Everybody Wants to Rule the World
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Everybody Wants to Rule the World
Zdania mocno podzielone .Ponieważ tanathos dał pomysł na "przejrzystość" ,komu podoba się utwór a komu nie-zakładam ankietę
.
- tanathos
Re: Everybody Wants to Rule the World
wygląda na to że do tej pory tylko "najzacieklej zaangażowani": atlantyda i tanathos oddali głosy 
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
- MiReK
- Członek TAFC Polska
To jasne że utwór jest godny tego by ukazać się nowej płycie lub też na jakiejś składance.
Powiem szczerze że nawet gdyby ukazał się składak a na nim same "stare"utwory w znanych nam już wersjach a wśród nich byłaby tylko "Everybody Wants To Rule The World" to jestem jednym z pierwszych który tę płytę kupi.
Powiem szczerze że nawet gdyby ukazał się składak a na nim same "stare"utwory w znanych nam już wersjach a wśród nich byłaby tylko "Everybody Wants To Rule The World" to jestem jednym z pierwszych który tę płytę kupi.
- ludka5
- Członek TAFC Polska
Fajny utworek lekko wpadający w ucho ,tak i jest godny żeby znalazł się na nowej płycie .

Jeśli nigdy nie zobaczę słońca
Jeśli nigdy nie podasz mi pomocnej dłoni
Jeśli nigdy nie zobaczę jak śmieją się dzieci
Mój świat jest skończony, jeśli nie spróbujemy
Jeśli nigdy nie podasz mi pomocnej dłoni
Jeśli nigdy nie zobaczę jak śmieją się dzieci
Mój świat jest skończony, jeśli nie spróbujemy
-
agatir
Piosenka jak i zarówno teledysk są świetne i jak najbardziej powinny się znależć na płycie Thomasa Thomas gra w tym teledysku jakby był urodzonym aktorem Jest świetny
- MiReK
- Członek TAFC Polska
agatir ,nie wiem o jakim teledysku piszesz,ale do tego utworu(a raczej jego fragmentu) nie ma teledysku
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Witam.agatir pisze:Piosenka jak i zarówno teledysk są świetne i jak najbardziej powinny się znależć na płycie Thomasa Thomas gra w tym teledysku jakby był urodzonym aktorem Jest świetny
Najwidoczniej użytkownikowi agatir pomył się utwór "Everybody Wants To Rule The World" z "No Ordinary Love" duetu Kamaliya&Thomas Anders
Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
- MTalkingusia28
Piosenka bardzo mi się podoba, jest taka żywiołowa i rytmiczna.
Jestem całkowicie za. 
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- Bolero
- Członek TAFC Polska
Brawo jedyna!jedyna pisze:To jasne że utwór jest godny tego by ukazać się nowej płycie lub też na jakiejś składance.
Również jestem tego zdania.Popieram w 100%..
Pozdrawiam!
-
piotras1272
Anders|Fahrenkrog i Everybody Wants To Rule The World
Przeglądałem przypadkiem youtube.pl i znalazłem kawałek który jest sygnowany jako Everybody Wants To Rule The World w wykonaniu Thomasa i Uwe
http://www.youtube.com/watch?v=vfYwiUWhiXg
Znając moje szczęście niestety to nie będzie prawda, że wykonuje to nasz duet. Choć akurat to nagranie było by nie wątpliwie smacznym kąskiem na nowym albumie Anders|Fahrenkrog
Znając moje szczęście niestety to nie będzie prawda, że wykonuje to nasz duet. Choć akurat to nagranie było by nie wątpliwie smacznym kąskiem na nowym albumie Anders|Fahrenkrog
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Re: Anders|Fahrenkrog i Everybody Wants To Rule The World
To już przerabialiśmy - "odgrzewany kotlet"...piotras1272 pisze:Przeglądałem przypadkiem youtube.pl i znalazłem kawałek który jest sygnowany jako Everybody Wants To Rule The World w wykonaniu Thomasa i Uwe
Ostatnio zmieniony czw maja 10, 2012 17:38 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Podłączyłem pod istniejący temat.
Powód: Podłączyłem pod istniejący temat.
MODERN TALKING FOREVER!!!
-
piotras1272
Ale sami powiedzcie że byłoby fajnie jakby ta piosenka została wydana na nowym albumie Anders|Fahrenkrog
- nebula4
Re: Anders | Fahrenkrog - drugi album (2012/2013)
Niestety, dla mnie ta piosenka "Everybody.." jest porażką, wiocha, do kotleta na weselu gdzie wszystkim już wszystko jedno co leci z głośników...kompletnie bez polotu i nie chwyta niczym za serce.Jak słucham starych kawałków np.'let's talk about love' lub 'Diaments never made a lady' albo 'lady lay'...to odczuwam emocje, puls mi przyśpiesza, wzruszam się bo z czasem stałam się poprostu sentymentalna.Te stare utworki miały jakąś moc, głębię, oddziaływały na emocje, były zmysłowe.... .Tęsknię za taką słodyczą w piosenkach Thomasa
.Pozdrawiam wszystkich, muszę nadrobić aktywność tutaj 
-
Marcin87
Mnie podoba się ta piosenka, nie wiem dlaczego niektórzy ją krytykują. Fajna, melodyjna i wpadająca w ucho.