Anders | Fahrenkrog - trasa koncertowa marzec 2012

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
jkris

Re: Anders | Fahrenkrog - trasa koncertowa Niemcy 5-29 listo

Post autor: jkris »

Jacek pisze:Płyta Thomasa była dosyć fajna, ale okazała się klapą tak jak to przewidziałem, a czego ty nie potrafisz przyjąć do wiadomości, zresztą na podstawie czytania twoich postów zdziwiłbym się gdybyś potrafił. Z trasą koncertowa Thomas pobił już wszelkie rekordy niekompetencji, zrobił większość was w bambuko, żeby nie użyć brzydszych wyrazów. No, ale skoro ma tak mało wymagających fanów, którzy zawsze będą myśleli o niemal jak o Bogu, niezależnie od tego co zrobi i co wyda...Np. jego bonusowe kawałki na Stronga to już czysta żenada, chciałoby się powiedzieć - z czym do ludzi
wolalbym zebys nie wypowiadal sie na temat, o ktorym nie masz pojecia. ja nie musze przyjmowac do wiadomosci, ze plyta Two okazala sie klapa, bo nie liczylem, ze bedzie megasukcesem- jakbys zapoznal sie z moimi wczesniejszymi wpisami zauwazylbys, ze nie bylem zachwycony wyborem 1 singla. pisalem rowniez, ze jak dla mnie Strong jest ciekawsza plyta i zdaje sie, ze bylem pierwszym na tym forum, ktory napisal, ze bonusowe kawalki, ktore sie ukazaly niedawno to disco polo- ciezko zatem nazwac mnie fanatykiem- nie uwazasz?
Swoja droga "kolego", jezeli tak bardzo nie odpowida Ci to co oferuje oszust Anders swoim fanom, co jeszcze tutaj robisz? przeciez jest sporo watkow dotyczacych Bohlena i tam mozesz udzielac sie do woli i przekazywac swoje wrozby :lol:
Jacek

Post autor: Jacek »

A gdzie ja napisałem, że Anders jest oszustem ???
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Cóż-zmiana terminu trasy koncertowej nieco skomplikowała plany niektórym fanom.Jednak" nie ma tego złego,co by na dobre nie wyszło".Będą nagrywać nową płytę co jest bardzo miłą i zaskakującą wiadomością.Widać czas potrzebny na powstanie nowej płyty i inne przeszkody,o których Thomas wspominał uniemożliwiają odbycie trasy koncertowej w pierwotnie proponowanym terminie.Mi osobiście odpowiada,że koncert w Koblenz będzie połączony z fan-day.Odpadną koszty związane z dodatkowym przejazdem,co nie jest bez znaczenia.No i zabawa będzie świetna :!: :!: :!:
Jacek pisze: jego bonusowe kawałki na Stronga to już czysta żenada, chciałoby się powiedzieć - z czym do ludzi
No chyba trochę kolego przesadziłeś :!: Kawałki są świetne-zwłaszcza Dynamite,W takich utworach Thomasa najbardziej lubię.Piosenki są lekkie,łatwo wpadają w ucho i przyjemnie się ich słucha.Czy nie o to w tym wszystkim chodzi?
Jacek

Post autor: Jacek »

Przepraszam, że piszę tutaj o tych kawałkach, ale tylko krótko odpowiadam. Nie podobają mi się ich aranżacje, są zbyt proste. Np. refren "All You Need" ma potencjał, ale dobre wrażenie zabija WEDŁUG MNIE (zbyt) prosta aranżacja
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

michal.czeslaw pisze:Kawałki są świetne-zwłaszcza Dynamite,W takich utworach Thomasa najbardziej lubię.
A ja przyznam szczerze, że akurat "Dynamite", aż tak mi się nie podoba, za to godzinami mogłabym słuchać "The best of me" i "Right here, right now" - dla mnie te kawałki to mistrzostwo! Zakochałam się w nich w Koblenz i do tej pory mnie trzyma he he ;)
michal.czeslaw pisze:Mi osobiście odpowiada,że koncert w Koblenz będzie połączony z fan-day
To rzeczywiście znakomita wiadomość, gdyż koncert na żywo jest dużo lepszą rozrywką, a niżeli dyskoteka, tak jak to było na tegorocznym Fan Club Party ;)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Re: Anders | Fahrenkrog - trasa koncertowa marzec 2012

Post autor: ArCrack »

Znów źle się dzieje, odwołany jest koncert w Mannheim zaplanowany na 21 marca.
http://www.ticketmaster.de/event/Anders ... ts/MS3011S
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Informacja o możliwym odwołaniu koncertu w Mannheim pojawiła się na niemieckim forum 9 stycznia. Jako źródło podano Eventim. Forumowicze zastanawiali się, czy koncert został tylko odwołany czy jedynie że będzie przesunięty. Astrid podała wtedy, że nie może odbyć się w planowanym terminie ze względu na zobowiązania Uwe - występ na żywo w telewizji tego dnia. Poza tym w tamtym czasie koncert nadal figurował na stronie www.capitol-mannheim.de. Informowano o nim także tutaj: http://www.rhein-zeitung.de/magazin/sze ... 62738.html
Teraz sprawa jest raczej jasna: Ticketmaster podaje, że impreza jest odwołana, zniknęła ona także z grafiku Capitolu:
http://www.capitol-mannheim.de/spielplan.html?mo=3
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Pierwszy koncert rozpoczynający króciutką trasę konertową był bardzo udany,rewelacja!
Jeśli ktoś z Was zastanawia się jeszcze czy wybrać się na któryś z pozostałych trzech koncertów,to gorąco do tego namawiam, będziecie pod mega wrażeniem!
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

POLECAM!!!
Wspanialy koncert. W oczach Thomasa widać chęć do śpiewania czegoś nowego. Kręci go to bardzo pozytywnie. Uwe to samo. Lars jak zwykle nakręcał publikę.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

Post autor: sebciu1974 »

No to super. Widzę że wyprawa do Drezna nie będzie nieudaną. A może ktoś jeszcze się wybiera?
Awatar użytkownika
anna 22.10

Post autor: anna 22.10 »

Miejmy nadzieję że ta dobra aura będzie owocować następnymi trasami koncertowymi i nowościami dla fanów!
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

Post autor: weidung »

Panowie prezentują się na scenie kapitalnie. Widać tutaj ich chęć i pasję - jak miło było zobaczyć i usłyszeć nowy materiał na żywo!
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Uwaga!!!
Informacja z ostatniej chwili przekazana przez Niemiecki Fan Club. Berlin, Drezno i Erfurt koncerty ODWOŁANE!!!!
Thomas chory w domu!!!
Czekamy na oficialną informację.

JEST POTWIERDZENIE DO MENAGMENTU!!!
Dear Patryk,

attached please find the message from Thomas which I received this evening.
Thanks for you help to inform the fans in Poland.

Kisses back and all the best for you
Astrid

Liebe Fans,

ich bin sehr traurig Euch mitteilen zu müssen, dass die ANDERS I FAHRENKROG -
Konzerte in Berlin, Dresden und Erfurt abgesagt wurden.

Ich liege mit eingeklemmten Ischiasnerv im Bett und kann mich kaum bewegen.

Es tut mit sehr Leid, denn ich habe mich auf drei tolle Shows mit Euch gefreut.

Euer

Thomas

Dear fans,

I'm very sad to inform you that the shows from ANDERS I FAHRENKROG in Berlin,
Dresden and Erfurt will be cancelled.

I got an incarcerated sciatic nerv and lying in bed.

I'm awfully sorry, because I was really looking forward for some great shows with you.

Best

Thomas
Ostatnio zmieniony śr mar 28, 2012 21:09 przez 33ccd, łącznie zmieniany 3 razy.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

Post autor: weidung »

33ccd pisze:Uwaga!!!
Informacja z ostatniej chwili przekazana przez Niemiecki Fan Club. Berlin, Drezno i Erfurt koncerty ODWOŁANE!!!!
Thomas chory w domu!!!
Czekamy na oficialną informację.
wlasnie tez sie przed chwilka dowiedzialem - szkoda, kurde, ale na chorobę nie ma siły
mam nadzieję, że to nic poważnego i Thomas szybko powróci do zdrowia
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

Niestety to poważne ma rwę kulszową, a to bardzo bolesne.
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

No niestety, potwierdzone :(
Na razie nie wiadomo, czy będą jakieś nowe daty, trzeba to ustalić z organizatorami.
ODPOWIEDZ