :) Poza tym album jest rewelacyjny i wreszcie mogę go odsłuchiwać z oryginału a nie jak dotąd z formatu mp3. :) Teraz Thomas naprawdę się postarał. :D A Uwe mu pomógł. :mrgreen:
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Na samym wstępie chcę powiedzieć, że moim zdaniem album "TWO" to kawał dobrej roboty!! Jeżeli zaś chodzi o jego nabycie, no to cóż... z samego początku jak kilka moich poprzedników, chciałam go kupić w polskim sklepie np Empiku i to nie, aby zaoszczędzić, tylko dlatego, że pomyślałam sobie, że kupno nowego krążka idola w naszym kraju musiałoby być niesamowitą przyjemnością!! :) Jednakże jakiś czas później przyjechała do mnie chrzestna, która obecnie mieszka w Niemczech i w prezencie ofiarowała mi właśnie owoc współpracy Andersa i Fahrenkroga :) Najwidoczniej dobrze się stało, bo na razie nie ma co liczyć, że będzie można go nabyć na polskim rynku...
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
iza2601

Post autor: iza2601 »

Ja album Two zamówiłam na www.takt24.pl fakt że czekałam na nią 8 dni cena z przesyłką też nie mała ale warto poczekać warto zapłacić mieć następną dobrą płyte w swojej kolekcji.Strong też mam orginał od koleżanki z Rosji nawet Thomas w koblenz sie zdziwił kiedy mi ją podpisywał,pozddrawiam wszystkich
Awatar użytkownika
FMike

Post autor: FMike »

FMike pisze:Być może jestem głupcem, ale w przeciwieństwie do części z Was jestem zdania że albumu nie trzeba jeszcze spisywać "na straty", według mnie potrzeba więcej czasu by to zweryfikować.

Pod koniec roku bardziej się rozpiszę 8) .
No cóż jednak byłem "głupcem" sądząc że sukces rynkowy albumu się rozwinie....ale sądziłem tak tylko dlatego że cały ten projekt sprawił mi bardzo wiele radości i w podświadomości chciałem by tak się stało.

Od samego początku, kiedy udostępniono sample, kilka rytmów i melodii wpadło w ucho z wielką łatwością co napełniło mnie wiarą w projekt, wiarą która trwa do dnia dzisiejszego że duet ten stworzy dla nas wiele pięknych (tak często porównywanych do MT) melodii.

I to jest najważniejsze, ważne że piosenki maja odbiorców, podobaj się nam (wystarczy poczytać forum), nie warto kierować się odzwierciedleniem tego odczucia w wynikach sprzedaży i na listach przebojów ponieważ w świecie gdy część "starszych" gwiazd stara się często na sile być na czasie z muzyką, projekty takie jak ten z elementami stylu który przed laty przyniósł im sukces są wyjątkowe. Mam nadzieje że panowie nie poprzestaną na jednym albumie, czego sobie i wszystkim fanom życzę.

a teraz trochę szczegółów o;

"Gigolo" - Według mnie bardzo dobry wybór jeśli chodzi o pierwszy singel, piosenka ma najbardziej przebojowy charakter i jest odzwierciedleniem stylu chłopaków. 5/6

"Mr.Moon"
- Mój zdecydowany numer jeden, świetnie napisany i zagrany. Druga zwrotka bogatsza aranżacyjnie od pierwszej, gdzie dodano kilka smaczków, naprawdę gratulację Uwe. 5+/6

"No More Tears On The Dance Floor"
- Jaka piosenka taki teledysk, niby ogólnie w porządku ale chyba jest tu więcej potencjału a wersji którą potem promowano utwór straciła nieco na mocy. 3/6

"Hitt Or A Miss" - Chórki to tutaj mocny punkt, zaintrygowały mnie odkąd usłyszałem pierwszy sampel i głównie wracam do tego kawałka ze względu na nie. 4/6
"...I'm A Rough Boy..."
Awatar użytkownika
ewka_si
Kontakt:

Post autor: ewka_si »

Heja jeśli można wtrącić :mrgreen: :mrgreen: właśnie znalazłam Album Medley ,,two'' AndersIFahrenkrog
http://youtu.be/AJpT7pTA_hs
,,Your good Karma,
everytime I leave you, something bad happens
good karma,
Are you just trying to tell me, that I can´t stay
I don´t need to deal with all this drama
You´re the one that makes me feel this way''
Awatar użytkownika
LadySmile

Post autor: LadySmile »

To moja ulubiona płyta!!! Nie ma drugiej takiej, na której podobałyby mi się WSZYSTKIE piosenki. Doskonała robota i myślę, że Thomas powinien zostać czy Fahrenkrogu.
"... Baby, don't, don't give up
If your heart is broken
Make a brand new start ..."
ODPOWIEDZ