Witam mam na imię Sebastian i mam 17 lat.
Muzyką lat 80-90 zarazili mnie rodzice, za co bardzo im dziękuję
Modern Talking to był pierwszy zespół, który zacząłem słuchać, miałem wtedy około 8-9 lat i towarzyszy mi do dzisiaj.
Pozdrawiam
sebocis pisze:Modern Talking to był pierwszy zespół, który zacząłem słuchać, miałem wtedy około 8-9 lat i towarzyszy mi do dzisiaj.
Podobnie jak większość z nas właśnie w tym wieku zaczynało słuchać muzyki MT,tyle,ze jeszcze w latach 80'tych .
Mam nadzieję,że nigdy Ci się ta muzyka nie znudzi,nawet jak będziesz miał 40rdziechę na karku , a na Ziemi już nikt oprócz fanów o Nich nie będzie pamiętał.
Witam tez cieplutko TAZ'a .
atlantyda ;o) pisze:
Mam nadzieję,że nigdy Ci się ta muzyka nie znudzi,nawet jak będziesz miał 40rdziechę na karku
Też mam taką nadzieję i jak na razie na to się nie zapowiada
atlantyda ;o) pisze:
, a na Ziemi już nikt oprócz fanów o Nich nie będzie pamiętał.
Ja bym wolał wręcz przeciwnie, chciałbym aby jak najwięcej ludzi dowiedziało się o tym zespole, aby go słuchali i pamiętali, że tak super zespół kiedyś powstał
Witajcie ^^
Mam na imię Karolina no i z tego co widziałam to chyba jestem tu najmłodsza, bo mam 16 lat
Słucham MT od wakacji poprzedniego roku, gdyż wcześniej tak naprawde nie przepadałam za tym typem muzyki a zaraziła mnie nimi ich fanka która słuchała ich w latach 80'- narzeczona brata
Liczę też na to, że bede mogła wybrać się na koncert Thomasa w Poznaniu.
Pozdrawiam
Witaj Karolino na Naszym Forum . Mam nadzieję,że narzeczona brata "zaraziła" Cię nie tylko na jakaś chwilkę,ale pokochasz tą muzykę i będzie Ci towarzyszyła każdego dnia i oby jak najdłużej .
Hej. Mam na imię Mateusz, mam 20 lat. Muzyką Modern Talking zainteresowałem się bardziej całkiem niedawno - zespół oczywiście znałem od małego, wychowywałem się wśród muzyki najwiekszych sław, bo u mnie w rodzinie zawsze lubiano brzmienie lat siedemdziesiątych i osiemdziesiątych. Mama często słuchała muzyki takich zespołów jak ABBA, Electric Light Orchestra, Pet Shop Boys, Boney M., trochę italo disco (Scotch, Gazebo), no i oczywiście lubiła Modern Talking. A samym Modern Talking zaintersowałem się dzięki mojemu koledze z liceum, który wychwalał tą grupę pod niebiosa. Postanowiłem sprawdzić. I od tamtej pory Modern Talking zaczęło częściej gościć w naszym domu, a dziś w drodze na uniwersytet często towarzyszą mi ich największe przeboje.
dlaczego tak mało się słyszy Thomasa i M.T. w polskich rozgłośniach radiowych,wszyscy tylko wysyłają te s-sy ,a przecież muzyka jest ponoc wieczna i to jeszcze przeciesz takie właśnie dźwięki z tamtych lat,w Rosji to chyba na stałe się Thomas osiedli,a przecież Polska to sąsiad,no ale jak nie wie jak się wypowiada szczecin to czas na działanie żeby częściej do nas przyjeżdżał ten miodowy głos
piotras1272 pisze:Piszcie na GG: 19790842 jeśli chcecie pogadać na temat naszych idolów
Właśnie tu jest takie miejsce aby porozmawiać o Naszych Idolach .
Rejestrując się tu mam nadzieję,że skorzystasz z zaproszenia do dyskusji na tematy dot. Naszych ulubieńców . Oczywiście nie zabraniam prywatnych znajomości i rozmów .