Everybody Wants to Rule the World

Miejsce, w którym możecie tworzyć sondy i ankiety. UWAGA - dyskusje na temat poszczególnych płyt i piosenek prowadzimy w tematach im poświęconych, tu jedynie głosujemy i komentujemy wyniki!
ODPOWIEDZ

Everybody Wants To Rule The World

podoba mi się,utwór godny uwagi,powinien ukazać się na nowym albumie TA
17
68%
nie podoba mi się
3
12%
nie mam zdania,jest mi obojętny
5
20%

Liczba głosów: 25

Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Everybody Wants to Rule the World

Post autor: atlantyda ;o) »

Zdania mocno podzielone .Ponieważ tanathos dał pomysł na "przejrzystość" ,komu podoba się utwór a komu nie-zakładam ankietę ;) .
Awatar użytkownika
tanathos

Re: Everybody Wants to Rule the World

Post autor: tanathos »

wygląda na to że do tej pory tylko "najzacieklej zaangażowani": atlantyda i tanathos oddali głosy :wink:
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

To jasne że utwór jest godny tego by ukazać się nowej płycie lub też na jakiejś składance.
Powiem szczerze że nawet gdyby ukazał się składak a na nim same "stare"utwory w znanych nam już wersjach a wśród nich byłaby tylko "Everybody Wants To Rule The World" to jestem jednym z pierwszych który tę płytę kupi.
Awatar użytkownika
ludka5
Członek TAFC Polska

Post autor: ludka5 »

Fajny utworek lekko wpadający w ucho ,tak i jest godny żeby znalazł się na nowej płycie . :) :)
Jeśli nigdy nie zobaczę słońca
Jeśli nigdy nie podasz mi pomocnej dłoni
Jeśli nigdy nie zobaczę jak śmieją się dzieci
Mój świat jest skończony, jeśli nie spróbujemy
agatir

Post autor: agatir »

Piosenka jak i zarówno teledysk są świetne i jak najbardziej powinny się znależć na płycie Thomasa Thomas gra w tym teledysku jakby był urodzonym aktorem Jest świetny
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

agatir ,nie wiem o jakim teledysku piszesz,ale do tego utworu(a raczej jego fragmentu) nie ma teledysku
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

agatir pisze:Piosenka jak i zarówno teledysk są świetne i jak najbardziej powinny się znależć na płycie Thomasa Thomas gra w tym teledysku jakby był urodzonym aktorem Jest świetny
Witam.

Najwidoczniej użytkownikowi agatir pomył się utwór "Everybody Wants To Rule The World" z "No Ordinary Love" duetu Kamaliya&Thomas Anders :-)

Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Piosenka bardzo mi się podoba, jest taka żywiołowa i rytmiczna. :) Jestem całkowicie za. :wink:
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Bolero
Członek TAFC Polska

Post autor: Bolero »

jedyna pisze:To jasne że utwór jest godny tego by ukazać się nowej płycie lub też na jakiejś składance.
Powiem szczerze że nawet gdyby ukazał się składak a na nim same "stare"utwory w znanych nam już wersjach a wśród nich byłaby tylko "Everybody Wants To Rule The World" to jestem jednym z pierwszych który tę płytę kupi.
Brawo jedyna!
Również jestem tego zdania.Popieram w 100%..
Pozdrawiam!
piotras1272

Anders|Fahrenkrog i Everybody Wants To Rule The World

Post autor: piotras1272 »

Przeglądałem przypadkiem youtube.pl i znalazłem kawałek który jest sygnowany jako Everybody Wants To Rule The World w wykonaniu Thomasa i Uwe

http://www.youtube.com/watch?v=vfYwiUWhiXg

Znając moje szczęście niestety to nie będzie prawda, że wykonuje to nasz duet. Choć akurat to nagranie było by nie wątpliwie smacznym kąskiem na nowym albumie Anders|Fahrenkrog
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Re: Anders|Fahrenkrog i Everybody Wants To Rule The World

Post autor: Pkmodern »

piotras1272 pisze:Przeglądałem przypadkiem youtube.pl i znalazłem kawałek który jest sygnowany jako Everybody Wants To Rule The World w wykonaniu Thomasa i Uwe

http://www.youtube.com/watch?v=vfYwiUWhiXg

Znając moje szczęście niestety to nie będzie prawda, że wykonuje to nasz duet. Choć akurat to nagranie było by nie wątpliwie smacznym kąskiem na nowym albumie Anders|Fahrenkrog
To już przerabialiśmy - "odgrzewany kotlet"...
Ostatnio zmieniony czw maja 10, 2012 17:38 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Podłączyłem pod istniejący temat.
MODERN TALKING FOREVER!!!
piotras1272

Post autor: piotras1272 »

Ale sami powiedzcie że byłoby fajnie jakby ta piosenka została wydana na nowym albumie Anders|Fahrenkrog
Awatar użytkownika
nebula4

Re: Anders | Fahrenkrog - drugi album (2012/2013)

Post autor: nebula4 »

Niestety, dla mnie ta piosenka "Everybody.." jest porażką, wiocha, do kotleta na weselu gdzie wszystkim już wszystko jedno co leci z głośników...kompletnie bez polotu i nie chwyta niczym za serce.Jak słucham starych kawałków np.'let's talk about love' lub 'Diaments never made a lady' albo 'lady lay'...to odczuwam emocje, puls mi przyśpiesza, wzruszam się bo z czasem stałam się poprostu sentymentalna.Te stare utworki miały jakąś moc, głębię, oddziaływały na emocje, były zmysłowe.... .Tęsknię za taką słodyczą w piosenkach Thomasa ;-).Pozdrawiam wszystkich, muszę nadrobić aktywność tutaj :P
Marcin87

Post autor: Marcin87 »

Mnie podoba się ta piosenka, nie wiem dlaczego niektórzy ją krytykują. Fajna, melodyjna i wpadająca w ucho.
Obrazek
ODPOWIEDZ