No cóż lepiej późno niż wcale
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego
Dzięki.polaczek892 pisze:Ojej wszystkiego najlepszego MTalkingusia28 z okazji urodzin chociaż spóźnione.
No cóż lepiej późno niż wcale![]()
![]()
.
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego.

michal.czeslaw pisze:Fantastyczne wykonanie.Dlaczego nie śpiewa tej cudnej piosenki u nas?![]()
![]()
Hmm...nie zabijcie mnie ale myślę że to jest wersja studyjna. W wielu momentach Thomas nie porusza ustami tak jak powinien że tak powiemAgata pisze:Wyemitowany dziś występ w ukraińskiej Inter TV:
To był Playback, to oczywiste. Było widać i słychać. Ale moim zdaniem nie ma w tym nic złego.Emil45677 pisze:Hmm...nie zabijcie mnie ale myślę że to jest wersja studyjna. W wielu momentach Thomas nie porusza ustami tak jak powinien że tak powiemAgata pisze:Wyemitowany dziś występ w ukraińskiej Inter TV:. Nie brzmi to tak jak wszystkie inne wersje live "Tenderness" jakie słyszałem. Synchronizacja obrazu i dźwięku jest dobra...a więc moim zdaniem szykuje się wydanie studyjne tej piosenki
. Mam nadzieję że się nie mylę....byłoby świetnie
. Oczywiście może być i tak że się mylę wiec proszę o wyrozumiałość
.
Na razie raczej nie, bo gdyby tak miało być mielibyśmy wersję studyjną już ponad 2 lata temu:Emil45677 pisze:Nie brzmi to tak jak wszystkie inne wersje live "Tenderness" jakie słyszałem. Synchronizacja obrazu i dźwięku jest dobra...a więc moim zdaniem szykuje się wydanie studyjne tej piosenki. Mam nadzieję że się nie mylę....byłoby świetnie
.
Ale mi nie przeszkadza to że to był playback, niech sobie będzie...nie można wiecznie śpiewać na żywo, poza tym wymogi niektórych telewizji...sebciu1974 pisze:To był Playback, to oczywiste. Było widać i słychać. Ale moim zdaniem nie ma w tym nic złego.
No tak mielibyśmy, lecz nie mamy... tak się składa że pierwszy raz słyszę "Tenderness" z taśmy.... a wcześniej Thomas nie decydował się na ten krok wykonując tą piosenkę. Mógł mieć tylko przygotowaną wersje roboczą. Nie musi być od razu tak że w momencie kiedy Thomas pierwszy raz to zaśpiewał to miał przygotowaną finalną wersję studyjną... wielu artystów tak robi...najpierw trochę po-koncertują, sprawdzą reakcje a później nagrywają na nowo by coś poprawić, przekazać nowe emocje...albo po prostu przekonują się że dana piosenka powinna jednak znaleźć się na płycieAgata pisze:Na razie raczej nie, bo gdyby tak miało być mielibyśmy wersję studyjną już ponad 2 lata temu:
Ale ta wersja z listopada 2009 jest właśnie "z taśmy"Emil45677 pisze: No tak mielibyśmy, lecz nie mamy... tak się składa że pierwszy raz słyszę "Tenderness" z taśmy.... a wcześniej Thomas nie decydował się na ten krok wykonując tą piosenkę. Mógł mieć tylko przygotowaną wersje roboczą. Nie musi być od razu tak że w momencie kiedy Thomas pierwszy raz to zaśpiewał to miał przygotowaną finalną wersję studyjną... wielu artystów tak robi...najpierw trochę po-koncertują, sprawdzą reakcje a później nagrywają na nowo by coś poprawić, przekazać nowe emocje...albo po prostu przekonują się że dana piosenka powinna jednak znaleźć się na płycie.
No tak, masz rację...jakoś tego nie zauważyłem za pierwszym razemAgata pisze:Ale ta wersja z listopada 2009 jest właśnie "z taśmy"